Apandisit mi bu sizce?

Bacağa kramp girmesiyle başladı yavaş yavaş göbek deligimin sağ tarafında ağrı hissetmeye başladım yarım saatten beri aşırı bulantim var ve tansiyonum yüksek bi tık

internette bastırınca belli olabilir gibisinden bi öneri vardı ve aşırı kötü bıçak saplandı sanki hafif bastırınca bile ve karnım yarım saat önceye gör çok şişti çok sert apandisit olabilir mi

yattığım yerde kivranarak zor duruyorum ancak en erken sabah hastaneye gitme imkanım olduğu için sizlere danışmak istiyorum

Güncellemeler
10 ay
Ağrım çok daha arttı ve karnım tabiri caizse davul gibi nefes aldırmıyor artik hicbir turlu duramiyorum yerimde tekrardan aileme rica edeceğim yardımlarınız ve tavsiyelerniz kardeşim çok teşekkür ederim
Güncellemeler
10 ay
Rahatsızlık veriyorsam kusuruma bakmayın lütfen ancak ailem çok sinirli şu an ve goturmemekte ısrarcı 3 4 saate gitmeye çalışacağım ambulans ile ancak şu an nasıl patlamasını engelleyebilirjm durum ciddiyse ve ağrım biraz olsun nasıl diner çok sersemledim acıdan ve iki taraflı burnum kanadı durdu çok şükür amakorktum biraz
Apandisit mi bu sizce?