AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yanmaz. ancak çıkarıldıktan sonra idrar yaparken biraz yanma acı hissedebilir, normaldir.
vücudun direkt içine gittiği için dikkatli olun, temiz tutun, doktorun elleme dediği yerleri ellemeyin yoksa idrar yolu enfeksiyonuna sebep olursunuz.
sorunuz varsa cevaplayayım geçmiş olsun
Teşekkür ederim idrar yolunda rahatsızlık var idrsr yapamıyor sonda takılıcak dedi ama oğlum çok korkuyor 10 yaşında hortum girerken yanma acı yapar mı acaba kasar mı kendini
panik yaptırmayın sondanın nasıl bir şey olduğunu açıklamaya çalışın. zaten erkeklere kayganlaştırıcı da uygulanabiliyor rahat ilerletmek için. çocuk olduğu için canı yanınca biraz kasabilir kendini.
Evet doktor yapacak birazdan şimdi den başladı ağlamaya açtırmıyor bile pijamasını zorluk çıkarıyor ne yapacaz bilniyorum krize girecek. Biraz acıyacak dedi akıllının biri pipin hafif yanar bir şey olmaz dedi durmuyor şimdi zorla olucak galiba
Zorla olursa daha çok bağırıp ağlayabilir ellerini ayaklarını tutarlar korkar. Odada yalnızsa sakinleştirmeye çalışın. Hiç acımayacak demekten de kaçının mümkünse
Yok olmuyor şu an doktor ve eşim tutuyor açtılar pijamayı bakalım nasıl olucak doktor baya bir jel aldı eline 3 kişi tutuyorlar da kasıyor itiyor kendini çıkar mı içinden girince acaba içine su verecem sondanın dedi doktor beyse oda
Yok takılması önemli sonra çekse de çıkaramaz içinde balonu var onu şişirip kapatıyorlar girdiği deliği ama çok çekiştirirse tahriş eder çıkardıktan sonra idrar yaparken daha çok yanar canı
Anladım doktor balon şişircem içinde bir gün en az kalacak dedi şu an doktor takmaya başladı ama acıdan kıvranıyor oğlum çok kötü oldu ya kıyamıyorum kasıldı çocuk resmen
Kıyamam baştan da korktu ya iki kat ağlıyordur şimdi 😔 biraz rahatlatmaya çalışın sizinle kaldığında
Şu an yeni bitti çok korktu hortum girerken çok yanmış bir iki kez tuttu çekmeye çalıştı ama çıkmadı allahtan suyla şişti canıda yanınca bıraktı çekmeyi peki çıkınca bu işerken yanar mı canı
Çıkınca bir iki gün acıyacak işerken, hatta tuvaletini de tutabilir sizden gizli dikkat edin geçmişler olsun küçük prense daha ağrısı acısı olmaz umarım hiç
Mümkünse çekiştirmemesi için tembihleyin zaten kendisi de anlamış durumu
Anladı durumu 2 kez denedi canı yanınca bıraktı çekmiyor şu an bir torbaya yakın idrar yaptı rahatladı son ucu girerken çok acımış o ilk damla gelşyor ya mesane mi var orada
Birde çıkınca sıkıntı 2 gün yabar mı idrar yapmaz mı
Evet hortumu mesaneye yerleştiriyorlar. balonun şiştiği yer de mesaneden idrarın çıkış yeri
Oradan geçerken daha çok acıması normal
Evet orası daha çok acımış son yeri
Genelde çıktıktan sonra yanar 1-2 gün idrarını yaparken. O yüzden tutmaya çalışabilir çocuk olduğu için canı yanmasın diye, takip edin gidiyor mu gitmiyor mu tuvalete, su içiyor mu vs
Suyu çok içirsek peki nadıl olur içmezse tutar o zaman karpuzda veririz gelsin çişi tutarsa yibe aynı olur
Çok abartmadığınız sürece fazla olabilir ama 4 5 litre de yüklemeyin tabi. Bir de idrarını yapamamış zaten su ne kadar içilecek doktoruna sorun mutlaka
Anladım peki çok abartmam ama çıktıktan sonra çişi gelmeli ki zorlasın kendini biraz değil mi yoksa yapöaz hiç
Evet, çocuk gelmeden gitmez kolay kolay ama dediğim gibi siz bir doktoruna danışın sıvı miktarını
Acısa da yapmaya teşvik edin
Anladım sordum zaten az önce biraz fazla sıvı alsın yapmaz yoksa dedi zaten idrar getirici ilaç verecekmiş zorlasın kendini diye
Mecbur yana yana da olsa işeyecek o kadar suya ilaca dayanamaz bence bırakır inadını değil mi
Tamamdır o zaman bol bol içirin dediğiniz gibi karpuz falan da getirir tuvaletini
Evet evet mecbur yapar ama sıkışmazsa tutar ilk seferde yandığını görünce
İlaç da söktürür zaten dayanamaz, benim de yakın zamanda öyle çok idrara çıkmam gerekmişti başka bir sorundan dolayı yetişkin olduğum halde tutamıyordum çocuk kesin gider
Siz rahatlatmaya çalışırsınız sürekli geçecek diye, isterse elini tutun vs.
Bir şey olmaz erkek adam bi iki ağlar susar
Öyle mi diyırsun