Merhaba 5 Ağustos ilskim oldu 13 ve 20 de srtunme oldu az ucu grdi ama ben çektim ve kalktım 17 sı adet günüm dü olmadım 18 beta verdim 13. Güne denk geliyo 0.0 çıktı ve hala olmadım evde de bugün yeni yaptım test ama t nin en üstte kırmızılık ucu var ama çizgi yok aşağıda görsel bulunuyo olsa cikarmiydi
İşte bende negatif diyorum ama t nin olduğu yerde üstte nokta gibi çizgi var ekranın üstünde altta çizgi yok telden bakınca yok ama galiba hayali çizgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beta hcg sonucuna göre gebelik çıkmamış zaten ama gecikmeyi kadın doğum uzmanı bir değerlendirmeli
Görüştüm bişey demiyor hiç
Olsa iki çizgi tam kırmızı olur hamile değilsin korkma
Teşekkür ederim
T de en üstte çizgi başı sanki nokta kırmızı ama aşağı inmiyor gibiydi
Rica ederim yinede şüphen varsa kan testi ver orada belli olur
Kan verdim 5 Ağustos dan başka ilişkim olmadı 18 inde verdim 0.0
Sürtünme oldu iki kere ucu girdi ama ben kalktım boşalma olmadı
İçine boşalmadıysa korkma kalmazsın içine tam boşalırsa hamile kalırsın Hamile değilsin negatif görünüyor
Teşekkür ederim ☺️☺️
Olsa çıkardı, test negatif
İşte en üstte biraz belli oluyor arka plan kalp li olanda t olan yerin üstte kırmızı nokta var onu anlamdim
Ondan bişey olmaz cizgi şeklinde olması gerekirdi olsaydı. Çift cizgi olacak.
Yahu paranoyak mısın yok bişey bak işine gücüne
Hamile degilsin icn rahat olsun
Evli değilsin belli ki içeriğine bakarsak mevzunun
ikinci çizgi yok değilsin
Teşekkür ederim olsa çıkardı demi 13. Gün beta verdim 0.0 ama hala adet olmadım
Yok olsaydı silikde olsa çizgi çıkardı bunda hiçbir şey yok bide beta 0.0 bildiğim kadarıyla değil demek zaten
İşte bende negatif diyorum ama t nin olduğu yerde üstte nokta gibi çizgi var ekranın üstünde altta çizgi yok telden bakınca yok ama galiba hayali çizgi
Silik bişey göremedim kusura bakma
Yani yok demi olsa 8 gün gecikme çıkar di
Çok erken daha ama ben bişey göremedim
20 gün oldu ilişkinin üstünden
Beta verdim 13. Gün 0.0
Hiçbisey yok korkma
Teşekkür ederim
Rica ederim
Merhaba yeni wcde bir damla kan pıhtısı geldi bir süre sonra açık pembe kan geldi adet başlangıcı mı acaba