Daha önce ellerimde titreme yoktu. Şimdi ellerimi havaya kaldırdığımda az da olsa titriyor. Yemek yerken veya su içerken titreme olmuyor. Nöroloji doktoruna gittim; iyi huylu olduğunu söyledi. Kan değerlerim ve tansiyonum normalmiş. Ancak MR çektirmemi istedi, gününü bekliyorum. Şimdiye kadar beynimde herhangi bir sorun çıkmadı.
Sorum şu: El titremesi beyin tümörü veya kansere işaret eder mi? Endişelenmeli miyim? MR çektirmek istemiyorum çünkü değerlerim ve tansiyonum normal. Doktor Dideral verdi ama pek faydası olmadı. Çok mu büyütüyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Elim sürekli titrer, defalarca bardak tabak bir sürü şey düşürüp kırdım. Fibromiyalji tanısı kondu, öncesinde defalarca beyin üzerinden gittik MS bile dediler düşün o yüzden telaş yapma hemen.
Öyle bardak kıracak kadar titreme yok bende Yaşlı teyzeler gibi zıngır zıngırda titremiyorum
Hayır böyle değil, aniden dengem bozulur yani elime güvenirim ama o an boşluğa düşebiliyor elim
Kardeşiminde vardi temiz cikti sonuçları ama birkaç ilaç yazmıştı onları birkaç hafta kullandı düzeldi
Normal Çatal Bıçak Tutarken hiç bir şey yok Eller havaya kalkınca hafif bir titreme var o kadar Dideral verdi ama o da işe yaramadı MR çektirmek istemiyorum kötü bir şey çıkar diye ama Bilmiyorum
Zaman geçirmeden çektir kardeşiminde tahlilleri falan temiz çıkmıştı mr istediler orada da bir şey görmedi doktor. Sonrasinda birkaç ilaç yazdı dediğim gibi. Cok kafaya takma ama yine de git ne olur ne olmaz baksınlar bi en azından icin rahat eder
Bu zamana kadar Beynimden bir sorun yaşamadım MR çekildikten sonra kötü bir şey çıkar diye korkuyorum Beyin Tümörü falan olur diye korkuyorum Ölümcül falan olmaz değil mi?
Ya yok git korkunun ecele bir faydası yok bir şey çıkacağını düşünmüyorum ama yine de git içini de bi ferah tut. Bunları söylemem uygun degil ama kanser de olsa çözümü var küçük bir kitleyse birkaç kür kemo ile düzelir. Gece gece cok düşünme bi çekilsin sonuçlara bak. El titremesi genel olarak yaygın bir durum zaten.
Beyin Tümöründen korkuyorum ama belirtilerinide hiç yaşamadım bu zamana kadar
Bnde de var
Askerliğe falan engel değildir değil mi?