Genetik bence bütün hayatımızı etkileyen bir şey. Genetiğin iyiyse yakışıklıysan bütün kapılar açılıyor. Her yerde saygı ve ilgi görüyorsun.
Eğer genetiğin kötü ise özgüvensiz ve pısırık biri olursun. İnsanlar seninle alay etmekten zevk alır. Kimse sana saygı duymaz. Bir sevgilin, hayat arkadaşın bile olmaz. Kimse seni arzulamaz. Eğer maddi durumun iyi ise 30 yaşından sonra birini bulup evlenebilirsin. Genç yaşların hep psikolojik sorunlarla boğuşmakla geçer.
Eğer genetiğin kötü ise özgüvensiz ve pısırık biri olursun. İnsanlar seninle alay etmekten zevk alır. Kimse sana saygı duymaz. Bir sevgilin, hayat arkadaşın bile olmaz. Kimse seni arzulamaz. Eğer maddi durumun iyi ise 30 yaşından sonra birini bulup evlenebilirsin. Genç yaşların hep psikolojik sorunlarla boğuşmakla geçer.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu aslında zamanını ne kadar iyi değerlendirdiğine bağlı. Çalışıp para biriktirip altına iyi bir araba bide 3+1 ev alırsan her kış peşinden koşar zaten. Önemli olan birini bulup evlenmek değil senin bir konuma gelmen önemli. Altındaki araba bile özgüvenini tavan yapar insanlardan saygı görürsün. 1.6 Multijet egeaya binersin insanlar sana şirket çalışanı gözüyle bakar bmw ye binersin parası olan adam gözüyle bakarlar. Araba bile erkeğin aksesuarı olmuş. O yüzden zamanın varken kendine bir şeyler katmaya bak.
Günümüz şartlarından insanların %90 ı açlık sınırının altında maaş alıyor. Asgari ücret alan adam kirayı mı ödesin, 4-5 milyona ev mi alsın, bmw mi alsın? Eskiden dedelerimiz ne kadar fakir de olsa çirkin de olsa köyden bir kız bulup evlenebiliyordu. Düzenli bir hayatları vardı.
Öyle zaten de işte eskiden bide kredi çekilip ev araba alınıyordu oda yok. Hükümetin yaptığı yanlış politikalar sonucu bu hale geldik maalesef. Ama yine de umudunu kaybetme birikimini yap yatırım yap altın falan al koy kenara. Artık şu devirdeyiz, ne kadar genç yaşta birikime başlarsan zaman olarak o kadar kazançlı oluyorsun. Mesela Almanya'da bir adam BMW yi 3 aylık maaşla alabilirken biz burada 7 senede anca alırız oda belki misal diyorum. Yani coğrafya kaderdir evet ve zaman bizim için çok önemli. Zamanla yarışıyoruz resmen. 30 yaşına kadar bir şeyleri başarmamız lazım.
Benim yakışıklı arkadaşlarım var beş kuruş para yok ceplerinde. Çalışmıyorlar da ama sırf yakışıklı oldukları için kızlar onların kölesi oluyor. Sigara parasına kadar kız ödüyor. Maalesef dış görünüş de çok önemli. Her şey para değil.
Genetik önemli tabi ama ben sağlığıma önem veririm mesela benim 6 yaşımda gözlerim bozulmaya başladı yıl geçtikçe arttı arttı bir yerden sonra gözlük kullanmaya başladım
Genetik hastalıklar vs düşününce evet önemli
Hastalıklardan ziyade dış görünüş çok önemli günümüzde. Tipsiz isen sı¢tın
Aynen yakışıklı ve kanser olmak çok iyi sizdeki 🧠 netde acaba