Kendiliğinden geçsin diye bekliyorum ama işlerim aksıyor. Günlük aktivelerimi yapmakta zorlanıyorum 🤦♀️

Kendiliğinden geçsin diye bekliyorum ama işlerim aksıyor. Günlük aktivelerimi yapmakta zorlanıyorum 🤦♀️

Hamam çok iyi geliyor bütün bedeni yumuşatıyor üstüne bir masaj... orada hamam var mı bilmiyorum.. Bir sıcak duş.. Sıcak bir çorba. Bir C vitamini üstüne 2_3 saatlik bir uyku :()
Hamama girip terlemeyeyim şimdi. Çıkınca hava daha kötü çarpmasın 😂
Bugün gideyim limon alayım keçi boynuzu özüyle birlikte gömeyim aç karna sabahları bir kaç güne dobarlanırım sanırım..
Tüh planı bozdun.. Rüzgar çarpacak hastalığın artqcqkti... :)). Guzelce giyinince birey olmaz.. Keçi boynuzu özü hiç tuketmefim.. Enteresan iyi geliyor mu
Leydim sentetik ilaç kullanımına karşıyım ben anlık etki ediyor onlar. Evde yapabileceğin birkaç esneme hareketi ve akşamları yatmadan önce alacağın magnezyum takviyesinin sana büyük ölçüde faydası olacaktır. Ek OMEGA 3 takviyesi ve ağrıyan bölgeye nane veya papatya yağı ile masaj yapmak rahatlatacaktır.🦋Geçmişler olsun.
Çok teşekkür ederim güzel kadın 🫠
Hepsini de kulağıma küpe yaptım. Fırsat buldukça uygulamak üzere 🌸
Rica ederim leydim. 🥰🦋
Geçmiş olsun hanımcım.. Sanırım mentollu kremler rahatlatıyor. Onun dışınada sıcak duş gevşetir diye düşünüyorum, lakin net bilgi değiller.. 🙇♀️
İlaç her zaman bi ihtimal tabi ama önce doğal yollar denemekte fayda var, ben en azından öyle yapıyorum 🫠
Sağol kuzum 💖
Ben de doğal yöntemleri tercih ederim önce.
Hap gibi tavsiyeleri olanlar çıkar belki dedim bi sorayım 🙃
Masajda iyi gelir kesin ama yapacak minik eller lazım 🙊
Ahaha o fazla şiddetli yapıyor. Dün gece elmacık kemigime sağlam bir tekme aldığımı hatırlıyorum 😂
O zaman uzak durulması gerek 😅😂
Direk salondaki koltuğa ışınlandım zati 😂
Ahahah lakin o bilinçsiz bi masajdı bilinçli olanda elleri hafif olur 😂😏
O zaman da gücünü deniyor. Süper kahramanmış da kendisi 😀
Bal, limon ve sıcak su ile enerji, kekik veya zahter çayı ile bağışıklık artırabilirsin çiçeğim. Bildiklerim bu kadar benim.
Geçmiş olsun bu arada çok 🥹
Sağol bebeğim 🥹
Limon alıcam bugün mutlaka. Biraz takviye şart oldu bu bünyeye 🙃
Zahter çayını normalde de kullanabilirsin bu arada çiçeğim. Bağışıklık güçlendirmede birebir ve kokusu aroması falan da güzel oluyor 😘
Hiç denemedim canım alayım bi 🥰
Sen tavsiye ediyorsan güzeldir kesin 🫠
Sen böyle yapınca ben bayağı şımarıyorum he 🫢
Şımar tabi hakkın bebeğim 💖
💖💖💖💖💖
Cevap
3Cevap
Geçmiş olsun. Bende mevsim geçişinden değil, kireçlemeden dolayı ekrem ağrıları vardı. Kolejen takviyesiyle ağrılarım geçti. Tabi ilaç takviyesine karşıysan bilemem :)
Geçmezse, gerekirse takviye de alırım. Hiç sorun değil 🙃
:)
Teşekkür ederim 🌸
Bişey yapmadım ki yinede rica ederim 💐
Geçmiş olsun diyen birine teşekkür etmemek kabalık olurdu. Onu atlamışım da 💖
☺️
Geçmiş olsun kuzen... Kaplıca iyi gelir diye düşünüyorum fakat oralarda bulunur mu bilemiyorum.
Ooo tillahı var. Kaplıca turizmi yapılır burada da ben hiç sevmem.
Sağol Psi.
Bunun için sanırım eczanelerde kremler vardı bakabilirsiniz
İlaç kullanmaktan nefret etsem ve kokusu rahatsız etse de kas gevşetici kremler işe yarıyor.
Her zaman yaşadığım bir durum değil, ama yaşayınca da kas gevşeticiden başka bir şey fayda etmiyor bana.
Reformer 👌 tek geçerim
Bi Google amcayı ziyaret edip de geleyim ben 😀
Ben bunu aletsiz olarak yapıyorum zaten 🤩
Kiraz sapı çayı ve ananas
İkisini de içiyorum dönüşümlü olarak 😀
Ee işe yaramıyo mu ananası direk ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?