Arkadaşlar dün bizde hava durumu 50 dereceydi hayatımda ilk defa bu kadar terliyorum yudum başım boynum sırtım hepsi ter içindeydim çalışıyordum lokantada ocakların yanında neyse sonra her başımdan boynuma boynumdan sırtıma iniyordu sankı su doğmuşsun gıbı ya da sırtıma bir şey dokulmuş gıbı yavaş yavaş iniyordu bugünde aynı şekilde ama ter yok sadece his böyle anlatırım gıbı bir şey dokulmuş gibi bide gıdıklıyor du şimdide ağrımaya başladı sırtaki o uzun kemik var ya ortadaki o ağrımaya başladı bıdr sırtıma hem gıdıklıyor hem ağrıyor bide vücuduma vurmaya başladı az önce bu da yetmezmiş gibi regl oldum arkadaşlar bu yaşadığım şey ne bide ilacı var mı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dostum o uzun kemik dediğin omurga hiç mi fen dersi görmedin o kadar sene hemşirelik yaptım ilk defa uzun kemik diyen gördüm ne alemsin ya knk ağır bir şey kaldırdın mi
Ben kendi adımı bile unutan bi insanım😅 evet kaldırdım ama ne alaka 10 kilo ,20 kilo falan kaldırıyorum bende 40 kiloyum
Belinde kas yanması veya sinir zorlanmasi oluyordur bı kas kevsetici iyi gelir regli de olabilir etki olarak
Yooo belimde bir şey yok omurga kemiği bu anlatırım ama yukarıdan üst kısım
Ben belinde bir şey var demedim bayan bı esneme hareketleri dene agri tam nerende oluyo
Ağrı tam üstü kısım hem ağrıyor hem gıdıklıyor hemde bır söyler hareket edıyıp yürüyor gibi yürürken gıdıklıyor ama o şey ne bilmiyorum
Boynunda mi
Keşke bilsem bide vucuduma yayılıyor kokarım a falan
Dostum boynum veya sırtım veya belin o uzun kemik dediğin boynundan afedersin kalçana giden senin. Tabirin ile uzun kemik
Boyundan sırtıma sırtımın ğst kısmına ama gıt gıde aşağı ınıyor gıdıklayarak bide ağrıda var kolatımada yayıldı gıdıklama olarak halada yayılıyor
Birden mi oldu
Gıdıklanma demiyelimde karıncalanma olur
Adam işte senin anlatığın gıbı o kemik bide sadece kemik değil içtende yanı tenimde böyle ama İçten sort tenım
Tamam karıncalanma diyelim dün birden başladı ama ter vardı bugün ter olmadığı halde kuru olduğu halde öyle
Nasıl geciyo peki sürekli mi sabit mi bı agrin var
Sürekli ağrıdan zıyade gıdıklanma ve bır şey yürüyor yürürken gıdıklıyor ama içten
Çok gıdıklıyor
Distoni olabilir belki
O ne
Knk nasıl anlatayım sana ııı bı araştır daha iyi anlarsin
Bı ihtimal diyorum distoni olabilir belki
Kulaklarımın içinde en derininde bir söyler hareket ediyor sonra ağrımaya başladım boğazıma vurdu boğazımdan iltihap oldu bağım ileştı başıma vurmuştu başımda hep sızlamaya başlamıştı sonra gıdıklanma anladığım gıbı sonra boynuma boynumdan sırtıma sırtımdan yavaş yavaş vücuduma vuruyor şımdı halada kulaklarımın ısındı bır şey var çok gıdıklıyor ve çok kaşınıyor kulak çubuğunda temizliyorum bir şey çıkmıyor en derininde gıdıklıyor
Dostum bı norolojiye gozük
Siz daha iyi anlatırsınız İnternete bakmak istemiyorum korkarım
Vücudun istem dışı hareket etmesi sinir ve kas sinirlerinin kasılması gibi durumların istemsizce yapılması sonucu oluşur
İçine bir şey. Kaçsa amenna anlarim😂
Bunun tedavisi yok mu daha yaşım küçük 18 yaşındayım
Ben o kadar uzman doktor değilim hemşireyim sadece ama olur yani lnceden böyle bir şey varmiydi ilk mi oldu
İlk
Bi hastaneye gözükmende fayda olur benden snaa tavsiye sen nerde oturuyon
İzmirde
Hadi be
Ege universitesinde tanıdığım noroloji doktoru var
Cidden mi
Sen nerde oturuyorsun
İzmir
Ooo hangi ilçede
Bornova
Cidden mi bende Karşıyaka da oturuyom
Neresinde çarşıya yakın mi izbana