Alkole tonlarca para bağışladım 2020 yılından beri hergun içmeye başladım ondan daha önce haftada bir içerdim parayı geçtik sağlık gidecek elden diye korkmaya başladk yaş 30 oldu bu illetin kumardan hiçbir farkı yok bağımlılık yaptı bu işi nasıl çözerim en hızlı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nasıl oldu? Arkadaş ortamından mi alıştın? Ya da psikolojik problemlerin filan vardı onun için mi?
Tek başıma alıştım evet piskolojik bunalıma girdim öyle hergun kendimi avutuyom
Bankalara çok borcum var başa çıkmakta zorlanmaya başladım bir taraftan aileden uzak hayat ailevi sorun bu ikisi yüklendi bana bende günümü sorunsuz düşüncesiz geçirmek için hergun içiyorum
Azalta azalta bırak. Bağımlılık yapan maddeler zaten bir anda bırakılmaz. Yoksunluk krizi yapar
Evet çok doğru peki azalta azalta nasıl başarirım bunu
Ne bileyim ne kadar içtiğini sen bilirsin. Ona göre ayarla.
Günde 5 ve 6 garanti gidiyor 😏
Bira mı?
Önceden viski Votka içerdim biraz hafifletmek istedim son zamanlar da bira evet
Aslında farklı aktivitelerle ilgilenmeye çalış.
😳 Çok doğru
Karaciğerini eline verirler bir gün , sadece o olsa iyi kalbin böbreklerin , gerekirse tedavi gor.
Alkol karaciğer dışında biryere zarar vermez diyorlar bir anda bırakmam lazm tedavisiz
Bir terapi alabilirsin uzman desteği ile daha az zorlanırsın ama unutma her şeyden önce bırakacağına inanmalısın ümitsizliğe kapılma yeterki iste...
Başarılar dilerim...
Terapi pisyatri anatem gibi uyuşturucu alkol tedavi merkezleri mi yani oralarda yatış felan yapıyorlarmış bende yatmak istemem hastaneye inşallah bırakırım teşekkür güzel yorum için ben şöyle isterim hiçbir destek almadan bir anda kesmem ağzıma sürmemem gerek
Seni bu konuda destekleyen yakın bir dostun ya da arkadaşın var mı bırakmanda yardımcı olacak biri
Yok öyle maalesef kimse yanlız geçiriyorum uzun zamandır hayatımı herkesten uzak
Anladım günümüzde maalesef böyle ama ümidini kaybetme olur mu mücadeleni ver konuşmak istersen bana buradan ulaşabilirsin
İnşallah bakalım hayırlısı olsun maalesef böyle yinede moral verdiğin için teşekkür sağl eksik olma güzel insan 👍
Rica ederim
Allah kurtarsın reis
İnşallah kanka bakalm
Alkol dostundur, bırakılmaz
Bırakmak istesem de bırakmıyo peşimi 😏
Tedavi ol
Tedavilik duruma mı gelmişim
Bağımlıysan evet.
İçmeyince sitres oluyor
Birakilmaz
Sende içiyor musun nasıl olacak bu iş gvatlar bağımlılık yapan madde koymuşlar içine parayı bulmak için
Bağımlılıkla alakalı değil haftada iki gün iç yeterli
Oda doğru deneyeceğim mecbur
Bende gece ise gitcem 4 tane aldım yapcak bişe yok
Hayırlı işler olsun peki benim gibi hergun içer misin
Hergun içmem hafta sonları kesin içerim. Hafta içi de böyle 4 5 bira. Hafta sonları çok içerim.
Anladım reis ben hergun içerim hiç ara vermeden günde en az 6 kutu eksra gider
Maddi yönden kazanca göre içilebilir. Ama sağlık olarak arka arkaya insanın vücudu çok yoruluyor. O yüzden gerek duymuyorum. Kahve yapıp zaman öldur iyi geliyor
Evet çok doğru ertesi gün kalkıyorum el ayak uyuşuyor titremiş gibi moda giriyor baş ağrısı halsizlik hatta zaman zaman baş dönmesi bile gozukuyor
Gerek yok
Bencede acilen önlem almam gerek
Aq hergun içmek ne midesiz herif
Birader alışkanlık oldu 😅
Dayı bir an önce bırak aq senin cinseliginde leş olmuştur şimdi onun yerine git cigara iç daha iyi yemin ederim ama tabu azalta azalta bırak örnek bir anda zaten birakamazsın en ufak derdinde alkole sarilirsin o yüzden haftada bir iç ve içme isteği gelince kendini tut acı mi cektin kafanda hallet gidip içersen hiç birakamazsın
Cinsellikte sorun yok zamanında cigara da içtim ama o zaman cinsel sorun olmuştu ama alkolde Kesinlikle hiç olmadı ha etkiliyor ama çok değil cigara gibi değil ben bir anda bırakmak istiyom bazı sorunlar oldu öyle kendimi avutuym