Kardeşim Kıbrıs Girne de asker ve 4 aydır kantinden görevli. Son gelen askerlerle beraber çok fazla kişi olmuşlar kaç kez sayım yapıldı hiç açık çıkmadı son sayımda açık çıkmış ve kardeşim bana 35-150 bin arasi para lazım acil diye mesaj atmış eğer ödemezse mahkemeye verileceğini hapse gireceği söylenmiş üstüne ceza yemiş ama ne kadar ceza yediğini ne cezası yediğini söylemişler. Böyle bir şey olabilir mi hicbirsey net değil kardeşim de bizden para kopartcak biri değil kendi parası var üstüne bizde her zaman gönderiyoruz gelmesine 1 ay kalmıştı hemen bitsin gelmek istiyorum diyordu.
Ben geçen haftalarda kardeşimin asker maaşını alamadığını bankaya gönderilmesi gerektiğini cimere dilekçe yazmıştım çünkü 2 aydır komutanlarla vs konustugumuz halde kimse bir şey yapmıyordu ben dilekçe yazınca hemen gönderip sorunu çözdüler acaba bu dilekçeden dolayı kinlenip böyle bir şey yapmış olabilirler mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Askerde kantin işleri en sıkıntılı işlerdir.
Allah yardımcısı olsun, kantinci adamın çok uyanık olması lazım
Açık çıksa bile bunu askere yansıtılmıyor kaldı ki büyük bi mevla o muhtemelen parayı yiyordur
Çıkmaz
Ee nasıl istiyorlar peki çocuğun üstüne suç mu atmaya çalışıyorlar
Olabilir
Tekrar mi dilekçe yazayım sorusturulup tekrar sayım yapılmasını isteyebilirim
Tek kişiye kitlemek için bunu yaparlar. Sayımı tekrar ettirin. Giriş çıkışlar ve kasa tutarlarını karşılaştırın. Sonuç çıkacaktır
Kardeşime yazdım ama bana geri dönüş yapmadı şimdi tekrar dilekçe yazarsam tamamen çocuğa kinlencekler diye korkuyorum bide Kıbrıs hani uzak
Hiçbir şey olmaz. Siz yazın Genelkurmay'a
Komutanlarla birebir konuşuyoruz ama fayda etmiyor o yüzden ben cimere dilekçe yazmıştım ve hemen çözmek zorunda kalmışlardı tekrardan cimerden MSB ye dilekçe yazarım
Kesinlikle yazın. Asker için büyük meblağ. Hem cimere hem de MSB ye yazın.
Tamamdır çok teşekkürler
Umarım en kısa zamanda çözüm bulursun
Bı çocuk suç atmış kardeşim ve arkadaşına komutan o çocuğa inanıp bizimkilere inanmamış üstlerini soyup dövmüş hakaretler etmiş kuzum hırsız vs diye kardeşim bana vurduğu yerler morardı şimdi bizi depoya çıkarttılar o çocuk kantinde hala dedi
Bel altı küfürler etmiş ucu ailesine dayanan yazıda kuzum diye değiştirmiş
Valla ne oldu ne bitti herşeyi yazın. benim kardeşim de sıkıntı yaşadı. Şikayet ettik genelkurmaya zamanında. Ortalık acayip karıştı o zaman.
Herşeyi anlattım dilekçede kameraya ve çocukların sağlık kuruluşuna gitmesini istedim vücutlarında morarmalar var ve zorla depoda çalıştırıyorlar aç susuz orada görevli diğer komutanla görüştük haberi yokmuş hemen birliğe gidip kontrol edicem çocukları konusucam dedi
İyi yapmışsın
Çıkmaz
Hiçbirsey net değil birde o kadar kişi var hani parayi bolusturmus olsalar bı araba parası ediyor