Sağlık Hattım babamın üstüne ve eğer kontrol etmek istese nelere sahip olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bayiden baksa hangi bilgileri öğrenir? Güncellemeler9 ay Mesela instagram bilgilerimi falan öğrenebilir mi ya da hangi sitelere girdiğimi? Güncellemeler9 ay Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim 😇 Hattım babamın üstüne ve eğer kontrol etmek istese nelere sahip olur? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Zerooo3207 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 93% 9 ay İnsg felan göremez ama numaranın üstüne kayıt etmediysen 0 6 Yorumla Soran 9 ay Yıllar önce e posta ile açmıştım, zaten telefonu da yeni aldım ama instagramimla bu telefona giriş yaptığıma göre yine de ulaşamaz değil mi Yorumla Zerooo3207 9 ay Yok onu göremez numaraya kayıtlı şeyleri görür sadece Yorumla Soran 9 ay Tamamdır teşekkür ederim 😊 Yorumla Zerooo3207 9 ay Yaramazlık yaparken dikkat et yakalanma konuşmalarını mümkün olduğunca wp tg yap sıkıntı yaşamazsın Yorumla Soran 9 ay Wp yapsam ulaşması daha kolay olmaz mı sonuçta ikisi de numarayla kullanılıyor 🤣 Yorumla Zerooo3207 9 ay Seslide ulaşamaz unutma 😏😏 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 9 ay Sağlık konusunda 354 cevap paylaştı. arama ve mesajlar kayıtların gözükür ama içeriğini göremez numaraların 2 hanesi falan gözükür 0 4 Yorumla Soran 9 ay İnstagrama erişemez değil mi? Yorumla Olmadıolduramadık 9 ay yani o numaraya kayıtlı ise ve birazda anlıyorsa bu işlerden yeniden şifre talep edebilir. Yorumla Soran 9 ay Anlamıyor o biraz saf bu konularda yani öyle umuyorum 😂 teşekkürler Yorumla Olmadıolduramadık 9 ay rica ederim. :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Yapamaz mahkeme kararı gerekir. Operatör sadece arama sms kayıtlarını verebilir. İnternet için karar lazım wp yazışmaları da operatöre bağlı değildir 0 3 Yorumla Soran 9 ay Kesin bilgi değil mi? İnstagramima erişemez yani öyle mi? Yorumla Cevap sahibi 9 ay İnstagrama erişemez. Bunun için büyük suç işlersen savcılık tarafından inceleme talep edilebilir. Operatör ile bağlantısı yok. Yorumla Soran 9 ay Tamamdır çok teşekkür ederim 🙂💕 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 978 cevap paylaştı. Sen de düzgün dur adamı işkillendirme kışkırtma hem herhalti yiyim hem babam öğrenmesin yok öyle dünya 0 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% 9 ay kac saat telefonla görüstügünü hangi telefonla konustugunu görür 0 4 Yorumla Soran 9 ay Mesela instagram bilgilerimi falan öğrenebilir mi ya da hangi sitelere girdiğimi? Yorumla BirRüyaOlsam 9 ay hangi sitelere girdigini görebilir, evet Yorumla Soran 9 ay Siteler önemli değil de instagrami öğrenemez değil mi yani mesajları falan göremez dimi Yorumla BirRüyaOlsam 9 ay Yok göremez Yorumla
Adembozkurt Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% 9 ay Arama kayıtlarına kadar herşeyi gorur 0 2 Yorumla Soran 9 ay İnstagrama erişemez yani Yorumla Adembozkurt 9 ay Erisemez Yorumla
FatherLui Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 9 ay Arama ve SMS'ler dışında bir şey elde edemez. 0 0 Yorumla
byECCO34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 9 ay Neler yaptın yine sen 😂 0 4 Yorumla Soran 9 ay Bir şey yapmadım ben masumum 😂😂 Yorumla byECCO34 9 ay O zaman endişe etmene gerek yok 😂 Yorumla Soran 9 ay İnstagrama erişemez değil mi? Yorumla byECCO34 9 ay Hayır Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 683 cevap paylaştı. Her seyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İnsg felan göremez ama numaranın üstüne kayıt etmediysen
Yıllar önce e posta ile açmıştım, zaten telefonu da yeni aldım ama instagramimla bu telefona giriş yaptığıma göre yine de ulaşamaz değil mi
Yok onu göremez numaraya kayıtlı şeyleri görür sadece
Tamamdır teşekkür ederim 😊
Yaramazlık yaparken dikkat et yakalanma konuşmalarını mümkün olduğunca wp tg yap sıkıntı yaşamazsın
Wp yapsam ulaşması daha kolay olmaz mı sonuçta ikisi de numarayla kullanılıyor 🤣
Seslide ulaşamaz unutma 😏😏
arama ve mesajlar kayıtların gözükür ama içeriğini göremez numaraların 2 hanesi falan gözükür
İnstagrama erişemez değil mi?
yani o numaraya kayıtlı ise ve birazda anlıyorsa bu işlerden yeniden şifre talep edebilir.
Anlamıyor o biraz saf bu konularda yani öyle umuyorum 😂 teşekkürler
rica ederim. :D
Yapamaz mahkeme kararı gerekir. Operatör sadece arama sms kayıtlarını verebilir.
İnternet için karar lazım wp yazışmaları da operatöre bağlı değildir
Kesin bilgi değil mi? İnstagramima erişemez yani öyle mi?
İnstagrama erişemez. Bunun için büyük suç işlersen savcılık tarafından inceleme talep edilebilir. Operatör ile bağlantısı yok.
Tamamdır çok teşekkür ederim 🙂💕
Sen de düzgün dur adamı işkillendirme kışkırtma hem herhalti yiyim hem babam öğrenmesin yok öyle dünya
kac saat telefonla görüstügünü hangi telefonla konustugunu görür
Mesela instagram bilgilerimi falan öğrenebilir mi ya da hangi sitelere girdiğimi?
hangi sitelere girdigini görebilir, evet
Siteler önemli değil de instagrami öğrenemez değil mi yani mesajları falan göremez dimi
Yok göremez
Arama kayıtlarına kadar herşeyi gorur
İnstagrama erişemez yani
Erisemez
Arama ve SMS'ler dışında bir şey elde edemez.
Neler yaptın yine sen 😂
Bir şey yapmadım ben masumum 😂😂
O zaman endişe etmene gerek yok 😂
İnstagrama erişemez değil mi?
Hayır
Öğrenir
Her seyi
Hiçbir şey yapamaz.