arkadaşlar selam,
sürekli kalp ağrısı çeken birisiyim. doktor kalbinde sıkıntı yok dedi. soğuk içecek içtim kalbime çok fena ağrı girdi, kalp krizi mi geçiriyorum elim ayağım titredi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer arkadaşlar selam,
sürekli kalp ağrısı çeken birisiyim. doktor kalbinde sıkıntı yok dedi. soğuk içecek içtim kalbime çok fena ağrı girdi, kalp krizi mi geçiriyorum elim ayağım titredi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kalp krizi öldürür tatlim korkmana gerek yok : )) sen kalp krizini baş agrisiyla karistiriyorsun sanirim.
şu an çok kötüyüm ama her yerim acıyor
Kasilmadir. Bazen kas kasilmalari soguk icmekten bogaz agrilarindan ya da cereyanda kalmaktan olur. Vucut agrilari için Etol Fort iyidir tabi doktorada daniş. Sendeki psikolojik bir durum kalbin tertemiz hicbir sorunu yok. Bak doktorda bakmis bisey yok demiş. Sen içini ferah tut
mesela geçen o kadar ağır fitness yaptım hiçbir şey olmadı bugün buzlu soğuk içecek içtim nevrim döndü
Farklı görüş almak iyidir hastane değiştirin kesin olsun yoksa ara ara giren sancılar kalp krizi işareti değildir denilir
Herşeyi kalbe bağlamayın ciğer de var orada
tam kalbin üstü ondan
Kalp göğüs kafesindedir soğuk su içince sancı olmuş sadece bida soğuk içmeyin
içmeyeceğim evet
Aniden hızlı içmişsin o yüzden
peki neden sancı yapar kimseden duymadım bana niye oluyor bir hastalık mı tetikliyor? ya da affedersiniz tuvaletim geldi çok o da tetikliyor olabilir mi
göğüsümde fenalık hissi gibi bir şey var
evet içtikçe daha da çok ağrıdı.
Ameliyathanelerde neden soğuk olur kan akışı yavaşlasın diye vucut sıcaklığı 25 derecedir aniden soğuğu içine doldurursan organlar Bi bocalar üşüyünce neden sancılanırız bu yüzden hepdi bağlantılıdır ayarını kaçırma yeterli yavaş yavaş iç
evet uzun zamandır bu kadar soğuk bir şey de içmiyordum, yaşadığım yerde sıcak. umarım bu sebeptendir🌸
Soğuk içecek içme, psikologa git.
neden psikolog
Sadece tahmin, boyun ağrıları, kalp ağrıları psikosomatik ağrılar olabiliyor. Gergin bir işiniz varsa, ne bileyim sürekli sorunlarla boğuşuyorsanız olur öyle
tamamdır teşekkürler
Geçmiş olsun