Herşeyi çok takıyorum?

Herşeyi çok takıyorum küçücük şeyleri çok takıyorum herşeyi en kötü ihtimaline kadar düşünüyorum. Aynı zamanda hastalık hastası gibi bir şeyim daha önce bunalıma girmiştim öleceğim sanmıştım kansere yakalancam sanmıştım ama hastalık hastası değilim artık bu korkumu yendim çünkü bir ara lenf bezim şişmişti ve ilk başta tümor sanmıstım çok korkmuştum ama sonra hiç takmadım zaten zamanla eski haline döndü ama nedense akşamları çok sağlıklı düşünüyorum ama sabah uyanınca yine aynısı oluyor bir korku içinde uyanıyorum bunun psikolojide bir yeri var mı? Ortaokulda arkadaslarımla ufak kavgalarımız oluyordu ve ben bunu yine çok büyüttüm bir dizide izlemiştim kız kötü şeyler yaşıyordu ve saçlarını yoluyordu bende ondan görüp "kötü şeyler yasıyorum saçımı yolayım" Demiştim ve saçlarımı yoluyordum sonra ailem fark etti ve bana çok kızdılar bende yolmayı bıraktım. Ayrıca cidden hiç bir arkadaşım yok yani ne biliyim öyle yaşayıp gidiyorum küçüklüğümden beri zaten doğru düzgün arkadaşım olmadı hep evdeyım yanlızım kuzenlerim kardeşlerimin hepsi erkek. Dün düşündüm acaba yanlızlıktanmı oluyor diye düşündüm cidden ne yapacağımı bilmiyorum annem psikoloğa gidelim dedi ama ben onlara yük olmak istemiyorum para konusunda zaten yeterince yük olduğumu düşünüyorum...
Herşeyi çok takıyorum?