Sapıklar çok olduğu için fotoğraf atmıyorum
Kızlar sivri sinek ısırması sonrası devamlı kaşıdığım için bacaklarımda harita gibi izler kaldı. Bir sürü krem kullandım ama geçmiyor tamamen kalmasından korkuyorum nasıl geçireceğim ben mor lekeleri🙄
Sapıklar çok olduğu için fotoğraf atmıyorum
Kızlar sivri sinek ısırması sonrası devamlı kaşıdığım için bacaklarımda harita gibi izler kaldı. Bir sürü krem kullandım ama geçmiyor tamamen kalmasından korkuyorum nasıl geçireceğim ben mor lekeleri🙄
Cildiye bakılabilirsin benim de küçükken sağ bacağımın kalça tarafında deri doku çürümesi oldu merhem ile durdurduk ama iyileşemedi ağır vaka olduğu için öyle kaldı eğer aşırı rahatsız oluyorsan cildiye git iyileşmezse çoğu kişi önemsemez bile
Canım böyle bi konuda fotoğraf atmana ve fotoğraf istenmesine de gerek yok sivrisinek ısırmasından sonra kaşıyorsan ondan oluyordur ama onlar geçiyor genelde merak etme
2 aydır böyle o izler artık kaşınmıyor ama izler çok kötü görünüyor umarım seneye yaza kadar geçer
Geçmezse ya eczaneye bir sor ya da cildiyeye git 2 ayda geçmesi gerekiyor çünkü
Cevap
17Cevap
Leke kremleri var onlardan kullanarak geçmesini sağlaya bilirsin kilo sorunun var mı
Hayır kilo sorunum yok , leke kremi önderdiğin var mı ismini yazar mısın?
Regli sorunun var mı
Skinoren Krem etkili olacaktır
bir şey olmaz geçer takma kafana emin ol bacağın pürüzüne değil hat ve şekline bakılıyor
Bakılması için değil kendim rahatsız oluyorum
Tatlım acı vermiyorsa kalıcı bir durum değilse ileriye dönük sıkıntı oluşturmayacaksa bırak kendiliğinden iyileşsin
Avakado yagi kaysi yağı ve kantoron yagini karıştır sur icine bi tatli kaşığı da kuyruk yagi koyacaksin merhem gibi olacak
Güneşte yansan geçmez mi?
Yok beyaz tenliyim kırmızı oluyorum bronzlaşmıyorum geçmedi
Birksç krem var o çözer
Hangi kremler
Önce sivsinrkleri yok et onlar Kendiliğinden geçer
Bir kaç krem var adlarını öğrenip yazayım
Sağlık ocağına gidip krem yazdır
Bol bol nemlendirici sür
Kantaron yağını denedin mi
Kantaron yağı denedim organik zeytin yağı denedim , maalesef
Yok kantaron yapını dene sen bi. Okulda çocuklar bi yerini çarpınca biz onu sürüyoruz geçiyor hemen. Hem de doğal. Kafana göre her şeyi sürme vücuduna.
Cildiyeye git
Doktora gidin
Zamanla geçer anca
Nasil
Geçer bir kaç haftaya
Çok mu fazla
Bu yazdan mi kalma
Cildiye ye görün
krem sür knka
Ne oldu
Nesi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?