koku alamiyorum hava 35 derece ben usuyorum sanki karnimin icinde yaralar var gibi hissediyorum biktim artik bu ne boyle ya kisin soguk diye cikiyor ilkbahar geliyor havalar isindi diye cikiyor yaz geliyor sicaktan bakteriler
cogaldi diyorlar sonbahar geliyor havalar sogudu diyorlar normal bi insanin senede 2-3 kere falan hasta olmazi gerekiyor ve 2 gunde toparlamasi gerekiyor yemin edefim 2 haftadir sirayla butun aile uyeleri teker teker hasta olduk 4 gundur icmedigim aferin cart curt ilac kalmadi bu ilac ise yaramayacaksa neden bide ilacin vergisini algisini oduyoruz adam gibi ilac yapin yetkililere duyurulur
cogaldi diyorlar sonbahar geliyor havalar sogudu diyorlar normal bi insanin senede 2-3 kere falan hasta olmazi gerekiyor ve 2 gunde toparlamasi gerekiyor yemin edefim 2 haftadir sirayla butun aile uyeleri teker teker hasta olduk 4 gundur icmedigim aferin cart curt ilac kalmadi bu ilac ise yaramayacaksa neden bide ilacin vergisini algisini oduyoruz adam gibi ilac yapin yetkililere duyurulur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aaa benim de midemde karnımda sanırım yara var hatta hastaneye acile gitmeyi düşünüyom onumuzdeki günlerde. Salgın falan mı ki bu. Çıkma sebeblerine falan baktım okudum internette hani çoğu bide uyuyor daha doğrusu mide ülser (yara) diye geçiyor ona baktım yani tahminimce o ama tabi bi baksınlar rahatsız ediyor artık. Yurtdışında yasiyom normalde şu an tatile Türkiye’ye geldim geldiğimden beri var yaklaşık 1 aydır falan çekiyom hatirladigim kadarıyla. İlk bir hafta 10 gün zaten hep ishal gibiydim affedersin bazen komple su bazen neredeyse hani neyse o duzeldi ama karindaki ağrı bi farklı ya galiba yara var midemde. Öyle hasta falan olmadım ama bu var işte. Özellikle açken ve yemek yedikten sonra agriyabilir diye yazıyordu ve doğru uyuyor yani. Fazla kafein ve gazlı içecekte bozabiliyormus mide asitini ve zar mı bilmem nesini ve öncesindeki bir kaç aydır hemen hemen her gün enerji içeceği (gazlı oluyor malum) içiyordum kahve de içiyordum hani kafein evet artı enerji icecekteki gaz/asit ve kötü beslenme, ki o da var uyku duzenim tersi olduğu için sabah uyuyup öğlenden sonra ikinci gibi uyanıyordum bir çok kez kahvaltı yapmadığım oluyordu sadece akşam yemekle geçiyordu günüm hani bütün bunlari sebep olarak yazıyordu ve bende de yazdığım gibi durum bu şekildeydi o yüzden muhtemelen mide ülser ama işte umarım öyle mideye hortum falan gerekmez yaa direkt kan testi ve ilaçla halledilir
aklın varsa turkiyeye sadece tatil icin gel onun icin geldiginde bile basina bela olmuş çok geçmiş olsun
He bide tabi dışarıda çok yedim ve hala yiyoz orada yiyemiyoruz diye ve tatlı geliyor hani ishalim ondan kaynaklı olabilir diyecem motoru bozmus olabilir ama o geçti artık ishal değilim ama o ağrı bi ayrı yaa öyle acidan kıvranma vs yok çok şükür ama sürekli olması ve hareket etmenle sağ sol eğilmenle vs agrimasi insana artık rahatsızlık veriyor sürekli orada sanki darbe almiscasina bir ağrı gibi tam böyle belli bir yer hep aynı yer genel olarak zaten
Valla öncesinde zaten dediğim gibi beslenmem de pek iyi değildi hem dengesiz hem zararlı abur cubur eksik yemek ve tabi kafein gazlı içecek her gün vs bunlar da sebep olmuştur bence Türkiye’de olan tek şey ishal ilk haftam bu ağrı geldiğim dönemleri başlamıştı diye hatırlıyorum çünkü
İlaç şirketlerinin işi olduğunu düşünüyorum 😅
icmeyecem protesto ediyorum ozellikle parolu
İyi bir hareket
şebeke sularında sorun var mikrop kapıyor herkes
o zaman ilgilensinler ben mi soyleyecem her şeyi
hep böyle sinirli misin
bir bitki çayı mı içsen
:D
onu hazirlayabilecek kadar dinc degilim hastayım işte
kimse yok mu