Sağlık Göğüs ucu kapama bantları neden bu kadar dandik? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Görselle alakası yok nefes alması için kısım olmalı ortada ama yok. Ben buna 50 lira verdim Göğüs ucu kapama bantları neden bu kadar dandik? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
YorForger Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Oysho'nun güzel oluyor öneririm. Ya da medikal & hipoalerjenik silikon modelleri tercih etmen daha iyi olur. 0 0 Yorumla
MassiveStroke00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay 50 lira ben dilenciye veriyorum bu devirde para mı? Kaliteli bişey alsan sorun yaşamazsın diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Salın şunu bi yaa. Nedir sizden çektiği bu göğüslerin. 0 0 Yorumla
Mr_Brom Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Nerden dandik oldugunu anladin kapatmıyor mu senin uçlarını 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Belki daha değişik bi teknolojiyle nefes alma özelliği kazandırdılar ama sen fark edemiyosun gözle 0 0 Yorumla
gizliiiikız000 Takip Et Xper 5 Yaş: 18 8 ay Ne bekliyordun ki canım Türkiye de kaliteli bişey mi satılıyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Ülke dandik sen banttan şikayetçisin 🤣 ekp ülkenin anasını zikmis. En büyük derdin bu olsun 0 0 Yorumla
Olyon Takip Et Xper 6 Yaş: 36 8 ay Adamlar ürün üretiyor ama göğüs meme arasındaki farkı bilmiyor... Bu iki temel kavramı bilmeyen şirketin ürününün dandik olması normal 0 0 Yorumla
Nurumyaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 19 8 ay Silikon olanları alsan ben öneri kullanıyorum rahatlar veya düşme gibi bı seyide olmadı 0 0 Yorumla
JaponKoibalığı Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% 8 ay Ortaya yuvarlak ince bir pamuk kesip koyabilirsin. 0 2 Yorumla Soran 8 ay Vay be neden eklipste çalışmaya başlamıyorsun çünkü ben de hep hızlı olsun diye para verdiğim ürüne sabah sabah teknoloji tasarım ödevine uğraşacağım onlara de bunu Yorumla JaponKoibalığı 8 ay Canım meğer para verdin, boşa gitmesin diye dedim. Yoksa silikon olup ortası yapışkansız olanlar da var. Çok istiyorsan onlardan da alabilirsin. Yorumla
Emreaydın35 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Bilmiyorum kaliteli bir şey alsaydın 0 2 Yorumla Soran 8 ay Nefes alma Yorumla Emreaydın35 8 ay Ölürüm len o zmaan sapşik Yorumla
ᏒҽժᏇօʍɑղ_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Her marka iyi değil araştırıp alman lazım 1 0 Yorumla
yengeçburcuyumcanım Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 8 ay Eklips dandik direkt pentiden alacaktın 0 0 Yorumla
sembernar_27 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 8 ay daha iyileri var ancak marka hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 559 cevap paylaştı. Ucuz olunca dandik oluyo genelde 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nasıl bir şey bekliyordun 0 0 Yorumla
planZ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 92% 8 ay İlk kez gördüm bunu. Rulo oluyor yumuşak elastik 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 8 ay Sağlık konusunda 435 cevap paylaştı. Neden böyle bişey aldınız ? 0 0 Yorumla
OzanAtasever Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Bunu giyince sütyene gerek kalmıyor mu şimdi? 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne gerek var ki ona 0 0 Yorumla
Baba1225 Takip Et Yoda Yaş: 33 8 ay Sağlık konusunda 345 cevap paylaştı. Keşke marka araştırsaydın 0 0 Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 8 ay Sağlık konusunda 613 cevap paylaştı. Dolandırıcılar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Oysho'nun güzel oluyor öneririm. Ya da medikal & hipoalerjenik silikon modelleri tercih etmen daha iyi olur.
50 lira ben dilenciye veriyorum bu devirde para mı? Kaliteli bişey alsan sorun yaşamazsın diye düşünüyorum
Salın şunu bi yaa. Nedir sizden çektiği bu göğüslerin.
Nerden dandik oldugunu anladin kapatmıyor mu senin uçlarını
Belki daha değişik bi teknolojiyle nefes alma özelliği kazandırdılar ama sen fark edemiyosun gözle
Ne bekliyordun ki canım Türkiye de kaliteli bişey mi satılıyor
Ülke dandik sen banttan şikayetçisin 🤣 ekp ülkenin anasını zikmis. En büyük derdin bu olsun
Adamlar ürün üretiyor ama göğüs meme arasındaki farkı bilmiyor... Bu iki temel kavramı bilmeyen şirketin ürününün dandik olması normal
Silikon olanları alsan ben öneri kullanıyorum rahatlar veya düşme gibi bı seyide olmadı
Ortaya yuvarlak ince bir pamuk kesip koyabilirsin.
Vay be neden eklipste çalışmaya başlamıyorsun çünkü ben de hep hızlı olsun diye para verdiğim ürüne sabah sabah teknoloji tasarım ödevine uğraşacağım onlara de bunu
Canım meğer para verdin, boşa gitmesin diye dedim. Yoksa silikon olup ortası yapışkansız olanlar da var. Çok istiyorsan onlardan da alabilirsin.
Bilmiyorum kaliteli bir şey alsaydın
Nefes alma
Ölürüm len o zmaan sapşik
Her marka iyi değil araştırıp alman lazım
Ucuz gibi biraz dandiktir
Eklips dandik direkt pentiden alacaktın
ucuz olan her şey dandik olur zaten
Bencede öyle ya peki rahatmı
daha iyileri var ancak marka hatırlamıyorum
Ucuz olunca dandik oluyo genelde
Nasıl bir şey bekliyordun
Kullanma özgür bırak
Dandik. şeyler kullanıncaya kadar kullanmayın zarar veririr
Dünyanın en gereksiz icadı
En iyisi sudyen
İlk kez gördüm bunu. Rulo oluyor yumuşak elastik
Neden böyle bişey aldınız ?
Bilmiyorum kullanmıyorum..
Bunu giyince sütyene gerek kalmıyor mu şimdi?
Ucu çokmu çıkıntılı ki
Ne gerek var ki ona
Kalitelisini al
silikon olanlar daha rahat ettirir
Kapanmasın diye
Nicin kapatiyorsun ki
Keşke marka araştırsaydın
Sütyen kullanın
Yazık günah
Dolandırıcılar