Çikolatalarini sevmeye başladim daha doğal güvenilir diyorlar doğrumu?
Cevabın nedir?
+1 yılBilenler bilir Gıda sektörü ömrümüzü yedi bitirdi Çocukluktan beri bu işlerin içindeyim..
Torku Taşeron üretim yapar...
Pahalı satmasının sebebi kaliteli oluşu değil Şeker dışında üretim faaliyeti olmadığındandır.
Örneğin Çikolata üretimini Ülker Grubu tahsis etmekte
Salam sucuk Kısacası Fermente et grubunu Aytaç Ve Pınar Grubu tahsis etmekte...
Süt üretim grubu Yörsanla iştirak
Yani baktığın zaman bir çok alanda üretim yapıyo ancak geliyo ekmek satıcaksa ekmekçiyle anlaşıyo üret üzerine torku yaz diyo durum bundan ibaret
Sebebi ne derseniz Halka Arz Edildi Şirket Faaliyet alanlarını kollektif olarak genişletmezse Halktan sadece şeker üretiyoruz diyip istediği kadar para toplayamaz yeterli finansı sağlayamaz...
Saygılarımla06 Yorumla
Soran+1 yılYorumlar için tesekkür ediyorum : )
- +1 yıl
Komik konusuyorsun dunya capinda yatirim yapiyorlar en onemli noktalarina fabrika yapmalari anormalmi sence uretim kapasitelerini incele fabrikalarinin? İzmir torku bayisinin en cok torku urunu satan buca aytug avm nin sahibiyim
Bilmeden konusmuyorum hayatimda hic yapmadim bunu
Saygilarimla - +1 yıl
Böyle bilgi kirliliği olamaz sırf cevap vermek için üye oldum. Torku şu an dünyanın en büyük et ve entegre sistemini kurdu sen ne fasonundan bahsediyorsun ürünlerinin hepside kendi üretimi ve malzemesi etide sütüde her şeyi kendisinin cahil cahil konuşma bir git ayrıca halka arz olamaz çünkü kooperatif zaten çiftçinin neyin arzı olacak zır cahil bilgisizce konuşmuş adamya nasıl sinirlendim.
En İyi Cevaplar
+1 yılvalla piyasayı iyi sardılar. nerdeyse her alanda ürünleri var heralda. bu işe yeni girmelerine rağmen ucuzda satmıyorlar. diğer markalara göre hatta pahalı bile sayılabilir. bende kaliteli diye duydum çikolatasını yemiştim başka bir markanın aynı tür çikolatasına göre daha fazla kakao vardı içinde. ben beğendim şahsen
30 Yorumla
Torku kahvaltılık çikolata harika nutella ya bin basar bisküvilerini pek beğenmedim ama fena değil en azından diğer markalardan daha iyi hem türklerin hemde sağlıklı Ülker de bizim ama en çok gdolu ürün ülkerde var bide bimden alışveriş yapmayın onlardada çok gdo ve katkı maddesi var kendi ürünlerinde
00 Yorumla
dünyada tüm test leri geçen tek marka iimiş ayrıca bazı keklerinde koruyucu yerine tarçın kullanıyo daha ne olsun arkadaşımın babası pancar ve patateslerini torkuya satıyo nasıl inanmayayım doğruluna bunların hiç biri olmasaa kendi ülkemin malı yani :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
69Cevap
+1 yılBirincisi memleketimin ürünü, benim yetiştirdiğim buğdayların, pancarların ürünleri var içinde, ineklerimin sütü var, bu baştan bir sempati sebebim :)
Objektif bakarsak da, Torku (Konya Şeker) sıvı şekeri dünyada ilk üreten kuruluştur. Piyasadaki ürünlerin tamamına yakınında kullanılan glikoz şurubu, büyük moleküllerden oluştuğu için metabolizmada yakılması zor, bu yüzden hem kilo etkisi fazla hem de vücuttan atılması zor. Ancak torkunun kendi ürettiği ve ürünlerinde kullandığı organik şekerde böyle bir durum söz konusu değil. Ayrıca adamlar üreticiden ürünü alırken bilinen en büyük firmaların bile incelemediği kadar inceliyorlar (özellikle sütü). Bu özeni de gözlerimle gördüğüm için doğal olarak güvenim artıyor. Torku çiftçi kooperatifi markası olduğu için milli sermayemiz, her ürününde aslında biz kazanıyoruz, bu açıdan bakınca da çekiciliği artıyor.31 YorumlaTorku Adapazarı şeker fabrikasının gerçek pancardan elde edilen doğal şekerini kullanarak bir çok unlu mamul ve çikolata üretiyor... Şimdi yoğurt ve süt başladı... Üretimden çıkan pancar küspesini hayvancılıkta yem olarak kullanıyorlar.. Bir çok firma TATLANDIRICI OLARAK MISIR ŞURUBU kullanırken Torku gerçek pancar şekeri kullanıyor.. Vücuda hiç bir zararı yok... kanser yapmıyor... Ben tercih ediyorum... Sebebi ürünlerin doğal olması..
20 Yorumla
+1 yılTorku Çokofest frambuazlı krema dolgulu sütlü çikolata! Dene mutlaka...
torku.com.tr/.../...ema-dolgulu-sutlu-cikolata.htm00 Yorumlawww.torku.com.tr/.../...dolgulu-sutlu-cikolata.htm Şu çikolatasına Hastayım... Bence Ürünleri Güzel..
01 Yorumla
Soran+1 yılbende fındıklısına: ))
Ben karar verdim en iyi Çikolata yı bulucam diye Torku yuda yedim ama en iyi çikolata Nutella aslında Torku nun tadı Çokokrem e çok benziyor ama sanki biraz daha fazla fındık mı var desem tadı az katkılı tat bırakıyor.
01 Yorumla
+1 yılframbuazlı çikolatasına bayılıyorum, fındık kreması da çok güzel birkaç kez yeme fırsatım olmuştu bir arkadasımın evinde ama annem Çokokrem'den vazgecmiyor ne yazık ki, gerçek şeker kullanıyorlarmış ne kadar dogruysa artık :)
00 YorumlaSucuk isine girdikleri an kaybettiler... iktidarin destegiyle yuruyorlar.. sevmiyorum boyle seyleri.. konyada metroda baktim bal kupunden pahali sekeri... akil isi degil..
11 Yorumla- +1 yıl
Sucuk işine yeni girmediler
Yillardan beri dana bank diye bir uygulamalari ile besicilik yapiyorlardi zaten. Sadece reklamlari yeni dönmeye başladı tvlerde.
Pancar üreticileri birliği o sirket. Bence gayet güzel ve akıllıca yatırımlar yapıyorlar Konya'da. Domates serasi balık çiftlikleri... Bunlar da var meselâ faaliyetlerinde... Çiftçi ve üretici kazansin işte ne güzel.
Kaliteli ve güvenilir başka marka istiyorsanız afia var piyasada pek bulamazsınız ama. Helal gıda satan yerlerde var. Gimdes sertifikalı ayrıca.
Gimdesi almak kolay değil torkunun kalite adına içeriğinde neler kullandığını bilemeyiz00 YorumlaSağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben en cok muzlu kremali biskuvisini seviyorum.. 50 kurus ve ulkerle etiyi solluyor resmen.. guzel urunleri var.. pahali degil.. nutella haric her urun dalinda yarisabilir bence..
02 Yorumla- +1 yıl
banadayı 2 günde bitirdim :) nutelladan çok bir eksiği yok
ılk cıktıgında ucuz du dedım herhalde dandık tır. sonra art arda ürünler çıkarmaya basladı fiyatıda iki katına çıkardı. merak ettim bir deneyim dedim adamlar yapmıs ya dedim :)
00 YorumlaÇiftçi kooperatifi olduğu için ve yerli marka olduğu için tercih ediyorum. Abur cuburları güzel. Süt ürünlerinde çok başarılı değil.
10 Yorumlabenim hoşuma gitti. üstelik glikozda içermiyor. daha ne olsun?
10 Yorumlatoz şekerleri süper biraz at acayip tat veriyor birde çiftçi bilmem neyi ya köylü kazansın burjuva yerine ben beğeniyorum torku yu
00 Yorumla
+1 yılBende torkudan bir cok ürün aldim almanyaya gelirken, almanyanin cikolatasi meshur olmasina ragmen yani
Bide daha saglikli cünkü pancar sekeri ile yapiliyor01 Yorumla
+1 yılBence gayet doğal ve güvenilir. Ben sadece çayını içiyorum daha bir sıkıntısını görmedim :d
04 Yorumla
Soran+1 yılbana sütü lazim ya bulamıyorum :/
- +1 yıl
Allah Allah :/ ben büyük marketlerde hep görüyordum her yere baktın mı?
Soran+1 yılhangi markette mesela ben denk gelemedim yad dıkkat edemedim blmyrm :D
- +1 yıl
Bizim burdaki marketler zincirleri bölgesel öyle İstanbul'da burdaki marketlerin olduğunu sanmıyorum :D ama yanlış hatırlamıyorsam kilerde görmüştüm :/
burçak a benzeyen bir bisküvisi var inanılmaz güzel bişe burçaktan daha da güzell
01 Yorumla
Soran+1 yılevet o cok güzel caya batırınca daha lezzetli
+1 yılTürk sermayesi ve bundan gayet memnunum ve ürünleri çok kaliteli.
10 Yorumla
+1 yılHelal ürün sertifikasını hak eden tek gıda kuruluşu, %100 güvenilir %100 sağlam ürün
20 Yorumla
+1 yılHelal sertifikalı bu içerisinde fazla zararlı madde yok demektir.
00 Yorumlabence israil ürünlerine alternatif olarak çok iyi oldu
00 Yorumla
+1 yılçok kaliteli, ayrıca çiftçi kooperatifi kuruluşu yani başka markalar gibi çiftçilerimizi sömürmüyolar birlikte kazanıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılİnanın gercek seker pancarı var glikoz yok ve lezzetli içinizi kıymıyor Gunluk sutunden cok guzel salep ve sutlu kahve oluyor deneyin
00 YorumlaTorku diğer ürünler gibi hilikoz şurubu kullanmıyor sadece organik şekerden yapılıupr yani çok iyi :)
tavsiye ederim.00 YorumlaBeğeniyorum sarellesi baya iyi çikolatalarıda güzel ama fazla yememek lazım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsarallesidemi varmiş ya ilk ögrenıyorum bakıcam :D
+1 yılKaliteli tavsiye ederim. Sütü hele diğer kutu sütleşe on basar.
00 YorumlaSağlık konusunda 2b cevap paylaştı. ben torkunun kavanoz cıkolatasını aldım bırde bıskuvısını ben cok begendım guzel bence
00 YorumlaEvet ülkemizin o güzel mahsullerini kullanıyorlar tarım kooperatifinden oluşmuş bir marka...
00 Yorumlatorku bır çıftçı koparatıfının urunudur ve doğaldır turk malıdır cok kalıtelı ben kullanıyorum çok memnunum
00 Yorumla
+1 yılYa milka varken o cikolatami ya hic olmassa Ülker yerim yani markettw satilan bunlar param olursa bunlari zaten yemem :D
01 Yorumlatorku en iyisi en azından direkt oalrak veya dolaylı oalrak israile yani yahudilere ve hristiyanalra yardım ettiğinin finansman sağladığının daha kanıtı yok
00 Yorumla
+1 yılTorku Banada ürünü gerçekten harika Nutella alıyordum Nutelladan daha güzel artık Torku aliyorum, ürünlerinde doğal şeker kullanıyorlarmiş umarım öyledir.
00 YorumlaBütün Ürünlerini Kullanıyoruz...
Kesinlikle Güvenilir Ve Konya Şekerin Çiftçi Kooperatif i Torku ürünler kesinlikle kaliteli ve doğal ve herşeyi mükemmel bence...00 YorumlaAdamlar konyada dünyanın en büyük inek çiftliğine sahip.
Banada daha doğal geliyor.10 Yorumlabüyük firmaların büyük marketlere sokturmadığı Torku Konyamızın milli markası olma yolunda.. destekleyelim.. iyi işler çıkarıyorlar..
00 YorumlaBen torkunun fabrikasındayım ürünleri gayet güzel hijyenik ortamda üretiliyor tavsiye ederim herkese
10 Yorumla
+1 yılBizimkiler kurabiyesinden almış begendim, %100 dogal şeker pancarından üretiliyor.
00 YorumlaSanırım hic yemedim uzun zamandir hic cikolata yemedim
00 YorumlaKaliteden ve malzemeden ödün vermiyorlar , sertifikalılar :)
00 YorumlaTorku benim için on numara. Diğer markaların kullandığı glikoz şurubunu kullanmıyorlar şeker pancarını kullanıyorlar. Herkese tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılbende beğeniyorum ve yeni olmasına rağmen ürünleri diğerlerinden biraz pahalı umarım dedikleri gibi doğaldır kandırmaca yoktur.
00 Yorumla
+1 yılİçinde glikoz şurubu olmadığı için diğer ürünlere göre daha zararsız.
00 Yorumla
+1 yılSağlam ya. Süt yoğurt falan kullanıyorum. Gayet güzel. Ayrıca çikolataları da iyi
00 Yorumla
+1 yılEn azindan glikoz surubu yok urunlerinde o yuzden guzel
00 Yorumla
+1 yıleti ve ülkerin üstüne çikolata yapan marka tanımam.
00 Yorumla
+1 yılTavsiye ederim gofretten cikolataya biskuviye sute kadar hersey var ve gayetde guzel
00 Yorumla
+1 yılÇikolata bisküvi süt küp şekeri vb. Aradığım ürünün Torku su varsa alıyorum :)
00 YorumlaNo 1 iyi hatta torkunun ürünlerinin pazarlamalıgını yaptım bir ay kadar iki yıl önce
00 Yorumla
+1 yılben torkuyu pek sevmezdim ama bir arkadaşım tavsiye etti gerçekten çok dogal ürünleri oldugunu anladım ve çokda güzel ürünleri var.
00 YorumlaGüvendiğim marka her ürünü alırım türk markasını destelemek gerekir
10 Yorumla
+1 yılfranbuazlı çikolatsını seviyoruz.. ve tavsiye ediyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbisküvileri gayet başarılı çikolatası damak çikolataya göre biraz zayıf kalmış en önemlisi glikoz olmaması.
00 YorumlaBencede kaliteli yerli olması daha cazip hale getiriyor benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecen gün formasını aldım. Torku konya spor. Biraz iyi gibii sanki
00 Yorumlaaynen doğru. sütü mükemmel
03 Yorumla
Soran+1 yılsütüne denk gelemedim bir pastanede cikolata ve bisküvilerini rastgeldim denedim harika bari oraya sorayim ins bulurum sütünü :D
Soran+1 yılhmm tsk ederim migrosa gıdıyordm hep ztn ama denk gelmedm :))
Sağlık konusunda 707 cevap paylaştı. annemde alıyor şekerlerini falan. güzel yani
00 Yorumla♥♥♥♥♥♥♥ no :1 ♥♥♥♥♥♥♥ DENENMELİ
00 Yorumla
+1 yılÇikolatalarını bende sevmeye başladım.
00 Yorumla
+1 yılTok mu tutuyo muş :>)
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılpüskevit ve torku çiko iyi :-D:-D
00 Yorumla Çikolata Yoğurt süt. Başarılı.
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem