Daha 20 lerin başındayım ama bildiğiniz gözümün altında yaşlılık kırışıklığı var (mimik çizgisinden bahsetmiyorum ) genetik olduğunu düşünmüyorum alnımdada çizgiler vardı ama onlar yok oldu baya pürüzsüz oldu alnım ama gözümün altında ki sanki hiç geçmeyecek gibi. botoks yaptırmak istiyorum ama daha gencim , yaptırdığım zaman daha kötü olur diye düşünüyorum. nasıl geçer? Aynı şu koyduğum fotodaki gibi
Kadınlar yaşlanmayı kabul etmiyorlar ilginç bir şekilde
0
3 Yorumla
Soran
10 ay
Ya hayır yüzüm pürüzsüz ama sadece sağ gözümün altında var başka yok kırışıklığım bir soru soruyorum düzgün cevaplarsanız sevinirim. Erkeklerde baya yaşlaniyorlar ve kelleşiyorlar erkenden neden kabullenmiyorsunuz sizde o zaman
Genetik olabilir. Veya cilt tipinden kaynaklanabilir. Kuru ciltli insanlar daha hızlı kırışıyor. Bence yaşın çok genç. Baya erken yani botoks için
0
2 Yorumla
Soran
10 ay
Hayır yağlı ama bilmiyorum uyurken sağ tarafıma çok dönüyorum beni 15 yaşında falan sanıyorlar çocuk gibi duruyorum yüzümde gözümün altı hariç heryeri pürüzsüz ama işte orası çok rahatsız ediyor hemde bu genç yaşta çıkması beni çok tedirgin ediyor keşke 40 laarımda çıksa
Derin değil ince çizgi halinde gülünce çok belli oluyor ve çok rahatsız ediyor bu durum beni 40 yaşımda çıksa hiç üzülmem normal derim ama 21 yaşındayım ve bu durum çok korkutucu. hergün nemlendiriyorum güneş kremide sürüyorum yüzüm pürüzsüz ama işte tek orası çok sıkıntı
Evet beyazım. ama alnımdada vardı şu an alnım pürüzsüz orasıda iyileşse keşke ben daha çok uyurken sağa yattığım zaman yastığa bastırınca kırıştığını düşünüyorum. Genetik olsaydı her iki taraftada olurdu bence.
Beyaz tenliler çok çabuk kirisiyor ten renginden dolayı olabilir ona yapacak bir şey yok beyaz tenli arkadaşım vardı ilkokulda kızı geçen gördüm nine gibi olmuş yüzu beyaz ten ince diye kirismasi erken. oliyor
Yüzüm pürüzsüz sadece sağ gözümde bu var ve kimsenin beni beğenip beğenmemesi umurumda değil. hem sadece bu sorunumu belirttim Çirkinim demedim güzel bir kadınım. ben de meraklıydım ya bir erkekle evlenmeye gelin benimle evlenin diyordum puahahahah hey allahım ya
21 yaşında bu hiç normal değil bence ya aslında çok küçük gösteriyorum 15 yaşında falan sanıyorlar yüzümde pürüzsüz gözümün sağ tarafı hariç. gülünce çok belli oluyor. yani geçermi , önerisi olan var mı diye bu soruyu sordum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Canım bunun için yüz yogası uygula botoks henüz erken Yasin için
Gerçekten etkili olur mu emin değilim
Kadınlar yaşlanmayı kabul etmiyorlar ilginç bir şekilde
Ya hayır yüzüm pürüzsüz ama sadece sağ gözümün altında var başka yok kırışıklığım bir soru soruyorum düzgün cevaplarsanız sevinirim. Erkeklerde baya yaşlaniyorlar ve kelleşiyorlar erkenden neden kabullenmiyorsunuz sizde o zaman
Kabulleniyoruz, her erkek saç mı ektiriyor? ya da her erkek her gün yüz bakımı mı yapıyor?
Ne alaka bende yapmıyorum. Hem yapın zorla tutanmı var yapmayın diye. erkekler bakımlı olmalı
Genetik olabilir. Veya cilt tipinden kaynaklanabilir. Kuru ciltli insanlar daha hızlı kırışıyor. Bence yaşın çok genç. Baya erken yani botoks için
Hayır yağlı ama bilmiyorum uyurken sağ tarafıma çok dönüyorum beni 15 yaşında falan sanıyorlar çocuk gibi duruyorum yüzümde gözümün altı hariç heryeri pürüzsüz ama işte orası çok rahatsız ediyor hemde bu genç yaşta çıkması beni çok tedirgin ediyor keşke 40 laarımda çıksa
Yani dediğim gibi bence baya erken yaptırmak için
Bu kadar derin mi hafif çizgi mi
Derin değil ince çizgi halinde gülünce çok belli oluyor ve çok rahatsız ediyor bu durum beni 40 yaşımda çıksa hiç üzülmem normal derim ama 21 yaşındayım ve bu durum çok korkutucu. hergün nemlendiriyorum güneş kremide sürüyorum yüzüm pürüzsüz ama işte tek orası çok sıkıntı
Genetik demek ki ben 98 liyim benim yok 2002 doğumlu arkadaşım da vardı
Aynı senin gibi göz çevresi gülünce öyle. oliyordu normalde de belliydi şaşırmıştım beyaz tenli misin
Evet beyazım. ama alnımdada vardı şu an alnım pürüzsüz orasıda iyileşse keşke ben daha çok uyurken sağa yattığım zaman yastığa bastırınca kırıştığını düşünüyorum. Genetik olsaydı her iki taraftada olurdu bence.
Beyaz tenliler çok çabuk kirisiyor ten renginden dolayı olabilir ona yapacak bir şey yok beyaz tenli arkadaşım vardı ilkokulda kızı geçen gördüm nine gibi olmuş yüzu beyaz ten ince diye kirismasi erken. oliyor
orayı sürekli nemli tut suyu kullan
Çöpsün seninle kimse evlenmez
Yüzüm pürüzsüz sadece sağ gözümde bu var ve kimsenin beni beğenip beğenmemesi umurumda değil. hem sadece bu sorunumu belirttim
Çirkinim demedim güzel bir kadınım. ben de meraklıydım ya bir erkekle evlenmeye gelin benimle evlenin diyordum puahahahah hey allahım ya
Biz ne yapabiliriz peki?
Sadece nasıl geçirebilirim diye sordum
Normal
21 yaşında bu hiç normal değil bence ya aslında çok küçük gösteriyorum 15 yaşında falan sanıyorlar yüzümde pürüzsüz gözümün sağ tarafı hariç. gülünce çok belli oluyor. yani geçermi , önerisi olan var mı diye bu soruyu sordum
Ewlimisin
Hayır bekarım , evli değilim
Yormuşlar seni