Sağlık Bu yaralar nasıl geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Cevapp Güncellemeler10 ay Hhhhhhj Bu yaralar nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Fito, madecassol veya daha uygun bir şey süreceksin geçecek işte. Bunlar ne? Halı sahada yere mi sürttün gol sevincinde filan xjdjdjd 0 6 Yorumla Soran 10 ay valla çok fena düştüm Yorumla SymrnaCityStyle 10 ay Sürtünüp yanmış. Yorumla Soran 10 ay Ay o yanma hissini anlatamam, bide kızlar aşırı hassas hemen agliyo derler Yorumla SymrnaCityStyle 10 ay Halıya mı sürttü? Yorumla Soran 10 ay Yok hayir Yorumla SymrnaCityStyle 10 ay Öpeyim geçsin. Hhhj Yorumla
WhistleBird Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Hiç dokunma o kabuklara kendiliğinden geçer yoksa iz kalır 0 1 Yorumla Soran 10 ay Haklısın Yorumla
Wonderfulwoomen Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Bu sürtünmüs Biyere kendilinden kurur geçer elleme pek blsey yok 0 1 Yorumla Soran 10 ay Teşekkürler Yorumla
irrigate1993 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 69% 10 ay Sağlık konusunda 383 cevap paylaştı. bir yerden mi düştün yoksa kendi mi oluştu yaralar 0 2 Yorumla Soran 10 ay Düştüm Yorumla irrigate1993 10 ay geçer merak etme kabuk bağlar ama hızlı geçmez yara kremleri kullanabilirsin Yorumla
Simovich Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 10 ay Motorda olmus bu egzoz yanığıKantaron sür aloe vera sür 0 4 Yorumla Soran 10 ay Teşekkürler, harbi acıyı ya Yorumla Simovich 10 ay Üstünü kapatma hep sür gün içinde toplar kendini Yorumla Soran 10 ay Üstünü kapatmadim zaten rahat edemiyorum oyle Yorumla Simovich 10 ay Sabredicen Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Onların kendi kendine geçer kabuk tutmuş yarayı koparma. Hametan krem varsa o olayı hızlandırır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay geçiyor zaten, son aşamaya gelmiş, kabuk utmuş ve kabuk iyice kurumuş, şişlik de gözükmüyor, yolma iz bırakabilirsin, 3-5 güne kendi kendine dökülür 0 1 Yorumla Soran 10 ay Teşekkürler Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 10 ay Geçmiş olsun Yanik mii 0 1 Yorumla Soran 10 ay Yok hayır düştüm Yorumla
MerakQueenX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Kantarın yağını düzenli kullan eser kalmaz 0 2 Yorumla MerakQueenX 10 ay Kantaron olacaktı 😅 Yorumla Soran 10 ay Teşekkürler Yorumla
Sıradanbiridiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Kantaron yağı 0 1 Yorumla Soran 10 ay Teşekkürler Yorumla
Zümrüdü_ankam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Sarı kantaron yağı çok iyi geliyor. 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 465 cevap paylaştı. Motor kazasına benziyor, geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Zamanla olabilir mi acaba 0 4 Yorumla Soran 10 ay Çok mu zekisin acaba Soran 10 ay Hahahaa Cevap sahibi 10 ay K. ezo yaziyom tatlı diye çeviriyor site aw Soran 10 ay Bana kezo diyene bak
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zamanla. gwcwr 0 1 Yorumla Soran 10 ay Tamam Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 10 ay Sağlık konusunda 482 cevap paylaştı. Yoğun geçmiş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Yanık mı o 0 6 Yorumla Soran 10 ay Yara Yorumla Cevap sahibi 10 ay Acile gitmelisin bence Yorumla Soran 10 ay O kdr ciddi bişi varmiki Yorumla Cevap sahibi 10 ay Canın yanıyorsa git Yorumla Soran 10 ay Acimiyo ya Yorumla Cevap sahibi 10 ay Randevu al cildiye git ozaman Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Nasıl oldu 0 10 Yorumla Soran 10 ay Düştüm Yorumla Cevap sahibi 10 ay Bende başka bişey sandım Yorumla Soran 10 ay Ne sandin Yorumla Cevap sahibi 10 ay Öpüşme den kalan Yorumla Soran 10 ay Tövbe daha neler Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ona benziyo Yorumla Soran 10 ay Yaranin bacağımda olmasi... Yorumla Cevap sahibi 10 ay Olabilir fantezi çok Yorumla Soran 10 ay 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla Cevap sahibi 10 ay Öylee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Fito, madecassol veya daha uygun bir şey süreceksin geçecek işte.
Bunlar ne? Halı sahada yere mi sürttün gol sevincinde filan xjdjdjd
valla çok fena düştüm
Sürtünüp yanmış.
Ay o yanma hissini anlatamam, bide kızlar aşırı hassas hemen agliyo derler
Halıya mı sürttü?
Yok hayir
Öpeyim geçsin. Hhhj
Hiç dokunma o kabuklara kendiliğinden geçer yoksa iz kalır
Haklısın
Bu sürtünmüs Biyere kendilinden kurur geçer elleme pek blsey yok
Teşekkürler
bir yerden mi düştün yoksa kendi mi oluştu yaralar
Düştüm
geçer merak etme kabuk bağlar ama hızlı geçmez yara kremleri kullanabilirsin
Motorda olmus bu egzoz yanığı
Kantaron sür aloe vera sür
Teşekkürler, harbi acıyı ya
Üstünü kapatma hep sür gün içinde toplar kendini
Üstünü kapatmadim zaten rahat edemiyorum oyle
Sabredicen
Onların kendi kendine geçer kabuk tutmuş yarayı koparma. Hametan krem varsa o olayı hızlandırır
geçiyor zaten, son aşamaya gelmiş, kabuk utmuş ve kabuk iyice kurumuş, şişlik de gözükmüyor, yolma iz bırakabilirsin, 3-5 güne kendi kendine dökülür
Teşekkürler
Geçmiş olsun
Yanik mii
Yok hayır düştüm
Kantarın yağını düzenli kullan eser kalmaz
Kantaron olacaktı 😅
Teşekkürler
Kantaron yağı
Teşekkürler
Sarı kantaron yağı çok iyi geliyor.
Yanıl gibi neyden düştün
Motor kazasına benziyor, geçmiş olsun