Güncellemeler
10 ay
Saglik değil KS ya bi doktor lafi gecirttik diye ne hemen saglik bolumune aliyorsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Asiri panik atak, ota b0ka zangir zangir titreyen bir yapim var, sosyal yasantimi etkiliyor anormal goruyorlar beni, doktora gittim ama verdigi ilaclar etki etmedi, psikolog da gecmeyecegini ve kendimi boyle kabul etmem gerektigini soyledi. Ama boyle hep psikopat gozuyle bakilirlen kendimi nasil kabul edebilirim ki? Hayatta herkes gibi bir yerim yok, hevesle ve ozenle gittigim gorusmede bile hemen "hmmm" demeye ve ackyarak bakmaya ve egitimimden daha asagida isleri teklif etmeye calisiyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şimdi sana şunu yap böyle yap olaylar karşısında şöyle tavır takın diyeceğim ama dikkate almayacaksın
Almamak degil de engel olamiyorum ki
Aslında oluyorsun da beyinin senin vücudunu ele geçirdiği için tepki veremiyorsun misal ağır bir OKB hastası gibi
Seni ancak sana yakin olan biri iyi eder tabi cabasi gerekir sonucta bu geçmişte yasadigin bir olaydan kaynakli
Yakin oldugum hic kimsem kalmadi
Vardi da gittilermi yoksa yokmu öyle biri sabirla sebin yanında olacak biri lazim
Ailemle gorusmuyorum bana zamaninda cok siddet uyguladilar. Arkadaslarim var ama oyle aile gibi yakinim diyecegim kimse yokm
Üzüldüm buna ailenin sana yaptiklari simdi sende yara yapmış bunlardan sebep boylesin iste sana destek olacak kiz veya erkek seni geecekten sevip yaninda sabirla sana destek olsa kisa zamanda atlatırsın
İş görüşmende panik atağınla ilgili bir durum mu olduki?
En kucuk gerginlikte titriyorum ben
İş görüşmesinde de panik ayak geçirdim yani?
Öyle düşünme
Kendini sev
Hayata tutun
Tutunacak dal bulamiyorum
Seni sevenlere sarıl 🤗
Herkesin sana psikopat gözüyle baktığını nereden çıkardın?
Soyluyorlar en kucuk tartismada ayy titremeye bak tamam tamam kesme bizi diyorlar
Sessiz kalmaya çalış genelde
Her şeye bir şey söylemek zorunda değilsin.
Şu an yakıştığını için stresli misin mesela?
*yazıştığın
Bir sey soylememem etkili degil gerikdiysem birazcik bile olsa ya da heyecanlandiysam zaten oyle oluyorm
Okul okuyor musun orada iletişimin nasıl?
Ve doğrusu herhangi doktorlar tarafından konulmuş bir tanı var mı sizin için?
Okulu kimseyle yakinlasmadan bitirdim. Oyle selam sabah o kadar zaten en kucuk seyde bu durumum hep basima kakiliyor her yerde. Doktor anksiyete dedi
Peki aile arasında durum nasıl?
Kafana takma herşeyi relax ol
Iste onu yapabilmis olsaydim zaten boyle bir sorunum olmayacakti maalesef
Neden böyle oldun
Eskiden beri boyleydim belki aile icindeki durumlardan olabilir
Olabilir, yaş kaç
28 oldum bu yastan sonra bir cacik olmayacak gibi duruyorum
Off saçmalama ya yaşın da ne var
Çok olumsuzsun
Benim kadar egitimi olmayanlar cok daha iyi yerlere geldiler; ama ben egitimimden cok daha kotu isler yapiyorum. Herkes halime bakip baska is teklif ediyor
Ne okudun
Bende ôyleyim walla istersen bi konuşmak isterim
Ortak fikir alışverişinde bulunmak için
Elinde bu tamamen