Sağlık Göğüste sızlama neden olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 İki gogusumde de sizi var bu neden olur? Güncellemeler10 ay Regl değilim şu an Güncellemeler10 ay Regl olmama 5 gün var Göğüste sızlama neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Regl öncesi belirti olabilir, hormonlarla alakalı bir durum olabilir, ağrı gibi bir şey varsa doktora gidebilirsin. 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 401 cevap paylaştı. Gelisim yad arelg donemin ya da istek durumundan biridir. 0 4 Yorumla Soran 10 ay Regl değilim İstek durumuda değilAyrıca 21 yaşındayım gelişim de degildir Yorumla Gezdolas01 10 ay Usutme yads cereyan durumunda kalmis olabilirmisin Yorumla Soran 10 ay Yok kalmadim ki Yorumla Gezdolas01 10 ay Bir ii gun gecmezse uzman doktora basvurman iyi olabilir Yorumla
JakDanyel Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Botlar otomatik mesaj atıyor sanki regl misin hahahshha ben de şey sorayım yeni mi doğum yaptın? 0 7 Yorumla Soran 10 ay Ahah evet😂Yok doğum yapmadim Yorumla JakDanyel 10 ay Rabbim isteyen herkese nasip etsin 😅 Yorumla JakDanyel 10 ay Ne zamandır sızlıyor Yorumla Soran 10 ay Aminn3,4 gündür ki Yorumla JakDanyel 10 ay 3 4 gün ciddi bir süre. Önce ne olabileceğini yapay zeka ile araştırıp ardından doktora gitmen gerekebilir. Ne derecede rahatsız ediyor? Yorumla Soran 10 ay Çok rahatsız etmiyor ama bu sizlama neden oluyor onu merak. ettim sadece Yorumla JakDanyel 10 ay Bi bakalım Yorumla
Basınsözcüsü Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Çarpıntıdır he sırttan bıçaklar gibi olursa tekrarlı şekilde doktora git 0 2 Yorumla Soran 10 ay Yok sırttan bıçaklar gibi değilde sızı iste Yorumla Basınsözcüsü 10 ay Devam ederse doktora git Yorumla
Qasanovaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 10 ay Regl oncesidir. Hamilelik belirtisi de olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Regl misin ondan olmasın uçları büyümüş mü 0 1 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Diyorsun kaç bedenler ki ikisi aynı anda sızlıyor
Hayvansever6363 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 10 ay Regl öncesi ağrı sızı olabilir 0 2 Yorumla Soran 10 ay 5 gün kalmıştı Evet olabilir belki Yorumla Hayvansever6363 10 ay Sudyen takma sızı sı geçiyormu Yorumla
Sudeqsd Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 101% 10 ay Regl olmussundur 0 1 Yorumla Soran 10 ay 5 gün var daha Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Regly olcaksindir 0 1 Yorumla Sansliseleven 10 ay Dedim ya olacaksindir diye Yorumla
gezgincann Takip Et Xper 6 Yaş: 18 10 ay Bir sürü sebebi var elime almadan bikemecen 0 1 Yorumla gezgincann 10 ay Relg alakası yok Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% 10 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çokmu emdirrdin 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. masaj şart 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Regl? 0 5 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Destekli sütyen? Yorumla Soran 10 ay Destekli sutyen kullanıyorum evet ama evin içinde takmıyorum Yorumla Cevap sahibi 10 ay Dışarıda taktığında ağrıtıyordur Yorumla Soran 10 ay Ondan olduğunu sanmıyorum ya çünkü hep destekli sütyen kullaniyordum ben. Yani agri yapsa diğer zamanlarda da yapardi Yorumla Cevap sahibi 10 ay Reglden olabilir az kalmış. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Regl öncesi belirti olabilir, hormonlarla alakalı bir durum olabilir, ağrı gibi bir şey varsa doktora gidebilirsin.
Gelisim yad arelg donemin ya da istek durumundan biridir.
Regl değilim
İstek durumuda değil
Ayrıca 21 yaşındayım gelişim de degildir
Usutme yads cereyan durumunda kalmis olabilirmisin
Yok kalmadim ki
Bir ii gun gecmezse uzman doktora basvurman iyi olabilir
Botlar otomatik mesaj atıyor sanki regl misin hahahshha ben de şey sorayım yeni mi doğum yaptın?
Ahah evet😂
Yok doğum yapmadim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin 😅
Ne zamandır sızlıyor
Aminn
3,4 gündür ki
3 4 gün ciddi bir süre. Önce ne olabileceğini yapay zeka ile araştırıp ardından doktora gitmen gerekebilir. Ne derecede rahatsız ediyor?
Çok rahatsız etmiyor ama bu sizlama neden oluyor onu merak. ettim sadece
Bi bakalım
Çarpıntıdır he sırttan bıçaklar gibi olursa tekrarlı şekilde doktora git
Yok sırttan bıçaklar gibi değilde sızı iste
Devam ederse doktora git
Regl oncesidir. Hamilelik belirtisi de olabilir
Ceyranda kalmıssındır
Regl misin ondan olmasın uçları büyümüş mü
Diyorsun kaç bedenler ki ikisi aynı anda sızlıyor
Regl öncesi ağrı sızı olabilir
5 gün kalmıştı
Evet olabilir belki
Sudyen takma sızı sı geçiyormu
Regl olmussundur
5 gün var daha
Regly olcaksindir
Dedim ya olacaksindir diye
Büyüyordur
Bir sürü sebebi var elime almadan bikemecen
Relg alakası yok
Göğüste şişkinlik vs var mı
Çokmu emdirrdin
masaj şart
Regl?
Destekli sütyen?
Destekli sutyen kullanıyorum evet ama evin içinde takmıyorum
Dışarıda taktığında ağrıtıyordur
Ondan olduğunu sanmıyorum ya çünkü hep destekli sütyen kullaniyordum ben. Yani agri yapsa diğer zamanlarda da yapardi
Reglden olabilir az kalmış.
Carptinmi
Regl?
Regl misin