Kulak enfeksiyonu?

ya arkadaşlar çok ciddi bir kulak enfeksiyonuyla mücadele ediyorum havuza girmiştim sol kulağım tamamen şişmiş iltihap kaplamış ve kapanmış durumda sağ kulağımda yeni başladı o da şu an tıkanık hiç duymuyorum ikisi de iltihaplı Siprogut diye bir damla verdi hoca kullandım daha beter oldum sonra castellini diye bir solüsyon hazırlattı eczaneye onu kullandım ama damlatılmaması gerekiyormuş kulağa dıştan sürülmesi gerekiyormuş tabi ben damlattım şimdi iyice korkuyorum onun üstüne de onidron damlattım ölür müyüm bilmiyorum ne gelir başıma hiçbir fikrim yok hiçbir şey duymuyorum şu anda ağızdan da cipro antibiyotik içiyorum ya ne yapacağım bilmiyorum kulak damlalarını damlattıkça daha fazla sağır oluyorum şu an sağır bunu yaşayan insan var mı aranızda sadece ağızdan alınan antibiyotik işe yarar mı sizce

Güncellemeler
9 ay
Bir de sol kulağıma ara ara bıçak saplanır gibi bir his yaşıyorum of ne zaman geçer ne yapacağım hiç bilmiyorum ya o damla dediğim şeye boyar maddeli boyalı bir şey içine damlattım damlatılmazmış normalde öf ya
Güncellemeler
9 ay
İmdaaaaattttttt
Kulak enfeksiyonu?