Evet sevmiyorlar;
Biyolojik ve psikolojik olarak kendi yaptığım testlerle kanıtladım.
Normalde ahlaklı, iyi denilebilecek biriydim ama geçen yıl sevgilim sırf çok iyiyim diye bana cinsel istek duymadiğni söyledi, arzulamıyormuş. O sebeple ayrıldım.
Ayrıldıktan sonra ne mi oldu, kelimenin tam anlamıyla p*ç denilebilecek karaktere büründüm, kızlara değer vermeyen ama ağzı iyi laf yapan, kandırma ustası oldum.
Peki sonuç:
5 vakit namaz kılan birinden, istediği kızı yurtdışına teke tek tatile ikna edebilen biri oldum. Nasıl mı? Çünkü kadınların duygularını umursamak yerine kendi mutluluğuma odaklandım ve sonuç olarak şu an hayatımda erkekten çok kadın var. Arasıra seviyorum diye yalan söylüyorum ve aynı anda 10 kişiyle de flört, 3 kişiyle de sevgiliyim.
Evet kulağa karaktersizce geliyor ama değil, psikolojileri böyle çalışıyor, yakınında kadın olmayan erkek değerdiz geliyor. Ama sevgilis olan veya etrafında birçok kız olan erkek ilgi çekiyor.
Özetle hipergami, redpill vs gibi saçmalıkları kebara bırakıp şunu söyleyebilirim, kadınlar iyiliği sevmiyorlar.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer