+1 yılNasıl hasta olunur?
Hasta olmanın özellikle de grip olmanın yöntemleri çok basit açıkçası. Başını yıkadıktan sonra camı açıp birkaç saat orada takılsan ateşler içinde yanarsın. Birkaç yöntem sıralayayım ben en iyisi.
- Duş aldıktan sonra açık pencerenin önünde vakit geçirmek: Bir insanı en çabuk hasta edebilecek yöntemlerden biridir. Bir iki saatte ateşiniz çıkar ve hapşırmaya başlarsınız. 1 saatte nasıl hasta olunur sorusunun en hızlı cevabı bu.
- Islak kıyafetlerde bir saat geçirmek: Vücudunuz buna hemen tepki göstererek sizi hasta eder. Denendi onaylandı.
- Üst üste buz gibi soğuk su içmek ve dans etmek: Hemen boğazınız düşer, hasta olmamak imkansız gibi bir şey olur.
- Tebeşir tozu içmek: Tebeşir tozunu içtikten kısa bir süre sonra ateşler içinde yanmaya başlarsınız, şimdiden geçmiş olsun.
- Terli bir vaziyette dışarıda yürümek ve soğuk bir şeyler tüketmek: Çocukların en çok hasta olma sebeplerinden biri de budur açıkçası. Asla oldukları yerde durmazlar ve soğuk bir şeyler tüketmeye çalışırlar.
- Grip olmuş bir insanın yanında takılmak: Yüzünüze birkaç defa hapşırsa yeterli olacaktır sanıyorum.
- Kalıp buzlardan iki üç tanesini yemek: Boğazımız böyle şeylere hiç gelemiyor ve hemen hasta eder sizi.
Şimdiden geçmiş olsun. :)
3015 Yorumla- +1 yıl
@Adanamaz ya şöyle yap ılık bir duş al. Ama 4,5 dakika soğuk suda dur. Sonra saçlarını kurutma ve üstüne kısa kollu ve şort giy sonrada cam kenarında 1, buçuk saat bekle. sıkılırsan telefon falan oyna. Sonra yarım saat 40 dakka dans et. Sonrada büyük bir bardağa soğuk su üstüne 4 5 tane buz küpü köy ve iç. Sonra yat uyu sabaha fena hastasın.
- +1 yıl
Tebeşir tozu bildidiğimiz derslerde kullanılan tabeşirin toz hali mi. Evetse normal tebeşiri ezip kullanabilirmiyiz
- 1 yıl
@y5yryyuyuytıy evet olur
- 4 ay
@y5yryyuyuytıy kanka ben birtane yedim hasta olmuyosun ama kesin kusuyosun haberin olsn
En İyi Cevaplar
+1 yılBen de hasta olmak istiyordum ama olmuyordum. Sana kendi yöntemimi anlatacağım; soğuk suyla duş al ama en son soğuk su olsun sonra farklı karışımlar yap iç. Olmadı sevmediğin bir şeyi ye veya iç yani onlar ile mutlaka kusarsın. Ya da imkanın varsa şu olabilir; banyo suyunu buz ile doldur ve öyle birkaç saat küvetin içine gir bekle kesin hasta olursun. Ben işsiz olduğum için öyle yapmıştım. :)
872 Yorumla- +1 yıl
Ohaa
- +1 yıl
millet kutup ayısımı ya o ne
+1 yılArkadaşım bir ara ton balığı ile birlikte ayran içtiği için zehirlenmisti ve 1 hafta hastanede kalmıştı serum falan yemişti midesi twmizlenmisti salak ya 😄
675 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun arkadaşına.
- +1 yıl
@bulutlarbende sağ oll
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
2 kez denedim zehirlenmedim😸
İlla hasta olmana gerek yok; annenlerin yanında başım ağrıyor falan de sonra da ufff falan yap ya da karnım ağrıyor de kusmaya çalış ama ailen duysun kustuğunu. Tuzlu su içerek kusabilirsin mesela. Sonrasında ise sabah hastaneye git, doktora kusma ve baş dönmesi şikayetlerinin olduğunu söyle. Böylelikle rapor alırsın, benim taktik her zaman işe yaradı. Öyle gerçek hastalıktan ateşimin çıkmasına da gerek yok ailem böyle şeylere inanır. Ama sen illa gerçekten hasta olmam gerekiyor diyorsan soğuk suyla duş al, yere bas, buz ye ve biraz ıslak kal. O halinle camın önünde dur, en kötü ihtimal tebeşir yutar hastalanırsın.😂😂😂
711 Yorumla
+1 yılBenim yöntemimi anlatıcam ama geç kalmışım biraz şimdi havalar soğuk soğukta şapkasız ince bir montla 2 3 km gez iyice terlersin eve git buz gibi bir yoğurt ye üstüne soğuğa yakın ılık bir duş al kurulan ama kafanı fazla kurulama camı aç o şekilde yat sabaha mort
430 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılSoruyu görünce hemen yanıtlamak istedim canlar :)
Şimdi size bu konuda bildiğim her şeyi anlatacağım, hazırsa herkes başlıyorum :)

Grip olmak için ne yapmalıyım?
Hijyen Kurallarına Uyun: Ellerinizi sık sık yıkayarak ve dezenfekte ederek grip virüsünden korunabilirsiniz. Özellikle ellerinizi yüzünüze veya ağzınıza dokundurmadan önce bu adımı uygulamak önemlidir.
Sağlıklı Beslenme: Dengeli bir diyet bağışıklık sisteminizi güçlendirir ve grip gibi enfeksiyonlara karşı direncinizi artırır. Sebzeler, meyveler, tam tahıllar ve protein kaynakları gibi besinlerden zengin bir diyet benimseyin.
Hareket Edin: Düzenli egzersiz yapmak bağışıklık sisteminizi güçlendirir ve vücudu enfeksiyonlara karşı daha dirençli hale getirir.
Stresten Uzak Durun: Kronik stres bağışıklık sisteminizi zayıflatabilir ve grip gibi hastalıklara yakalanma riskinizi artırabilir. Stresle başa çıkma tekniklerini uygulayarak, kendinizi rahatlatın ve zihinsel sağlığınıza önem verin.
Aşı Olun: Grip aşısı, grip virüsüne karşı bağışıklık kazanmanıza yardımcı olabilir. Her grip mevsiminde uygun zamanda aşı olmak, hastalık riskinizi önemli ölçüde azaltabilir.
Topluluk Alanlarından Kaçının: Grip mevsiminde, kalabalık yerlerden kaçınmak enfeksiyon riskinizi azaltabilir. Özellikle grip salgını dönemlerinde toplu taşıma araçlarını kullanmaktan veya kalabalık etkinliklere katılmaktan kaçının.
Hasta İnsanlarla Temastan Kaçının: Grip belirtileri gösteren kişilerle temas etmekten kaçının. Öksüren, hapşuran veya hasta olduğu belli olan kişilerle yakın temastan kaçınarak enfeksiyon riskinizi azaltabilirsiniz.00 YorumlaKendini hasta etmene hiç gerek yok, sana bir yöntem önereceğim. Öncelikle, bir anda hasta olunmaz, sabah, biraz halsiz gibi davranmalısın ve akşam yemeğinden bir kaç saat önce hastalık belirtisi vermeye başlayacaksın. Midem bulanıyor veya karnım ağrıyor, halsiz hissediyorum diyebilirsin. Annen eliyle ateşini kontrol etmek isteyebilir, o görmeden elinle alnını hızlıca sürt, bir kaç dakika bunu yap ama fark etmemesi için başka bir odada yapmalısın. İstersen saç kurutma makinesi de olur, güzelce sıcak ayarda alnını ve boynunu ısıt. Aşırı fazla da ısınmasın, hastaneye gitmek istemezsin. (Duştan çıktıysan saç kurutma makinesi yöntemini kullan, durup dururken makinayı çalıştırırsan şüphelenirler.) Başım ağrıyor demeni önermem çünkü benim annem “ Aç olduğun için ağrıyor olabilir.” demişti. Yemek zamanı fazla iştahlı davranmadan biraz yemek ye. Örneğin; pilav üstü kuru fasulye yedin ve tarhana çorbası içtin. Yemek sonrası, bir kasede kuru fasulye ve pilavı biraz ez ve üstüne tarhana çorbasından ekle, güzelce karıştır fakat çok fazla koyma, yemek israf olmasın. Çorba yoksa su da ilave edebilirsin. Sonra tuvalete dök, biraz kenarlara da değdirerek dök. Antenlerin duyacağı kadar yüksek bir sesle öğür, fazla da abartma, olmazsa direk anneni çağırıp göstersen de olur. Sakın lavaboya dökme, annenin temizlemesi gerekecektir, sahte olduğunu anlayabilir, tuvalete dökersen temizlemesine gerek kalmaz, sifon çekmek yeterli olur. Rolüne maksimum 2 gün devam et ve sadece bir kere kus fazlası doktora gitmenize neden olur yalan söylediğin anlaşılır. Umarım faydası olmuştur.
502 Yorumla
+1 yılHerseyi bosverin ya cidden gelin ben size. Tam sizi hasta edicek seyi soyluyum yok dus al yok bilmem ne hepsi bos ben soguk suyun altinda 5 dk durdum. Elbiselerimle girdim dusa oyle yatim yatagim sabaha kadar yasti cami actim hasta olmadim. Dolabinizda buz kutusu vardir ondan 3 tane doldurun ztn 20 tane buz var birinde gece yatmadan 50 tane oluyor 3 kutusu gece bir kabin icine koyun gelin onun hepsini yeyin sonra kalkin dusa gidin sicak degil az soguk olsun girin az bekleyin sacinizu kurulamadan yatin sabaha isalde olursunuz ateste kusmada denenmis birsey hata ben bugun de yapcaktim ama yarin piknige gitcem olmaz :( ama yarin kesin deniycem;) cok iyi yontem denemelisiniz
170 YorumlaArkadaşlar eğer merhametli ve iyi bir aileniz varsa sabah kalktığınızda başım ağrıyor demeniz lazım. Çünkü ateşim var derseniz uğraşmanız gerekecek. Eğer midem bulanıyor derseniz renginizin solması lazım ve bu pek mümkün değil. Karnım ağrıyor derseniz karın ağrısı eğer kızsanız adet olabilir ama her zaman adet olamazsınız. Erkeklerde zaten söylemeye gerek yok. Ayrıca bunu aileniz büyük tuvalet içinde bahane edebilir. Ama baş ağrısı ve migren daha kötü. Eğer migren derseniz ve anneniz merhametliyse tebrikler! 1 gün okul yok!
110 Yorumla
+1 yıl1 yıl geçmiş ama olsun. Kesin yöntemdir önce gece 11 de soğuk suda banyo yap sonra hiç kurulanmadan sadece üzerinde incecik bir havluyla koridorda dans ederek dolaptan bir kaç küp buz al tekrar dans ederek balkona git yere otur ve gökyüzünü seyrederken buzları yemeye başla fazla gelenleri koltuk altına falan sür boynuna sür buda yetmezse sonra buzdolabında ki rafları çıkar don atlet içine gir 15 dk bekle sonra rafları geri tak camları aç klimayı aç ve öylece uyu
311 Yorumla- +1 yıl
Saatin ne önemi var la
bir şey yapmana gerek yok bünyen zayıf ise sende öyle bu soğuk havada dışarı çıkarsan hasta olursun benden sana tavsiye yapma derim yataklık olursun.
60 Yorumla
+1 yılbenim fikrim yani ben denedim işe yaradı ard arda aç karna 5 6 tane parol için ama sakın 8 ila 10 u aşmayın ciddi sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz bunu yapınca parol yan etki yaptı yani ateş mide bulantısı kusma karın ağrısı baş dönmesi ve baş agrısı duruma gore hazımsızlık gıbı sorunlar yasatabılır yanı en az 2 3 gun rapor alabılırsınız dedıgımı gıbı 5 6 oaroldan bısy olmaz ama 10u kesınlıkle aşmayın ablam doktor oldugu için o söylemişti
235 Yorumla- +1 yıl
Harbi işe yarıyormu lan
- +1 yıl
İşe yarıyormu ya
- +1 yıl
Yarin denicem ölürsem ssnin yuzünden :D
- 5 ay
hasta olmadık direkt öldük 🥲
sadece tişortle yani atletsiz Futbol oyna üstüne basket maçı yap ve koş çok terle (kan ter içinde kal) halk dilinde sucuk gibi ol sonra klimanı aç 18 e sırtını dön 30 dakika bekle sonra buz gibi su iç 15 dakika daha klimanın önüne otur sonra çok kalın giyin sıcak bir ortama gir 10 dakika bekle %1000000 çözüm
120 YorumlaHasta grip bir kız bul öpüş kestirme yol bu ya da bir kiz bulamiyorsan hastabi erkek arkadasina söyle suratina hapşırsın :)
101 Yorumla
+1 yıl2 tAne dondurma ye ince kıyafetlerle dışarda üşü balkonda otur
sonra bak domuz gribi olursun
küçükken bende sınav Stresi yüzünden böyle tedirgin oluyodum90 Yorumla
+1 yılNasıl bir ruh hastalığı içindesin , şu dönemde insanlar hastalanmamak için çırpınırken senin kafa beinbeşyüz
181 Yorumla
+1 yılNezle veya grip olan bir arkadaşından bir bardağa hapşırma sını iste, onlar hapşırık a hapşırıkları bardağın içine su koy iç, valla hasta olursun, ben denedim oldu.
51 Yorumla- +1 yıl
Iyt iğrenç bişey yani onun tükürdüğünü iç diyon demi öğk alla kusxam bu ara saol senin sayende kusmuş Olcam ve okula girmiycem yarın (yarın İngilizce konuşma sınavı varr yırttım)
+1 yılGit bir hastanede Covid li hastaların falan olduğu yerde öp insanları şapır şupur..
40 Yorumlasoguk suyun altinda dus al sonra klimayi ac bol bol dondurma ye suyunu icerken buz doldur atesin cikmasini istiyosan tebesiri ez suyun icine kat ic
31 YorumlaBalkona şortla çık. Otur yere sabaha kadar orda yat.
43 Yorumla
Soran+1 yılolmadı denedım :(
Bir türlü hasta olamiyorum hasta oldugum zaman 3-5 kg veriyorum iui oluyor ama nedense bu aralar hasta olmak icin her boku denedim olamadim ne yapayim?
90 Yorumlasoğuk duş sonrası balkonda otur. bir de manzarayı izlerken soğuk su iç. oooh mis gibi hasta olursun işte. sen hasta ol da bide kurtulak bi :((
66 Yorumla
Soran+1 yıldenedim dün denedim olmadım :(
Soran+1 yılyarın olmam lazm ama
Soran+1 yıloha buz olurum
1 gece öncesinden çok midem bulanıyor kusmak üzereyim falan de ödevini yap ama yarıda bitir masaya kafanı falan koy. Gerçekten hasta olmak istiyorsan soğuk duş al balkona çık ceryanda bir süre saçı ıslak gez'
10 Yorumlasoguk suyla duş al sonra ince kıyafetler giy ondan sonra dondurma ya da buz ye ondan daha daha sonra dışarda 1 saat falan dur yatarken üstün acık uyu sabaha mort olursun
20 YorumlaReis bak net işe yarar kafanı peteğe sürt sonra annene areşimi kontrol edsene de ama 1 hafta flm soğuk duş sonra 5 10 dakka balkonda takıl okula gitmeden önce tuzlu şekerli su iç hastalık hayırlı olsun
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılelini götüne sok sonra parmağını yala:D:D:Dd vuhhahahahaha
48 Yorumla
Soran+1 yılşimdi sokuyorum, nasıl bir acı hissettin mi ?
Cevap sahibi+1 yılbebeim uğraşmana gerek yok sen zaten hastasın :D içindeki parmağı çıkar belki kendine gelirsin
Soran+1 yılBenim böyle bir annem yok arkadaşlar, bu çok başka bir şey bir yerlde çalışıyor sanırım. bana bebeğim flan diyor benım annem değilsin sen :/
Cevap sahibi+1 yıltamam iyileşiceksin...üzülme sen sadece ilaçlarını düzenli al tamamı BEBEĞİMMM
- +1 yıl
Tecrübe mi konuşuyor
- +1 yıl
güzel olur
Millet şaşırmış ya. 5 saat buz gibi suyla duş al mişyın kompliyted
11 Yorumla
Soran+1 yılgünde 3 kez soğuk suyla duş aldım pencerenın önündedurdum tık yok
+1 yıldula gir sonra pencereyi açık tut öyle 1 saat dur tamamdır
11 Yorumla
Soran+1 yıldenedım vallah ya
10 km koş, terle, üstüne buz gibi su iç, bir de sırtından yel al.Kesin zıçtın :(
12 Yorumla
Soran+1 yılolmuyorum öyle ya
Ben her yöntemi denedim sabun yedim tebeşir tozu içtim olmuyo en son bi gece tuzlu su içtim ondan sonra ton balığı ve ayran içtim en sonunda saçımı buz gibi suyla yıkadım pencereyi açıp uyudum
13 Yorumlahacı hayvan gibi yatmadan once yiyin sonra yataga donla girin batteniye örtmeyin ve kusacaksınız sonra basım agriyo diyin annenize ya da babanıza rahat okula gitmessiniz :)
21 Yorumla
+1 yılÖnce baya terle sonra camı veya klimayı sonuna kadar aç sonra soğuk bir duş alıp terle sabah morgdasın ya da tebeşir al toz haline getirinceye kadar ez ve suyla karıştırıp iç.
10 Yorumla
+1 yılBence bakanlar en son akşam yemeğinde ne yediniz? Mesela kus kus yemeği onu suyla karıştırıp annen yaklaşırken ağzına dök sonra üstüne. Püskürt hasta degilsin ama hastasın
10 YorumlaBen denedim tebesir tozu olmuyor
Hazir corba al onu gizlice havuc ve limon ile karistir calkala hic kimse evde yokken ok karisim fayansa dok ondan sonra butun gun yat11 Yorumla
+1 yılya ben arkadaşlarla okuldan kaçıp kızılaya falan gideceğim ama kardeşim de benimle aynı okula geliyor o yüzden onu gizliden hasta etmeliyim ki okula gelmesin. Nasıl hasta edebilirim :D
01 Yorumla1 yemek kaşığı Çay şekeri 1 yemek kaşığıda tuz onu 1 lt lik şişeye kariştır hepsini iç ve battaniyenin icine gir ve orasi havasiz ve sixak olunca atesin cikmaya baslicak
45 Yorumla- +1 yıl
Deneyeceğim
- +1 yıl
@rabiayildirim388 oldu mu lütfen cevap verin olduysa deniycem
- +1 yıl
Oldu mu bariii denemek istiyorum.
İlk önce kafanızı soğuk suyla yıkayın ama su çok soğuk olması gerek. Sonra balkona çıkın ve 5-10 dk bekleyin. Hasta olmadıysan ağzında buz ile bekle ve sonra geçmiş olsun ☺
30 YorumlaUğraşma bu kadar her ay bir grip salgını oluyor zaten. O zaman hasta olursun.
40 Yorumla- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEczaneden burnun akmasını sağlayan damla alıp normal dozun üzerinde kullan. Burnuna karabiber çek.
10 Yorumla Allah hepinizden razı olsun bugün bu site ve siteye uğrayıp görüşlerini yazan herkese teşekkür ediyorum.
60 Yorumla
+1 yılWalla hepsini denedim bir bok olmuyo boşuna uğraşma olmayınca olmuyo yani 😶
10 Yorumla
7 ayÖdevimi yapmadım hasta olmak için acil taktikkk
00 YorumlaDus aldiktan sonra soguk ortamda kal ve sacin islakken uyu
00 Yorumla
+1 yılAbartılı miktarda ballı süt içersen çok fena ishale yakalanırsın
10 Yorumlad vitamini kullan en önemlisi o ama tabi ölçtür önce
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar bendemi gariplik var soğuk su içtim var olan hastalığım gitti
01 Yorumla- +1 yıl
Ters tepmiştir sende
+1 yılBakın şimdi ağzınıza dolu yemek alın sonra su için kusmuş gibi yapın ondan sonra okula gitmeyin 👍
10 Yorumla
+1 yılTebeşir toz haline getir ve sonra soğuk suyla karıştırıp iç geçici bir ateş lenme olur
10 Yorumlabetona sabaha kadar otur üşütüp hasta olursun :D ilk defa hasta olmak isteyen bir kişi gördüm
00 YorumlaE sen zaten hastasın bu kafayla çok yaşamazsın
40 Yorumla1 haftadır hastayım.. gel değişelim bu durumu ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılçok sevnrmmmmm
peki kafadan hasta olabilecegini dusundun mu hic?
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
Manyak mısın la sen ?
10 YorumlaSağlık konusunda 707 cevap paylaştı. bol rüzgarlı bir alana aç göğsünü bekle
20 Yorumlaserum yemeye calısan kisi misin ?
02 Yorumla
Soran+1 yılnerden bildiniz ya :/
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle amacın var?
04 Yorumla- +1 yıl
evde ablamgil ve bn kalmakistiyoruz fakkat abimgilde bzmle birlikte kalıyor onlarında bebekelri var eğer grip falan olursam giderler yes oeky
- +1 yıl
@ışıl07 yapıcagınız şey doktora gidip dicen oram buram agrıyor sonra muayene edicek sonra dicekki böyle yapınca arıyormu sende dicen biraz agrıyor genelde sabah oluyor sonra dicek bunu bir dene ilaç yazcak sende dicen benim biraz fazla devamsızlıgım var bana rapor yazarmısınız oda yazar %100 taktik :) doktorum bile gıcık benim
- +1 yıl
@lezbiyenpanter. Çok iyiymiş😂😂😂
tebeşir tozu cek.atesin cıkar
01 Yorumla
+1 yılAllahım olamaz bağısıklık sistemim cok güçlü :O
25 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım :S
- +1 yıl
bende
Soran+1 yıloff ya :D
- +1 yıl
:D neden hasta olmak istiyon
Soran+1 yılboşver orasını :D
+1 yılgıda zehirlenmesi işine yarar mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olcak
- +1 yıl
2 günlük etkisi olur yalnız. sana yeterli mi?
Soran+1 yılyeterlı
- +1 yıl
tuvaletten cıkınca ellerini sabunla yıkama,sadece suyla durula. çiğ olarak tüketilen bir yiyeceğe dokun heryerine iyice elle. onu beklet 5 saat kadar. sonra da yıkamadan ye onu. bunu tekrarla hastalanana kadar.
Soran+1 yılbu nasıl bir yiyecek ? midem bulanır ööğğ
- +1 yıl
Marul olabilir bol tırtıllı
Gizli Üye(30-35)+1 yılhasta olma oyunculuğunu geliştir
30 Yorumla
+1 yılKafadansa sıkıntı yapma.
00 Yorumlasen hala hasta olmadın mı ya
21 Yorumla
Soran+1 yılyok olmadım :S
+1 yılmillet çıldırmış abi yaa!
00 Yorumla
+1 yılSınav var yardım efinr