Sağlık Şu an ruhen mi yorgunsun bedenen mi? ruhmdasızı Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ortaya karışık işte hayat hepimizi yoruyor Güncellemeler9 ay Of nasıl duzelcez yaaaa Şu an ruhen mi yorgunsun bedenen mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. iki şekilde de 0 0 Yorumla
cahcah Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 101% 9 ay Ben ruhen zihnen yorgunum ya ruhumdaki şu yuklerden bir kurtulsam rahatlayacagim 1 0 Yorumla
s KafiyeKırığı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Ruhumun yorgunluğu, bedenimi etkiliyor.Ben fiziki sanıyorum, ama ruhumu iyileştirebilsem her şey düzelecek gibi. 0 0 Yorumla
sadecebirüye84 Takip Et Xper 6 Yaş: 69 9 ay Ruhum feleğin dayağını yemiş yoğun bakımda misali 1 1 Yorumla ruhmdasızı 9 ay Hahahahsh Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 9 ay Sağlık konusunda 476 cevap paylaştı. Ruhen çok yorgunum insanlar çok yorucu. 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 536 cevap paylaştı. Ruhen 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ruhen yorgunum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
iki şekilde de
Ben ruhen zihnen yorgunum ya ruhumdaki şu yuklerden bir kurtulsam rahatlayacagim
Ruhumun yorgunluğu, bedenimi etkiliyor.
Ben fiziki sanıyorum, ama ruhumu iyileştirebilsem her şey düzelecek gibi.
Ruhen cok yorgunum...
Bilmiyorum açıkçası kendimi daha iyi bilmeliyim
Her ikisi de ama özellikle ruhen
İkisi de iyi. Yorgunluk yok
Ruhum feleğin dayağını yemiş yoğun bakımda misali
Hahahahsh
Ruhen çok yorgunum insanlar çok yorucu.
Bedenen
Ruhen bitiğiz bee
Bedenen
Ruhen
Beden çünkü çok gezdim bugün