Depakin 500 mg sabah kullaniyorum. Yan etkilerini ne zaman gormeye basladiniz. Ve Depakin hakkında bilgi.
Dipce: epilepsi değilim. .
Dipce: epilepsi değilim. .
bende kullandım ama welbutrin ve ivega ile beraber sigara içen biriyim bir ay hiç içemedim sürekli ağzımı kirli hissetme saman gibi tad saç dökülmesi vede gözlerinde kayma oldu bir ay boyunca komada gibi yaşadım ama tam olarak bu şikayetleri hangi ilaç gösteriyordu emin değilim ama bir aydan sonra herşey bitiyor normale dönüyor diyebilirim bünye alışana kadar hepsi ama bende saç dökülmesi kesildi diyemem
Epilepsi değilsen kullanmamani tavsiye ederim hayatını etkileyebilir benim gibi olursun 6 sene epilepsi olmadigim halde sürekli vucudama aksam verdiğim ilaç bu kesinlikle unutkanlık yapar paraları bayildimiz doktor verdi hep egg çektirir erek beynime zarar veriyordum 500 TL karşılığında şu an o kadar çok su iciyorum ki etkisi bitsindiue
Meraba benim kardesimede epilepsi tanisi konuldu ve surekli egg cektiriliyor ilaclar kullaniyor ama git gide beyninde gerileme oluyor gibi algilamada zorluk cekiyor sende de boyle seyler oldumu?
Kardeşim kullanmamanı tavsiye ederim bipolarsan antipsikotik kullan bu depakin IQ düşürüyor yani zeka geriliği yapabilir sakın kullanma fakat antipsikotik çok iyi öyle büyük bir sıkıntı yapmaz. İştahını açar duyugudurumunu dengeler.
Valla ben 17 yasimdan 30 yaşıma kadar kullandim en iyi ben bilirim yani IQ düşürdüğü yalandır. tarihte bir çok örneği vardır. ressam yazar filozof ve hatta cumhurbaşkanı. tabiki de var başka kötü yan etkileri. ama çok önemli bir ilaçtır gerek epilepsi de gerek bipolarda. ve asla hiç bir doktor öylesine vermez.
depakin ağır biraz. huzursuz bacak sendromuna iyi gider
Nasıl ağır kullandin mi sen?
yoo kullanmadım.500 mg çok ama
Cevap
2Cevap
Ben depakin kullanıyorum ve uyanmakta zorluk çekiyorum hatta eşim işe gidiyor gittiğini bile duymuyorum. ne yapmam lazım depakin kullananlar cevap verebilir mi?😧😢😧
Devam ediyormusunuz?
Epilepsi hastasıydım o ilacı çok uzun süre kullandım.. Ve bana kilo olarak geri döndü..
Kısa bir süre kullandım ve bende epilepsi değildim
Bipolar misin? Ben dikkat eksikliği icin gittim. . Depakin yazmış.
Evet bipolarım. Benim depakini bırakma sebebim doktorun bana Lithuril önermesiydi ve uzun süre kullanmadığım için yan etkisi şöyle diyemeyeceğim. Ama duyduğum kadarıyla saç dökülmesi , iştah artışı , uyku artışı , algının yavaşlaması gibi şeyler olabiliyormuş tabi her hastada bunlar çıkacak diye bir şey yok
Sanırım bende bipolarim :( allah yardımcımız olsun. .
Depresyonun yanında manik atak geçirmeyenlere bipolar tanısı koymuyorlar. Eğer olduysa bipolar olabilirsin. Allah yardımcımız olsun :/
Ben bipolar hastasıyım ilacın yan etkisi çok. İki yıl depakin, lamictal, secita, uyku ilacı kullandım psikiyatri kontrolünde sonra psikiyatri kontrolünde bıraktım ataklar eskisi gibi ağır geçmiyor bahar aylarında tekrarlıyor ama kesinlikle eskisi gibi dayanılmaz değil gündelik işlerimi rahat bir şekilde yapabiliyorum. İlaçları kullanırken iştahım açılmıştı fazlasıyla 43 kilodan 75 kilo olmuştum. Tabikide ilaçları bırakınca kilo verdim bu arada ortaokulda başladı bipolar şu an 20 yaşındayım ve gayet iyi gidiyor moralinizi yüksek tutmanız lazım. Allah'a yönelince kalplerimiz rahatlıyor bedenen ve ruhen
Bipolar misin peki
Bende kullanıyorum
Depakin ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar