Sadece kadın ve erkek mi sadece yumurta ve sperm mi? İntersexler?
Peki hissettiğin , hissedemediğin cinsiyet
Sadece kadın ve erkek mi sadece yumurta ve sperm mi? İntersexler?
Peki hissettiğin , hissedemediğin cinsiyet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
evet 2 tane var
öyle bi şey yok. doğal olarak iki cinseyyten başkası olamaz. toplumda görülen saçma sapan şeyler yüzünden böyle oluyonuz
Bazı kişiler iki cinsel organlarda doğuyor
@Dar_kangel o da bir anomali. o durumda hislere göre hareket edilmeli. vücuda bakılır kadın gibi mi gelişiyor erkek gibi mi
Testislerin iki yaşına kadar düsmesi gerekir bu yüzden böyle durumlarda genelde aileler karar veriyor. Ayrıca bazı sağlık sorunları yüzünden bazı erkeklerde östrojen hormonu fazla olduğunda göğüs büyüyor
@Dar_kangel işte o anomali bi şekilde çözülür. aile karar verir ama sonrası düzeltilebiliyo tıp falan var.
Evet cinsiyet sadece iki cinsiyet var. Gerisi istek.
İki cinsel organla doğanlar var
@Dar_kangel o nadir bir durum ve mutlaka biri daha baskın oluyor. Aynı zamanda bu genetik bir anomali. Yani bu kadar nadir bir durum için üstüne düsünmeye bile gerek yok.
3. Bir cinsiyet olsa kadınların yüzüne kimse bakmaz buarada. Çok şey istiyorlar😂
Ay sanki sen hiçbişey istemiyorsun
İma yaptığın şeyde bile sizden beklenilen tek şeyin cinsellik olduğu vurgusunu yapıyor, ve bunu kabulleniyorsun. Yazık...
Bu yüzden 3. Bir cinset olsa papucunuz dama atılırdı.
Pardon ben bunu ima etmedim.
Genellemeniz yanlış
Abi erkekler var ya
Kızlar bakın, bu devirde yemek yapmak, temizlik yapmak bile sizler için hizmetçi miyim ben şeklinde tesir ediyor. Gelin bunu kabullenin ve sizde biliyorsunuz ki siz paraya erkeklerde güzelliğinize (vücudunuza) bakıyor.
Ne iması kardeş kadınlar çok şey istiyor demişsin o da sen istemiyor musun demiş, bunu yazrken cinselliğin aklının zerresinden bile geçmediğine kalıbını başarım. Herkesi kendin gibi sanma
Bu soruyu bende sormuştum cinsellikten uzak bir şekilde. Ama sizin o şekilde soramayacağınızı düşünüyorum ki soramamışsınız da.
Bide ne yalan söyliyim biraz çirkeflik katmak da geldi içimden özür dilerim 😂.
Biriyle çıkarken kendi hayatını idame ettirecek kadar parası olmasını beklerim parasını beni kapsamasına gerek yok. Çok şükür çalışabiliyorum. Ayrıca kendisine bile bakamıyor yemeğini yapıp çamaşırını yıkayamıyorsa nasıl yasıyor
Bu senin istediğin yaşam tarzı olabilir ama insanları bu kalıba uydurmaya çalışanszsın kimsenin özgürlüğüne karışamazsın toplumun baskınlığı bu yönde olsa da bu doğru değil. Kadının yeri ev değil istediği yerdir. ekonomik özgürlüklğk her insanın hakkıdır
@Dar_kangel toplum baskı var evet ama özellikle baskı var diyen kimsenin erkeklerin ysptığı bir mesleği yaptığını kolay kolay görmedim. Kadınlar erkek gibi olmaya çalışıyor. Gerekmedikçe kimse onlara çalışın demiyor ama bak idda ediyorum bundan 10 yıl sonra boktan bir gençliğin tohumlarını atacak ebeveynler yetişiyor şuanda.
Nerden biliyorsun o şekilde sorduğumuzu
Ben çalışmak istiyorum çünkü çalısmayınca ekonomik özgürlüğüm olmuyor birin eline bakmak istemiyorum. Zor durumda kaldığımda gidebilmek istiyorum ayrıca çalışmak ne zaman erkek özelliği oldu
Sadece bu konuyu tartışmak için DM atıcam
Keşke konulunca fikirlerin düzelse ama böyle gelmiş böyle bombok gidiceksin gençler sizin yüzünüzden böyle
@Karmen_Korkmaz emin ol senin kadar serbest görüşlü ve sekülerimdir. Ve bende bir gencim, sizin için üzülen.
Sana ne lazımdı djfhd
Ortaya karışık
Sen gibi yani. d
Abart
Tabiki arada kalan larda var
biyolojik olarak 2 cinsiyet var kiz ve erkek
obur hissettiklerin psikolojik.
Hayır bazı insanlar iki cinsiyetle doğuyor
@Dar_kangel tamamda yinede kendini nasil hissediyorsa o organini birakiyorlar oburunu kesiyorlar yani sonuc olarak yine 2 cinsiyet var
Testisler iki yaşına kadar düşmeli böyle durumlarda aileler karar verir genelde
@Dar_kangel ee? iste 2 tane cinsiyet var bitti
Bir erkek bin kadın
Evet de abla sen 24 yaşındaysan ben daha doğmadım
Hayır kral.