Sağlık Vücut tipi kaşıntı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sürekli kaşınıyorum normall mi bide bu vücut tipi ne diye geçiyor? Vücut tipi kaşıntı? Cevapla Kaş Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 857 cevap paylaştı. bu balık etli biber yiyorsan kes bazen biber bu tip sıcak havalarda ya da alerjisi olan insanlarda kaşıntı yapar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Vücut tipini bilmiyorum, ama alerjik gözüküyor. Bı doktora gitseniz güzel olur.Paketli gıdaları yemek ve bol su icerseniz bir de uykuya dikkat ederseniz ödem tutmazsiniz. Vücudunuzda biraz ödem var 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 8 ay Göbek altında kıvrım yerlerinde meme altında varsa kötü uyuz olabilir. Yoksa alerjik reaksiyon olabilir Devam ederse cildiye Dr una gidin 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 440 cevap paylaştı. kilo ver be kızım. enerjin fazla geliyor kaşınırsın tabi 0 1 Yorumla Soran 8 ay Ne alaka ya Yorumla
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 8 ay Alerji gibi, alerji doktoruna görün ve diyet programın başla 0 0 Yorumla
Terapist16 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Çatlak çok oluşmuş , soruyu tam anlamadım ama balıketli olarak mı diyorsun 0 1 Yorumla Terapist16 8 ay Yeni sütyen takmadın dimi ondan olabilir mi Yorumla
Gezentilkii Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 8 ay Kaşınmaların iz yapabilir dikkat etDoktora gittin mi bir şeye alerjin olabilir 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sütyen ve terleme kaynaklı kaşıntı olabilir 0 0 Yorumla
S-antalya Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Kötü biraz kilo ver sanırım daha da kiloymuşsun çatlaklar oluşmuş 0 0 Yorumla
İstanbul_düşleri Takip Et Xper 2 Yaş: 37 8 ay Balik etlisin, sanirim yedigin bisey alerji yapmis, ya da burada soylemek yazmak dogru olmaz ama. binedeni daha var 0 3 Yorumla Soran 8 ay Söylermısın ney Yorumla İstanbul_düşleri 8 ay Sanirim mikrop hijyenik olmayan vucut temizligine dikkat etmeyen biriyle birliktelik yasiyosun Yorumla İstanbul_düşleri 8 ay ? Cvp vermedin Yorumla
m Tengria Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 8 ay Tosun tipi diye geçiyor bu vücut 1 1 Yorumla Soran 8 ay Ya susujdjd Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Normal hu havada bendeki vücut ile aynı armut diye geçiyor olmasi lazım bu arada bence dolgun bir fiziğin var ve cekici 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. güzellik algılarını parçaladın adamların 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 487 cevap paylaştı. Kuru atopik muhtemelen 0 0 Yorumla
damaratiz7 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% 8 ay Sağlık konusunda 368 cevap paylaştı. Alerjin olabilir ya da zona kaşıma lütfen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Karslı Çoban vucut tipi 1 5 Yorumla Soran 8 ay O ne dmdke fkfkf Yorumla Prekursor 8 ay Amca bile begenmemiş Yorumla Cevap sahibi 8 ay @Prekursor Amca qm içinde yüzüyorken sen yastığa sürtün. Yorumla Prekursor 8 ay Hashsjsj anırdım Yorumla Cevap sahibi 8 ay @Prekursor Eşekliktendir Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% 8 ay Sağlık konusunda 490 cevap paylaştı. Doktora gittin mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
bu balık etli biber yiyorsan kes bazen biber bu tip sıcak havalarda ya da alerjisi olan insanlarda kaşıntı yapar
Vücut tipini bilmiyorum, ama alerjik gözüküyor. Bı doktora gitseniz güzel olur.
Paketli gıdaları yemek ve bol su icerseniz bir de uykuya dikkat ederseniz ödem tutmazsiniz. Vücudunuzda biraz ödem var
Göbek altında kıvrım yerlerinde meme altında varsa kötü uyuz olabilir. Yoksa alerjik reaksiyon olabilir Devam ederse cildiye Dr una gidin
kilo ver be kızım. enerjin fazla geliyor kaşınırsın tabi
Ne alaka ya
Alerji gibi, alerji doktoruna görün ve diyet programın başla
Çatlak çok oluşmuş , soruyu tam anlamadım ama balıketli olarak mı diyorsun
Yeni sütyen takmadın dimi ondan olabilir mi
Kaşınmaların iz yapabilir dikkat et
Doktora gittin mi bir şeye alerjin olabilir
Sütyen ve terleme kaynaklı kaşıntı olabilir
Kötü biraz kilo ver sanırım daha da kiloymuşsun çatlaklar oluşmuş
Balik etlisin, sanirim yedigin bisey alerji yapmis, ya da burada soylemek yazmak dogru olmaz ama. binedeni daha var
Söylermısın ney
Sanirim mikrop hijyenik olmayan vucut temizligine dikkat etmeyen biriyle birliktelik yasiyosun
? Cvp vermedin
Tosun tipi diye geçiyor bu vücut
Ya susujdjd
Normal hu havada bendeki vücut ile aynı armut diye geçiyor olmasi lazım bu arada bence dolgun bir fiziğin var ve cekici
güzellik algılarını parçaladın adamların
Çok bakımsız gorunuyorsun
Kuru atopik muhtemelen
Uyuz olarak kayıtlara geçmiştir
Bu vücut tipi balina diye geçiyor
Alerjin olabilir ya da zona kaşıma lütfen
Sanki biri tırnaklamış gibi
Alerjin mi var
nemlendirici kullan bence
Karslı Çoban vucut tipi
O ne dmdke fkfkf
Amca bile begenmemiş
@Prekursor Amca qm içinde yüzüyorken sen yastığa sürtün.
Hashsjsj anırdım
@Prekursor Eşekliktendir
Hey maşallah güreşçimisin
Doktora gözük alerjik bir durum var
Bu ne teyze kustum
Alerjen
Doktora gittin mi
Belki uyuz olmuşsundur
bir şey olmaz
Karantina Zona gelen insan
Xok kötü olmuş sana bı Helvetler karısım solım
Terlemeden kaynaklı olabilir