Merhaba morelim cok bozuk nasil ne yapim?

Eşimle maalesef uyum sorunumuz var. Eşim çok çalışıyor, belki de bu yüzden hep yorgun oluyor. Eğer yorgun değilse cuma akşamı veya hafta sonu bir gün vakit kalıyor ama o zaman da genellikle çalışıyor, ben de öyle. Ben ise daha çok vakit geçirmek, sarılmak vesaire istiyorum. biraz yakin olalim diye

Dün akşam ona dedim ki: “Sen duşa gir, çok geç olmasın, sonra biraz sarılır uyuruz. Zaten baya uykum var, senin de öyle.” Tamam dedi ama sürekli konuşuyor, hep işten bahsediyor. Ben de “Aşkım, tamam hadi artık buraya gel, burada biraz muhabbet ederiz” dedim. O da “tamam” dedi ama bir şeyler anlatmaya devam etti, sonu gelmedi. Ben de “Aşkım, benim çok uykum geldi, dayanamayacağım maalesef” dedim. O da “Tamam, bekle 5 dakika hemen duş alıp geleyim” dedi. Ama 45 dakika sonra geldi. Ben de bu sırada uyuyakalmışım. Telefonla falan uğraşırken o yanıma gelmeye çalışmış ama ben “Çok uykum var” deyince geri dönüp yattı. Moralim çok bozuldu.

Bu sorunu hep yaşıyoruz. Kendisi çok yavaş, bazen 1-2 saat duşta kalıyor. Yatma saatimizi de ayarlayamıyor. Benim tek istediğim biraz sarılmak, birlikte zaman geçirmek ama bir türlü bu uyumu sağlayamıyoruz. O zaten hic akil edemiyor 1-2 olsun saat rahat uyusmuyo ben erken uykum geliyor. sonra o da bana kizdi derken huzursuz uyudu. Okdarda dedim ona 12 de uykum geliyo swnde dusunu hep ayarla güzel olur. Yoruldum.. fikriniz ne? napim simdi

Merhaba morelim cok bozuk nasil ne yapim?