Sinir hastası olmak ve olmamak arasında ince bir çizgideyim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende o dert teyim ondan burlara takılıyorum
Hayat çok zor
Konu nedir?
Hayat zor yaa, insanların ağzını tutamıyorum ve kaos içindeyim resmen.
İnsanlar çok zor. Sağa sola laf yapan herkesin de ağzına zicam.
Şimdi sakin oluyorsun öncelikle
Bazen birilerinin saçını yolasım geliyor ama hiç benlik değil yaa.
Neden bunu yapmak istediğini düşün sonra neden yapmaman gerektiğini o arada sakinleşirsin
Şiddete başvuracak bir insan değilim zaten başkasına zarar vereceğime kendime veririm öyle bir insanım. Ayrıca dilimle dovebilirim karşımdakini temasa gerek yok zaten. Ama dediğim gibi bazen geliyorlar banada
tamam işte söyle onlara gitsinler
Tamam Teşekkür ederim 🙏😊
Rica
Bende sinir hastasiyim mlsf asldl olmayan kaldı mı
Ben epilepsi hastasıyım, sinir beni mahvediyor bu yüzden.
Takma kafana sakin ol kimse için kendine zarar vermeye değmez o zaman
Teşekkür ederim 🙏😊
Kafayı ye boş ver
Yersem sonu iyi olmaz
Ne olabilir allah aşkına napcan
Büyük ihtimalle hastaneye yatarım. Sinirden değil tabi epilepsi hastasıyım ve kolum uyuşuyor sürekli doktor beyne pıhtı atabileceğini söyledi çünkü sürekli epilepsi krizi geçiriyorum. Kimseye bir şey yapabileceğimden değil yani.
Zaten kendine ne yapabilirsin diye sordum ve niye bu kadar kasıyorsunuz kendini ne yani problrm ne
Ailem, çevrem, işsiz olmama kötü gözle bakan insanlar, anksiyete ve panik atak tedavisi görüyorum ve yeni çıktı bu durumda 2 ay oluyor daha hiç bir şeyden korkmayan ben küçücük seslerden ürken birine dönüştüm, penceresi olmayan bir yere girdiğimde nefes alamıyorum mesela, asansörde kaldım bayılıyordum.
Bunları sen kendine yapıyorsun ama farkında olmadan
Bunun farkındayım ama bunu atlatacak gücüm kalmadı ya da toparlayamadım daha o gücü bilmiyorum. Döngü içinde takılıp kaldım hastalıklar döngü içinde birbirini tetikliyor.
Buradaki suçlu sensin olarak görücem ben çünkü etrafındakilere kafayı takan sensin diğer sorunlara kafayı takan sensin dünyada binbir tane sorun var seninkiler hafif demiyorum ama daha ağır sorunları olanlar senin kadar streslenmiyor
Hafif sorunlar derken? Sen hayatında hiç epilepsi nöbeti geçirdin mi? Diğer hastalıklar umurumda bile değil epilepsim geçsin onlar kaldın hayat daha güzel olur benim için. Ayrıca tek sorunumun bunlar olduğunu düşünmen o kadar saçma ki. Epilepsim var ben ne yapacağım kafasında olan bir insan değilim öyle düşündüğün gibi çıtkırıldım asla değilim. Benim yaşadıklarımın küçük bir bölümünü yaşasan intihar etmek istersin o yüzden bilmeden bu kadar sert yorum yapma bence.
Benim neler yaşadığımı bilmeden sen yorum yapıyorsun ve ben senin sorunların küçük demedim sadece örnekler verdim düzelmen için ama demekki insanlarla dertleşmek pek yaramıyormuş terslemeye bak
Bak ben 6 yaşından 8 yaşına kadar aynı adam tarafından tacize uğradım, annen baban neredeydi dersin şimdi baban terk etti o yüzden annem sürekli çalışırdı, sonra taşındık başka şehre kendi akrabam tarafında olmaması gereken yerlerime dokunuldu bu daha hafifti ama yine tacize uğradım. İlk yaşadığımız yer gecekonduydu evime taş atıldı, tehdit edildim, sürekli gözetlendim ve korkudan sustum sadece, ortaokulda arkadaşlarım tarafından dışlandım, arkamdan çok kötü şeyler söylendi çocuklar o kadar acımasız ki. Lisede her şey normal giderken bir anda kendimi bayılmış bir şekilde buldum sürekli doktor doktor hastane hastane gezdim ve epilepsi olduğumu öğrendim tedavi olmaya başladım ama tabiki devam ediyordu bayılmam okulda aşkından bayılıyor diye söylenti çıktı (bu o kadarda umurumda değildi açıkçası) ilaç tedavim iyi gitti üniversite bile okudum sonra memlekete döndüğümde işsiz kaldım. Herkes baskı yaptı bir şekilde fabrikada işe başladım sonunda 1 ay sonra epilepsi atakları başladı tekrar bu sefer daha beter bir şekilde oldu vücudum kasılıyor ve 2 3 gün kendime gelemiyordum. Hâla bu durumdayım. Doktorum sakin, sessiz, stres yapmayacağım bir ortamda çalışmam gerektiğini söyledi. O yüzden bana kendin yapıyorsun deme benim bu hâle gelmemin sebebi belli. Elbette benden kötü hayat yaşayanlar vardır ama bu benim acımı hafifletmez
Sen beni çok yanlış anlıyorsun zaten ben senin acını hafifletmiyorum moral vermeye çalışıyorum yaşadığın şeyler zor diye fakat sen şuanda sana kötü şeyler demişim gibi tepki veriyorsun
Özür dilerim yanlış anladıysam. Sadece başkaları na kadar acı çekiyor sen haline şükret diyenlerle çok karşılaştım. Onların benden fazla şey yaşaması benim acı çekmemi engellemiyor ve sinir oluyorum bu tarz konuşmalara, sende bu tarz bir şey söyleyince gereksiz çıkmıştım sana tekrar özür dilerim. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Derdini zaten anlatıyordun ben sana destek çıkmaya çalışırken sen bana patlamakla meşgul oldun
Özür diledim kabul edip etmemek sana kalmış. Kendimi gayet net açıkladım bence devam ettirmenin manası yok bu durumu.
Anladım
Eskortluga devam yazık
Atalarımız ne kadar güzel söylemiş "kişi kendinden bilir işi"
Dogru söylüyorsun
Salla gitsin