Güncellemeler
10 ay
Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim iyiymiş az önce haber geldi bir şeyi yok demiş doktor çok şükür ☺️
Hastaneye götürdüler zaten ama o laf gelene kadar ne olmuştur merak ediyorum çarpma anında direkt şişer mi
Basında çiğ çizgi oldu ama o caryigi kapının kosesinden kaynaklı ama o şişlik neden olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
doktora tedavi etmesi lazım
Gitti zaten doktora birşeyi yokmuş şükür
Bayıldı mı? Bayılmadı ise bir şey olmaz , emin ol benim başıma daha kötüsü geldi yinede bir şey olmadı
Çok geçmiş olsun , hayır bayilmadi ama yerden kaldiri kaldirmaz direkt dişilik olabilir mi bu beni korkuttu
acilie götürü kafa tomografi çekilsin 24 saat gözlem yapın uyumasın
Gotuduler öyle yapmışlar ama daha bişi dememişler bikaç diktora gsoterceklermis
demek ki emin değiller
Bilmiyorum ama doktor öyle demiş bikaç doktora daha yorumlayayım öyle çağırırım sizi demiş
Travma filan yoksa bir şey olmaz
Küçük daha 2 yaşında bilmiyorum bişi olmadı galiba
İç kanama ve kafa travması yoksa bir şey yoktur. Yapılan testlerden sonra ortaya çıkar
Bizde ondan korktuk
Kafa travması nasıl bişi
Yetişkin bireylerde başta bir şey yok gibi görülür ama sonra iç kanama geçirebilir ya da anlık hafıza kaybı, görüşte kararma, mide bulantısı gibi şeyler gözlemlenebilir
Allah korusun ya
Âmin
İyi olmasına sevindim
Çok teşekkür ederim ilgilendigin için ☺️
Rica ederim
☺️☺️
Kanama
Olmadı sadece iki çizik şeklinde ve anında büyükçe bir şişlik oldu
Şişlik kanamadan dola yı buz koymadınız mı
Koyduk ama şöyle çarptı çocuğu yerden kaldırdık direkt kocaman dişilik vardı bu beni korkuttu zamanla sismedi yani hemen buz getirdim zaten ben koyduk
Nekadsr sure koydunuz
Çok koydurmadı bikaç dk koydular 2 yaşında çok ağladı o yüzden koyamadik
Beze ya da peçeteye sarıp tekrar koyun
şu an hastanedler zaten koyamadik fazlaca , bir şeye sarıp koymayida denedik ama deidgim gibi çok küçük daha koydurmuyor
Biliyorum beklettiler ama bsıeyı yoltur
Anlamadım ne dedigini
Hastanede kalır biraz
Bilmiyorum ki inşallah öyle ciddi birşeyi yoktur
Yol zaten kafa darısı çok şiler
Haklısın çok şişmemişti
İşim o
Nedir acaba
Kafa derisi cok damar var normal bsirseyi yok çocukların kafası travmaya karşı korulamali
Nasıl korunmalı ki
Cocukların Beyni daha küçüktür sıvı daha cok tur çarpma ağnın da beyin su üzerinde gider o yüzden hasar almaz
Hım anladım
Insallah