Sağlık Siz ve eşinizin böbreğe ihtiyacı var ve Uygun böbrek bulundu kendinize mi alırsınız yoksa eşinize mi verilmesini istersiniz🫣? Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Eşinizin bulunduğundan haberi yok🤫Soruyu uydurdum bu aradaaaa ahahah Güncellemeler8 ay Olm ben kendime alırım la kocaya niye vereyim slk miyim Siz ve eşinizin böbreğe ihtiyacı var ve Uygun böbrek bulundu kendinize mi alırsınız yoksa eşinize mi verilmesini istersiniz🫣? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 8 ay Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aman onun olsun ölür mölür ailesinin çenesini çekemem 0 2 Yorumla Ecrininizzzzzzzzzz 8 ay O zmn sen öleceksin Yorumla u inciitanesiii 8 ay Rabbim sıralı ölüm versin😀 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. eşim yaşasın tabi ki de. ben öleyim 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 8 ay Sağlık konusunda 400 cevap paylaştı. O alsın ya hayatı daha çok sırtlıyor ben idare ederim 1 0 Yorumla
FireSun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Hiç bir kadın bu durumda kocasını düşünmez ama erkeklerin geneli kadınına verecektir. 1 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Eşime verilsin ben zaten ölmeye meraklıyım 1 1 Yorumla GeceyeYazılmışLanet 8 ay Hatta benimkini de eşime versinler eheheh Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 894 cevap paylaştı. O alsın bana bir böbrek yeter... 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. kendime alırım.. 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eşime verim 1 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 303 cevap paylaştı. Önce ben. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aman onun olsun ölür mölür ailesinin çenesini çekemem
O zmn sen öleceksin
Rabbim sıralı ölüm versin😀
eşim yaşasın tabi ki de. ben öleyim
O alsın ya hayatı daha çok sırtlıyor ben idare ederim
Hiç bir kadın bu durumda kocasını düşünmez ama erkeklerin geneli kadınına verecektir.
Kendime bir böbrek buldum derim eşime
Eşime verilsin ben zaten ölmeye meraklıyım
Hatta benimkini de eşime versinler eheheh
O alsın bana bir böbrek yeter...
Kura çekilsin kime çıkarsa artık
Kendime alırım kim naapsın eşi
İkimizde gebersek böbreğide kedilere verin yesinler
Eşime de söylerim ikimiz karar veririz
Eşime verilsin. Oğlana bakar.
kendime alırım..
Bölüştürsünler
Eşime verim