Bu konuda şunu söyleyebilirim bir senaryo var evet ama bu senaryonun gidişatı bizim elimizde sabah bunu daha detaylı konuşuruz istersen şu an uğultu bende tabii kabus görme riskim de var ama uyumak zorundayım
Hayatınınızda sizi üzen her şeyden, herkesten uzaklaşın bunu yaparsanız zaten bir çok şeyin kendi kendine düzeldiğini göreceksiniz. Bir de meditasyon yapabilirseniz harika olur. Zaten dalga sesini söylemiştim diğer soruda🙂
Evet dalga sesi çok iyi geldi... Zaten hayatımda insan yok reel de sanalda sizinle beraber 2 kişi daha var başka kimse yok. Olanlarında çoğunu engelledim. Bazıları dengemi bozuyordu
Anladım... Sizden tek isteğim elinizden geldiğince çabalayın. Ben de çok yıkıldım. Kimsem olmadan kalktım. Bunu başarabilirsiniz... Tabii ki dibi görmeden yukarı çıkmanız zor. Ama unutmayın ki bir adalet var. İlahi adalet... Kendinize yaslanın daha dik yürürsünüz... Unutmayın biz insanız her şey başımıza gelebilir. Ama önemli olan acılarımızın bizde bıraktığıdır. Kader dediğimiz kavram bizim elimizde...
İşte bunu bilmeniz gerçekten sizin için çok iyi. Evet canınızın yanması da bir yandan iyi benim artık canım da yanmıyor... Bu sizin için bir hediye dualarınız yürekten olur bu sayede
Çözdükden sonra göreceksiniz çözemedikleriniz de o düğüm gibi... İp düğüm olduktan sonra kendi çözülmez... Nasıl düğümü biz attıysak çözecek olan da biziz haa kolay ha zor...
Benim çok tehşisim var dehb OKB şizofreni bipolar boderline... Bir ara toparlamıştım fakat yaşadığım bir kaç olay tedavimi etkiledi maalesef... Sizin adınıza çok sevindim. Daha iyi olmanız dileğiyle...