Biraz önce fark ettim cok az kan akmis. Mendille korntrol ediyorum yaklasik 15 dakikadir hep cok hafif kan lekesi oluyor..
Kötü birsey mi doktora gitmelimiyim yoksa normal mi dir ?
Kötü birsey mi doktora gitmelimiyim yoksa normal mi dir ?
bilmiyorum bazı insanların göbek deliği daha kapalı deriyle beraber gibi.. dolayısıyla kıllardan ötürü iltahaplanma gibi bazı enfeksiyonlar olabilir... kulak temizlenen pamukla göbeğinin deliğini ara sıra temizle... gene kanama devam ederse doktora git derim.. belki göbek fıtığıda olabilir ?
geçmiş olsun..
Kan kokuyor muydu? Benzer bir durum başıma gelmişti de..
hayir koku yok
Göbek deliğinde iltihap oluşmaya başlamış olabilir. Göbek çukurun derinse ve ulaşması zorsa derinde biriken sıvı ve tüyler sebep olabiliyor. Göbek deliğini duş aldıktan sonra pamuklu kulak çubuğuyla temizle ve nemli kalmasına izin verme. Bunları göbek deliğini zedelemediğini düşünerek söylüyorum
gitmelisin. bende de olmuştu aynısı gitmiştim sorun çıkmadı ama krem verdi.
git yani normal bir şey olmadığı kesin mantar mı acaba
Cevap
10Cevap
Bekle biraz daha kan iyice çıksın biraz daha kötü olunca gidersin
İçeride iltahaplanma tekrar etmesi muhtemel bişeyse göbek deliğini alırlar temiz tutmalısın orayı
Benim de kanamıştı ama ben kendim oynadım diye kanamıştı..sizinki kendiliğinden mi oluyor..
evet kendiliginden oldu
kendiliğinden olduysa doktora gitmekte fayda var..
Bir Genel Cerrahi Uzmanına görünmeniz gerekiyor. göbek fıtıgı olabılır geçmiş olsun
Bence gitmelisin doktora.İlk kez durduk yere göbek deliğinin kanadığını duydum birinin.
ne ettin de kanattın oranı kız
bence bi görünsen fena olmaz..
owww ilk defa böle birşey duyuyorum
gt gt kossss
doktora git.kimsenin göbeği kanamaz durup dururken
tabiki git
Hala kordon bağı ile mi besleniyorsun?
alla alla :/
durduğun hata
Git doktora
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar