Bu yaklaşımına göre değişir.. Ben psikolojik sorunum olduğunu kabul ettim ve seneler boyunca çözüm aradım. Bu esnada " Psikologların gazına gelme" diyen ailem yüzünden biraz yavaş ilerledik... Ama sorunu olduğu halde iyi olduğunu iddia eden, tedaviyi reddeden biri ile uğraşmam.. Biraz abartmak gibi olacak ama tencere tava havada uçuşurken " Ben iyiyim" diyorsa çok da yapacak bir şey yok yani...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır yanında olurum onun
Onun psikolojisi bozuldu ise bir miktar benim ki de bozulmuş demektir...
Öyle o düzelsin "ben bir şey istemiyorum " demekle olmuyor. Zihin bir şeyi anlamlandırana kadar peşini bırakmıyor...
Tecrübe ile sabit
Yani terk etmezsin
Bu yaklaşımına göre değişir..
Ben psikolojik sorunum olduğunu kabul ettim ve seneler boyunca çözüm aradım. Bu esnada " Psikologların gazına gelme" diyen ailem yüzünden biraz yavaş ilerledik...
Ama sorunu olduğu halde iyi olduğunu iddia eden, tedaviyi reddeden biri ile uğraşmam..
Biraz abartmak gibi olacak ama tencere tava havada uçuşurken " Ben iyiyim" diyorsa çok da yapacak bir şey yok yani...
Sen de haklısın
Hayır elinden tutar yardımcı olmaya çalışırım. İnsan hayat arkadaşının desteğine ihtiyacı olduğu dönemde neden kaçar anlamış değilim
Değil mi aynen öyle
İyi günde kötü günde diye verilen sözler... Destek olmak yanında olmak varken ayrılmak çok acımasız geliyor bana.
Kimsenin böyle durumu yaşamasını istemem fakat bir çok tedavi yöntemi var mutlaka tedavu etirilmelidir
Boşanırım siddet uygularım döve döve ailesinin önüne atarım
Saçlarını çalmak ile yakarım
destek olmak varken nie bırakayım
Asla destek olur iyileşmesine yardım ederim
Hayır çözüm ararım
En doğrusu
Boşanırım