İki gündür makat kısmında nohut kadar bir et parçası gibi şişlik gibi bişey var gece geçiyor sabah bişey yok gibi görünüyor ve büyük abdestten sonra geri geliyor. Ağrı yanma batma vs bisey yok Eczaneden procto glyvenol krem aldım onu kullanıyorum. Cerraha gidicem uzatmadan ama Hemoroid galiba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hemoroid dir. Başlangıç seviyesi olabilir. Tam nerden dıştan mı içten mi yani anüs kanalında mı o şişlik
Evet anüs kanalında dışarda sabah kalktığımda hiçbisey yoktu görünürde büyük abdestten sonra tekrar geldi gitmiyor gün içinde sadece geceleri gidiyor zaten bir iki gündür var pazartesi doktora gidicem ama
Ağrı yok denecek kadar az oturup kalkarken hiç sıkıntım yok başlangıcı galiba
Anladım. İç meme oluşmuş sende. Korkulacak bir şey yok. Anüsün içine sıkılan kremlerle geçer. Sana tavsiyem akşam yatmadan önce bir leğene ılık su doldur içine 10 15 dk otur. Ben bu un son seviye de ameliyatını oldum😊
Peki neden oluyor bu neye dikkat etmem lazım kabızlık vs hicbisey yoktu gün içinde su tüketimim çok fazla
Baharata, limon, domates, gazlı içecek gibi asitli içeceklere, cips vs aşırı yağlı yemek ve özellikle kızartmalara bu ara biraz ara ver
Hemoroid gibi sağlıkçıyım bu tarz vakalarla çok karşılaşıyoruz ama enfeksiyon ya da tahrişte olabilir..
Peki ilaçla çözümü var mı bu evrede beni korkutan o ve geçtiği zaman sürekli tekrarlıyor diye duydum böyle mi
Tam olarak hangi durumda bilemiyorum ama kronik seviyedeyse ameliyat gerekebilir ameliyat olursa tekrarlaması zor
Makat çatlağı
Kabızlık veya benzeri şekilde ıkınma sonucu zorlanmayla oluşur
Kabızlık veya ishal gibi bı durum olmadı hiç o yüzden şaşırdım
Acile git randevu tarihine çok varsa
Pazartesi günü cerraha gidicem
Ne zaman oldu bu
Üç gün falan oluyor
Yanlış anlama zorlayacak bir şey mi yaptın yoksa bir anda mı başladı bu sıkıntı
Hayır dediğiniz gibi bişey olmadi hicbisekilde zorlanma yok kabızlık ishal vs bişey de yaşamadım ama ister istemez korkuyorum doktora gitmeye
Sağlığın için mecbur gitmen gerekiyor, muayene edicek büyük ihtimalle utanma, kadın doktor seçebilirsin çok sorun edersen
Teşekkürler
Rica ederim, kaç yaşındasın hangi şehir
hemoroid olma olasılığı yükseık anlattığına göre
Basurdur
iç hemoroid mi seninde
Doktor fitil verdi pazartesi den beri onu kullanıyorum çok az bişey kaldı eğer geçmezse tekrar gidicem bakıp söyler şu an bişey demedi
Hemoroid