Sağlık Size sigaranın bir yararını söyleyeyim mi? Jübitter Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sigara içenlerin ağız aftları pek olmaz. Güncellemeler9 ay Ama kansere neden olduğu bir gerçek. Göğüs kanserinden tutun mesane kanserine kadar Size sigaranın bir yararını söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MasterChief00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Behçet hastalığının belirtisidir sürekli aft yarası 1 15 Yorumla Jübitter 9 ay Evet 😌 ama spesifik değil genitoüriner aftlar daha spesifik Yorumla MasterChief00 9 ay Ben tecrübe mi iletiyorum 😂 Yorumla Jübitter 9 ay Yani her ağız yarası behçet değil ama olmazsa olmaz evet Yorumla MasterChief00 9 ay Hepsi için demedim sürekli aft yarası varsa dedim Yorumla Jübitter 9 ay Hıhımmm Yorumla MasterChief00 9 ay Sağlıkçı mısın sen Yorumla Jübitter 9 ay Evet Yorumla MasterChief00 9 ay Ramotoji mi Yorumla Jübitter 9 ay Dün ramotoloji çok çalıştım evet ksjdjsj Yorumla MasterChief00 9 ay Bana böyle bir arkadaş lazım Behçet hastalığı var bende Yorumla Jübitter 9 ay Aa cidden ama sana doktor lazım arkadaş değil hahshah Yorumla MasterChief00 9 ay Doktorlar bakmıyor sen yönlendircen beni 😂 Yorumla Jübitter 9 ay Bakar bakar neden bakmıyorlar😂 Yorumla MasterChief00 9 ay Her kontrolde başka bir stajyer doktor bakıyor hepsine baştan anlat kimi teşhis doğru diyor kimi yanlış diyor Yorumla Jübitter 9 ay Valla ben de öğrenciyim henüz 😅 Yorumla
mrtgnydn Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Sigarayı biraktigin dönemde de çıkmıştı.Hiç ilacını bulamadım bu yasa kadar 1 5 Yorumla Jübitter 9 ay Aftın mı? Yorumla Jübitter 9 ay Peki doktora gittiniz mi Yorumla mrtgnydn 9 ay Tıbben bı onleyic ilacı yokSadece olduktan sonra acısını hafifletmek amacli bikac krem tarzı ilacı var Yorumla Jübitter 9 ay Belki behçet olabilir Yorumla mrtgnydn 9 ay DeğilTest yaptırmıştım.Genetik bişey çoğunlukla Yorumla
Mr_Brom Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Ben içmiyorum benimde olmuyo 😃 1 8 Yorumla Jübitter 9 ay Evet herkeste olacak diye bir şey yok jfjdjks Yorumla Mr_Brom 9 ay Ama su var mı sigara içen kisiler çoğu fazla acikmiyor diye biliyorum 😃 Yorumla Jübitter 9 ay Kişiye göre değişir obez olup sigara içen de var bazılarında tokluk yaratabiliyor Yorumla Mr_Brom 9 ay Evet aynen sigara icmemek daha iyi bence sanada tavsiye ederim😃 Yorumla Jübitter 9 ay Ben de içmiyorum bi ara içmişliğim oldu ama 🥲 Yorumla Mr_Brom 9 ay Benimde oldu ama alismadim bu arada senide tebrik ederim icmedigin için onemli olan icmemek oncesi geride kaldi☺️ Yorumla Jübitter 9 ay Ben de sizi tebrik ediyorum 👏🏻 Yorumla Mr_Brom 9 ay Teşekkür ederim canim ☺️ Yorumla
OzanKaya23 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Ciğerimin çürümesindense ağzımda aft çıksın 0 1 Yorumla Jübitter 9 ay Haklısınız Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gidip muratti yakayım 0 4 Yorumla Jübitter 9 ay Mckxkxkz Yorumla ahmetcann16 9 ay ağzımda aft vat 🥲 Yorumla Jübitter 9 ay Ama kansere neden olduğu bir gerçek. Göğüs kanserinden tut mesane kanserine kadar Yorumla ahmetcann16 9 ay sigara içmiyorum 😎 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Behçet hastalığının belirtisidir sürekli aft yarası
Evet 😌 ama spesifik değil genitoüriner aftlar daha spesifik
Ben tecrübe mi iletiyorum 😂
Yani her ağız yarası behçet değil ama olmazsa olmaz evet
Hepsi için demedim sürekli aft yarası varsa dedim
Hıhımmm
Sağlıkçı mısın sen
Evet
Ramotoji mi
Dün ramotoloji çok çalıştım evet ksjdjsj
Bana böyle bir arkadaş lazım Behçet hastalığı var bende
Aa cidden ama sana doktor lazım arkadaş değil hahshah
Doktorlar bakmıyor sen yönlendircen beni 😂
Bakar bakar neden bakmıyorlar😂
Her kontrolde başka bir stajyer doktor bakıyor hepsine baştan anlat kimi teşhis doğru diyor kimi yanlış diyor
Valla ben de öğrenciyim henüz 😅
Sigarayı biraktigin dönemde de çıkmıştı.
Hiç ilacını bulamadım bu yasa kadar
Aftın mı?
Peki doktora gittiniz mi
Tıbben bı onleyic ilacı yok
Sadece olduktan sonra acısını hafifletmek amacli bikac krem tarzı ilacı var
Belki behçet olabilir
Değil
Test yaptırmıştım.
Genetik bişey çoğunlukla
Ben içmiyorum benimde olmuyo 😃
Evet herkeste olacak diye bir şey yok jfjdjks
Ama su var mı sigara içen kisiler çoğu fazla acikmiyor diye biliyorum 😃
Kişiye göre değişir obez olup sigara içen de var bazılarında tokluk yaratabiliyor
Evet aynen sigara icmemek daha iyi bence sanada tavsiye ederim😃
Ben de içmiyorum bi ara içmişliğim oldu ama 🥲
Benimde oldu ama alismadim bu arada senide tebrik ederim icmedigin için onemli olan icmemek oncesi geride kaldi☺️
Ben de sizi tebrik ediyorum 👏🏻
Teşekkür ederim canim ☺️
Ciğerimin çürümesindense ağzımda aft çıksın
Haklısınız
Gidip muratti yakayım
Mckxkxkz
ağzımda aft vat 🥲
Ama kansere neden olduğu bir gerçek. Göğüs kanserinden tut mesane kanserine kadar
sigara içmiyorum 😎
Tabi ona ağız diyebilirsek.