Acir mi ya da pisman olur muyum sakasiz 3 saattir korkarak bunlari dusunuyorum ve igne beni tutuyor. Igne yaotirmaya giderken nefesimi tutup yaptiriyorum. Dis hekimligi ogrencisiyim lokal anestezi gorunce bile kendimden geciyorum
hayat kadını demek... Eğer mesleği bıraktıysan da hayat kadını eskilerden kim kaldı? mesajı içerir. Kuyruk sokumu ve kasık kemiklerinin o bölgeye yaptırıcağın her hangi bir dövmenin tek anlamı "ben bir hayat kadını hadi bana selam ver kaç para olduğunu sor da gidelim şu cafenin wc kısmına artık"
Baldırlarının arka kısmına dövme yaptırırsan ben kesin net olarak genel ev çalışanıyım... Ön kısmına yaptırırsan ben ne bok olduğumu bilmiyorum ama kaşarımsı bir karakterim var anlamına geliyor.
Kadın dövmeyi sırtlarına ellerine belki göbeğin üst kısmına köprücük kemiklerine yaptırabilirler ama bel altı dövmeler kadınlarda hayat kadını ya da kaşar bir kadını ifade edebilir dövmenin şekli boyutu ve içeriği de önemli.
Dediklerimi dikkatli okuyucak beyne sahip değilsen o çok belli oluyor. bacağının arkasına şeytan kadın çizdirirsen gögsleri ve apışı kocaman sence masum ve normal bir kız mı olursun. Kadın da dövme arttıkça kardeşim artıyor.
S…. İnsanın aklına neler getirir, bildiğin azdırıcı bir etki yaratıyor. Kol, bacak, karın olsa neyse ama tam popo üstü insanda direkt ilişki havası veriyor. Neyse geçici yaptır, yarın öbür gün evlenirsin bu sefer eşin kim bilir neler yaptı demesin.
sade ve küçük tamam ama bazı dövmeler abartı olunca hoş durmuyor, acımıyor ya rahat olun sinek ısırığı gibi bir şey ama doğru yerde yaptırın ki sonra enfeksiyon kapmasın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
gizli üye doğru söylemiş. hayat kadını anlamı taşıyor. bel de kelebek vs. dövmeleri. hayat değişiyor, biz değişiyoruz bu genç yaşında alacağın bir karardan pişman olmama ihtimalin yok. neden geçiçi dövme yaptırmıyorsun? sticker falan kullan. bir süre sonra hevesin geçer. geçmiyorsa o zaman yaptırırsın.
Kadın ya da erkekte ora diye de burada küçük ya da büyük fark etmez dövmenin her türlüsünü itici buluyorum ve inancım gereği dövme yapmayı da yaptırmayı da Lanetli buluyorum
Şöyle bel dövmeleri çok güzel ya da bu şekilde japon yazılı olan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Benim bir kolumda Bir de boynumda dövme var boynumdaki acı diye düşünmüştüm de hiç acımadı da kolumdakini de birazcık yanma oldu acı yok aslında hafif bir yanma hissi var
0
8 Yorumla
Soran
9 ay
Yaparken nasil hissediyorsunuz bu dovme için aci esigi yuksek diyorlar
Cevap sahibi
9 ay
Benim acayip eşim çok yüksek değildir İnan bana ben yaptırıyorsam sen de çok rahat yaptırırsın. Ağrı olmasın diye bir sprey sıkıyorlar istersen ondan sonra hiçbir şey hissetmiyorsun. Ama şu var ben koluma yaptırdım bir defa yaptırırım dedim de ondan sonra boynuma da yaptırdım yani insan bir lafı yaptırdığı zaman tekrar yaptırmak istiyor
Soran
9 ay
O seyi surswler cidden acimiyor mu
Cevap sahibi
9 ay
İnan ben boynuma yaptırdım hiç acımadı hiçbir şey hissetmedim hatta sohbet ettim Bir baktım bitti dedi
Soran
9 ay
Ama kaburgaya yakin cok acitir diyolar
Cevap sahibi
9 ay
Dediğim gibi sana sprey kullan o acıyı azaltır Ama şunu söyleyeyim çok iyi düşün dövme çünkü artık senin bir parçan olacak mesela ben boyuna yaptırmaya karar verdiğimde çok fazla düşünmüştüm neyse ki benim çok iyi durdu çok olumlu tepkiler aldım hani çok iyi düşünmen gereken bir şey
Soran
9 ay
Benim ixin tek swy aciyacak olmasi. Saklarim bu dovmeyi
Cevap sahibi
9 ay
Dediğim gibi sana gittiğin yere Ağrı giderici uyuşturucu sprey ya da krem istiyorum de emin ol o acıyı bayağı azaltıyor.