Sağlık Yaraların görünürlerde mi yoksa en derinlerinde mi? DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 311 Yaraların görünürlerde mi yoksa en derinlerinde mi? Güncellemeler9 ay Teşekkürler, süper soru olduk 🤠 Yaraların görünürlerde mi yoksa en derinlerinde mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Derinlerimde maalesef 1 0 Yorumla
Fuska61 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 102% 9 ay Görünür yaralar / herkes tarafından görünürGörünmez yaralar / yaşamışlar tarafından görülürBize görünmeyen yaradandan bahset lütfen! 1 16 Yorumla Fuska61 9 ay Öpücük aynadaki dudak ile simetri değil Yorumla DİYKAT 9 ay Benim de canımı sıkan bir görüntü. Benim de takıntım var doğrusu... Yorumla Fuska61 9 ay Simetri doğrulaması konusunda Tez im var Yorumla DİYKAT 9 ay Ben de yazacağım yakında. O derece sevmem yamuk şeyleri Yorumla Fuska61 9 ay Seyir halinde durup trafik tabelasını düzeltmemdir teşhisim Yorumla DİYKAT 9 ay O biraz da fazla mı 👀 Yorumla Fuska61 9 ay Hı hıııŞikayetçi değilimher şey olması gereken düzendeHayatımdaki insanlar dahil Yorumla DİYKAT 9 ay Ne mutlu size 🤫 Yorumla DİYKAT 9 ay Emoji yanlış oldu. 😇 bu olacaktı Yorumla Fuska61 9 ay Sanal simetrideyim bu akşamDudak simetrin düzeltene kadar gölgen olacağım Yorumla DİYKAT 9 ay Ahahah. Ayıp ama ya Yorumla Fuska61 9 ay 💋👄 Yorumla Fuska61 9 ay Ayıp ❓Bu cinsel içerikli bir konu değil Yorumla Fuska61 9 ay Yapıcakmısın Yorumla DİYKAT 9 ay Neyi Yorumla Fuska61 9 ay Yok bir şeyDolu mesaj kutun ile ilgilenmelisin Yorumla
FecriBey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Bizim canımız yanmaz da sevdiğimizin iki sözüne kahroluruz 2 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 316 cevap paylaştı. Belkide yoktu artık. Bilemiyorum bu konuda kararsızım 2 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% 9 ay Sağlık konusunda 406 cevap paylaştı. Kolumda küçük bir yara var. Geçen bir yere sürtmüşüm. Bunun dışında yaram yok yahu. 😁 Ne içimde ne de başka yerde. 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 385 cevap paylaştı. Takmıyorum tamamen huzura odaklandım. Eskiden takardım bazı şeyleri. Boş verdim, çünkü değmiyor kuzum. 1 0 Yorumla
Sevdayağmur Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Bu aralar görünürde hem seviniyorum Rabbim beni kurtardı diye , hem üzülüyorum karşıdaki beni kandırdı diye 1 0 Yorumla
theconqueror28 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% 9 ay Görünürdeki yaralar bir şekilde geçer ama görünürde olmayan yaralar çok zor 1 0 Yorumla
Arifvv Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 33% 9 ay Geçmiş olsun benim elimde aynı şekilde geçen hafta öyle oldu 1 0 Yorumla
KaRa-MaSKe-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 9 ay görünürde olan bir yerden sonra geçer ama derinlerde olan geçmiyor 1 0 Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 9 ay Yaralarım kalmadı yaa çok fazla çoğunu tamir ettim onardım 🤣😂😅😃 1 0 Yorumla
DutchConnection Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 9 ay Parmaklarımı duvara yumruk atmaktan yara ettim. Kalbimi de değmeyecek insanlara üzülmekten. 1 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 9 ay Sağlık konusunda 395 cevap paylaştı. Görünürlerde ellerim ve kollarım hep çiziktir kedilerle oynarken biraz sert davranıyorlar 😅 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 9 ay Sağlık konusunda 731 cevap paylaştı. Fiziksel olarak 1 tane görünürde var. Ancak derinlerde çok daha fazla. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 9 ay Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Derinlerde kaldı yerin yedi kat dibinde 1 0 Yorumla
Kerem0507 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 403 cevap paylaştı. Krem sur knk el. kotu 1 0 Yorumla
Eczacı_06 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkisi de var çok şükür.😁😁 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 9 ay Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. yok yaram çok minnoşum 1 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 305 cevap paylaştı. İkisinden de bolca mevcut. 1 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 9 ay Derinlerde ama onardım önüme bakıyorum 🌸 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 9 ay Sağlık konusunda 390 cevap paylaştı. Derinlerde… ama yansıtmam maskem var 😇 1 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 421 cevap paylaştı. Yaralar nasirlasti kalmadı 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 9 ay Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Görünmeyen yerlerde 1 0 Yorumla
BJK_67 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Bunun adı spormu 1 8 Yorumla DİYKAT 9 ay Kano sporu Yorumla BJK_67 9 ay Bu kürek çekmek değil el parçalamak Yorumla DİYKAT 9 ay Maalesef evet Yorumla BJK_67 9 ay Gerek var mı sizce Yorumla DİYKAT 9 ay Zevk meselesi 😇 Yorumla BJK_67 9 ay Anladım ozaman devam 😊 Yorumla DİYKAT 9 ay 🤸♀️🕺 Yorumla BJK_67 9 ay Alaala😁 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 926 cevap paylaştı. Gorunmez 2 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 536 cevap paylaştı. Görünürde 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her yerimde 1 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 335 cevap paylaştı. Derinlerde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Derinlerimde maalesef
Görünür yaralar / herkes tarafından görünür
Görünmez yaralar / yaşamışlar tarafından görülür
Bize görünmeyen yaradandan bahset lütfen!
Öpücük aynadaki dudak ile simetri değil
Benim de canımı sıkan bir görüntü. Benim de takıntım var doğrusu...
Simetri doğrulaması konusunda Tez im var
Ben de yazacağım yakında. O derece sevmem yamuk şeyleri
Seyir halinde durup trafik tabelasını düzeltmemdir teşhisim
O biraz da fazla mı 👀
Hı hııı
Şikayetçi değilim
her şey olması gereken düzende
Hayatımdaki insanlar dahil
Ne mutlu size 🤫
Emoji yanlış oldu. 😇 bu olacaktı
Sanal simetrideyim bu akşam
Dudak simetrin düzeltene kadar gölgen olacağım
Ahahah. Ayıp ama ya
💋👄
Ayıp ❓
Bu cinsel içerikli bir konu değil
Yapıcakmısın
Neyi
Yok bir şey
Dolu mesaj kutun ile ilgilenmelisin
Bizim canımız yanmaz da sevdiğimizin iki sözüne kahroluruz
Belkide yoktu artık. Bilemiyorum bu konuda kararsızım
Kolumda küçük bir yara var. Geçen bir yere sürtmüşüm. Bunun dışında yaram yok yahu. 😁 Ne içimde ne de başka yerde.
Takmıyorum tamamen huzura odaklandım. Eskiden takardım bazı şeyleri. Boş verdim, çünkü değmiyor kuzum.
Bu aralar görünürde hem seviniyorum Rabbim beni kurtardı diye , hem üzülüyorum karşıdaki beni kandırdı diye
Görünürdeki yaralar bir şekilde geçer ama görünürde olmayan yaralar çok zor
Geçmiş olsun benim elimde aynı şekilde geçen hafta öyle oldu
görünürde olan bir yerden sonra geçer ama derinlerde olan geçmiyor
Yaralarım kalmadı yaa çok fazla çoğunu tamir ettim onardım 🤣😂😅😃
Parmaklarımı duvara yumruk atmaktan yara ettim. Kalbimi de değmeyecek insanlara üzülmekten.
Görünürlerde ellerim ve kollarım hep çiziktir kedilerle oynarken biraz sert davranıyorlar 😅
Fiziksel olarak 1 tane görünürde var. Ancak derinlerde çok daha fazla.
Derinlerde kaldı yerin yedi kat dibinde
Krem sur knk el. kotu
Her zaman en derinlerde
İkisi de var çok şükür.😁😁
yok yaram çok minnoşum
İkisinden de bolca mevcut.
Derinlerde ama onardım önüme bakıyorum 🌸
Derinlerde… ama yansıtmam maskem var 😇
Genelde görünür oluyor..
Görünürdekiler yara sayılmaz
Yaralar nasirlasti kalmadı
Görünürde olsa yine saklarım