Arkadaşlar gaz sorunum yüzünden sürekli abdestim bozuluyor namaz kilamiyorum neden böyle oluyor?

Arkadaşlar bu soruyu sorarken utanarak soruyorum gerçekten kusuruma bakmayın ağlayacak duruma kadar geldim çünkü namaz kılmak istiyorum ama kilamiyorum doğru düzgün her abdest alıp namazda secdede dururken gaz sorunu yaşıyorum ve abdestim bozuluyor gidip tekrar abdest alıyorum ve tekrar namaz kılayim derken namaz kılarken yine aynı şekilde oluyor tutuyorum kendimi ama olmuyor ve bu şekilde ola ola oturup bir köşede niye böyle oluyor diye ağlıyorum gerçekten soracaksınız abdest al diye gerçekten gidip beş kere abdest alıyorum insan artık psikolojik olarak yoruluyor namaz kılmayı çok istiyorum bu hayatta tek isteğim bu yaz sorunu yaşamadan namazımı kilabilmek istiyorum bu yüzden namazlarımi kazaya bırakıyorum yardım edin ya gerçekten bu ciddi bir sorun oldu ben Allah'a nasıl hesap verecem ya namazları kazaya bıraktım günah işledim tek isteğim bu sorundan kurtulmak herkes namaz kılıyor ya diyorum ben bir namaz kılmak için beş kere abdest alan biriyim bedenen çok yoruldum bu yüzden lütfen kusura bakmayın artık sormak istedim utandım bu soruyu sorarken lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar gaz sorunum yüzünden sürekli abdestim bozuluyor namaz kilamiyorum neden böyle oluyor?