Güncellemeler
9 ay
Selam ablasyon ameliyat oldum bilgin olsun.
Güncellemeler
9 ay
İyi hissediyorum ameliyat iyi geçti ben ilk defa ameliyat olduğum için biraz kastım bayıltmadan yaptılar. Kayseri erciyes hastanesi nde oldum. Salı günü 45 dk sürdü dün kalktım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
aileden genetik gelebilir
Ailemde yok. Kalp hastalığı
Benim ailede var tasikardi benimde arada çarpıntım olabiliyor
Yakma işlemi yapılacak mış. Bu yıl 3 defa oldu bende hızlı atış ve nefes daralması. Sen tedaviye başladın mı
O nasıl bir işlem hayır olmadım
Kalbin içerisinde elektrik sinyalleri dağıtan damar da sorun var mış. Kasıktan girip kalbin içerisine damarları yakacak lar mış.
Anladım tehlikeli mi peki, arada çok yorgun olduğumda geceleri uytmadigi oluyor sen diyet falan yapıyor musun
Çay özellikle kahve tatlı tuzlu aburcubur her şey yasak. Amaliyatta kadar. Benim başladığı zaman dur muyor acile gidiyorum özel ilacı var onula durduruyorlar. Sen nasıl geceleri duruyorsun hastaneye gitmedin mi.
Amaliyat için samsuna bakacam cuma günü çorumda yok muş.
Doktora gitmem gerekiyor önce
İnşallah ameliyatın iyi gecer
Geç kalma seninki başka bi tür olabilir
Tamam sende durumdan haberdar et
Geçmiş olsun🙏🏻
Nasıl hissediyorsun kendini? Rahat geçti mi ameliyatın
Güzel geçti ana ben çok kastım 45 dk sürdü.
Aa genel anestezi olmadan mi yaptılar ağrı hissettin mi
Bide kesin tedavi sunuyormuymuş
Açık ameliyat yaptılar bayıltmadılar kasıktan üç tane tel soktular kesin çözülmüş ilaç tedavi varmış ama kesin değilmiş şu an rahatım altı gün oldu beş gün oldu pardon yani bir saatlik 45 dakikalık bir iş ama kesin çözüm
Anladım inşallah şifa bulursun benim anestezi altında uyumam sıkıntılı açık ameliyat imkanı iyiymiş. Peki gittiğin doktorun ismini verebilir misin
Çorum da yaşıyorum kayseri erciyes ünv hast. Mehmet tuğrul inanç
Ama sende de aynı sorun mu vat
Kalp doktoruna gideceğim önce muayene etsin. Hiç görünmedim. Ailede var taşıkardi benim akciğerlerimde sorun olduğu için kullandığım ilaclar tetikleyebiliyor
Bana doğuştan olabilir dedi ama sinir stres hepsi etken tabi dikkat et geçmiş olsun
Teşekkürler