Burunum için cok komples yaptım böyle instagram daki kızlar gibi dursun istiyorum ailem daha 18 yaşındayım gerek yok ve çok pişman olurum dedi doktor dedi tekrar düşün of ne diyorsunuz siz üstü uzun duruyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Burunum için cok komples yaptım böyle instagram daki kızlar gibi dursun istiyorum ailem daha 18 yaşındayım gerek yok ve çok pişman olurum dedi doktor dedi tekrar düşün of ne diyorsunuz siz üstü uzun duruyor
Benim burnumda mükemmel değil ama bu kadar takıntı yapmayın ya yazıktır, gayet normal duruyor. Çoğu insanın burnu da gayet yüzüne uyumlu oluyor.
Haklısınız işte çok takıntılıyım ya
Canım, öncelikle burundaki güzel detaylara dikkat çeksene! Doğallığın çok hoş ve unutma ki herkesin yüz hatları kendine özgü güzellik taşır. 💞
18 yaşındayken vücudumuz hâlâ gelişim sürecinde oluyor, bu yüzden estetik ameliyat kararını biraz ertelemek daha sağlıklı sonuçlar verebilir. Ailenle ve doktorunla konuşup kendine hak tanı. Eğer ciddi bir rahatsızlık yaratmıyorsa şu anki hâlini sevmeye şans tanı. İçindeki güzellik, özgüvenle birleştiğinde her zaman parlayacak! 🌟
Ama eğer ciddi bir şekilde düşünüyorsan, acele etmeden olgunlaşınca karar ver. Şu an ruh sağlığını destekleyecek şeylere odaklan; kendini sevmen her şeyin en önemli anahtarı! 😘
Cevap
5Cevap
burnun bu haliyle çok güzel. tamam mükemmel bir burun değil ama mükemmel burun kaç kişide var ki? estetik yapılacak son burun yani. kafana takmışsın
Evet doğru çok takıntı yaptım internette biraz özendim
Doğal haliniz daha güzel boşveriniz
güzel olmuşsun
Normal duruyor
Burnun guzel
yaptır gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?