Sağlık Bu antibiyotikler hakkında bilgisi olan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler10 ay Diş kliniği yazdı iltihap için Bu antibiyotikler hakkında bilgisi olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s KafiyeKırığı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Flagyl'i akvaryum balıkları tedavisinde kullanıyoruz. Genellikle iç parazit için çok iyi oluyor. Bütün bilgim bundan ibaret. 0 1 Yorumla Soran 10 ay Bu nasıl ilaç her derde şifa 😂 Yorumla
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 10 ay Kloreben antibiyotik değil ağız ve boğaz için bir gargara 0 8 Yorumla YecücMecüc 10 ay *kloroben Yorumla Soran 10 ay Antibiyotik diye aldım eczaneden ama çok ucuza mal oldu çünkü ikisine toplam 227₺ verdim Yorumla YecücMecüc 10 ay İyi yapmışsın, antiseptik bir gargara kloroben antibiyotik değil, aslında agumentin yazsaydı doktorun dişine daha iyi gelirdi Yorumla Soran 10 ay Agumentin bende var Yorumla Soran 10 ay Annem vermişti bi ara Yorumla YecücMecüc 10 ay İyi agumentin iç, dişine daha iyi gelir Yorumla Soran 10 ay Gelir gelir de karıştırmam kötü olmaz mı Yorumla YecücMecüc 10 ay Karıştırma zaten biri kullan Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Ben şu flagyl ishal için aile hekimi yazmıştı kloroben iyidir diş için ama 0 4 Yorumla Soran 10 ay Ben de tam tersi ishal yapar diye biliyordum ondan buraya attım Yorumla Cevap sahibi 10 ay Yok valla ishal kesme için kullanmıştım kesmişti de Yorumla Soran 10 ay Bitinceye ksdar mı kullandın ve sekiz saat arayla mı Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ya ben genelde ilaçları 24 saatte bir kullanırım çok uymam kurallara baktım iyileştim bırakırım Yorumla
2001amircan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 40% 10 ay Sağlık konusunda 344 cevap paylaştı. Boğaz yolunda enfexyon 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Sağlık konusunda 496 cevap paylaştı. Etkilidir. Özel klinikte mi olacaksın? 0 11 Yorumla Soran 10 ay Evet özelde Yorumla by_kowboy 10 ay Çekime mi var diş etlerinde? Yorumla by_kowboy 10 ay Çekilme diyecektim 😂 diş eti çekilmesi Yorumla Soran 10 ay Evet diş etim dişimden kopuyor ve ağrılar başladı Yorumla by_kowboy 10 ay Dikiş yapılıyor ilk bi kaç gün acı çekersin ama sonra çok muntazam gözüküyorlar Yorumla Soran 10 ay Dikiş yapacağım demedi sadece diş taşı temizliği olacak dedi onun ödemesini yaptım Yorumla by_kowboy 10 ay Diş taşı temizliği. Diş etim dişimdem kopuyor diyince herhalde çekilme başladı sandım. Diş taşı kolay onda bişey yok. Yorumla Soran 10 ay Diş etim dişimden kopuyor evet şişlik kızarıklık ve sızı var yemek yiyemiyorum Yorumla by_kowboy 10 ay Kaç yaşındasın 20 yaş dişi mi? Yorumla Soran 10 ay Hayır kendi dişim diyorum Yorumla by_kowboy 10 ay Bakımlı her kadınlara her zaman ilgi duyarım. Ne güzel ☺️ fotoğrafda ki ojeden belli Yorumla
aliibeyy06 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 10 ay Dişini çektirecek misin dolgu mu yapacak 0 6 Yorumla Soran 10 ay Diş eti temizliği Yorumla aliibeyy06 10 ay Çekilme mi var etlerde Yorumla Soran 10 ay Sanırım evet diş etim kopuyor dişimden Yorumla aliibeyy06 10 ay Sigara içiyorsan bırakmamanı tavsiye ederim Yorumla Soran 10 ay Sigara içmiyorum ama diş eti temizliğimi aksattım zamanında doktor çok uyarmıştı Yorumla Soran 10 ay Uyuşturmadan yapıcam dedi istemedim acı eşiğim düşük. Onun yerine 1 haftalık tedavi sonrasında yapalım dedik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Flagyl'i akvaryum balıkları tedavisinde kullanıyoruz. Genellikle iç parazit için çok iyi oluyor. Bütün bilgim bundan ibaret.
Bu nasıl ilaç her derde şifa 😂
Kloreben antibiyotik değil ağız ve boğaz için bir gargara
*kloroben
Antibiyotik diye aldım eczaneden ama çok ucuza mal oldu çünkü ikisine toplam 227₺ verdim
İyi yapmışsın, antiseptik bir gargara kloroben antibiyotik değil, aslında agumentin yazsaydı doktorun dişine daha iyi gelirdi
Agumentin bende var
Annem vermişti bi ara
İyi agumentin iç, dişine daha iyi gelir
Gelir gelir de karıştırmam kötü olmaz mı
Karıştırma zaten biri kullan
Ben şu flagyl ishal için aile hekimi yazmıştı kloroben iyidir diş için ama
Ben de tam tersi ishal yapar diye biliyordum ondan buraya attım
Yok valla ishal kesme için kullanmıştım kesmişti de
Bitinceye ksdar mı kullandın ve sekiz saat arayla mı
Ya ben genelde ilaçları 24 saatte bir kullanırım çok uymam kurallara baktım iyileştim bırakırım
Boğaz yolunda enfexyon
Etkilidir. Özel klinikte mi olacaksın?
Evet özelde
Çekime mi var diş etlerinde?
Çekilme diyecektim 😂 diş eti çekilmesi
Evet diş etim dişimden kopuyor ve ağrılar başladı
Dikiş yapılıyor ilk bi kaç gün acı çekersin ama sonra çok muntazam gözüküyorlar
Dikiş yapacağım demedi sadece diş taşı temizliği olacak dedi onun ödemesini yaptım
Diş taşı temizliği. Diş etim dişimdem kopuyor diyince herhalde çekilme başladı sandım. Diş taşı kolay onda bişey yok.
Diş etim dişimden kopuyor evet şişlik kızarıklık ve sızı var yemek yiyemiyorum
Kaç yaşındasın 20 yaş dişi mi?
Hayır kendi dişim diyorum
Bakımlı her kadınlara her zaman ilgi duyarım. Ne güzel ☺️ fotoğrafda ki ojeden belli
Dişini çektirecek misin dolgu mu yapacak
Diş eti temizliği
Çekilme mi var etlerde
Sanırım evet diş etim kopuyor dişimden
Sigara içiyorsan bırakmamanı tavsiye ederim
Sigara içmiyorum ama diş eti temizliğimi aksattım zamanında doktor çok uyarmıştı
Uyuşturmadan yapıcam dedi istemedim acı eşiğim düşük. Onun yerine 1 haftalık tedavi sonrasında yapalım dedik
İyidirler