Arkadaşlar merhaba. 5 yaşımdan bu yana gözlük kullanıyorum, gözlüğün bana yakışmadığını düşünüyorum. Ayrıca yaklaşık 25 yıldır da bu gözlük kullanımından sıkıldım, yük oluyor artık bana. Bunun için gözlerimi çizdirmek istiyorum. Sorum şu: Sizce gözlüklü mü daha iyiyim , gözlüksüz mü? Kızlar yorum yaparsa daha çok sevinirim. :) Şimdiden teşekkürler.
İmkan, gereklilik ve tercih doğrultusunda bir karar almanızı tavsiye ederim. Gözlük ile devam edecekseniz de çerçeve seçiminiz konusunda bir değişime gidebilirsiniz
Gözlük çerçevesi ve gözlük camlarını iki yılda bir değiştirdiğimi düşünürsek, her iki yılda ortalama 25.000 ₺ civarı para gidecek. Gözlerimi çizdirsem ortalama 50.000 ₺ gidecek. Ortalama söylüyorum, 5 yılda çerçeve ve cam bedeli olarak da bu para gidecek. Bence çizdirmek en mantıklısı gibi duruyor. Hem daha sağlıklı hem daha konforlu hem de daha ekonomik gibi duruyor.
Bu halimle tek olumlu cevap veren kisi siz olduğunuz için tebrik ve teşekkür ederim. 😊🙏 O sizin güzel bakışınız fakat diğer arkadaşlar yorumlarında biraz haklı. Kendimi öyle ideal bir tipte erkek gibi görmüyorum açıkçası. Biraz daha yol kat etmem lazım. Şekil şemâl bayağı bir değişmeli yani... Yorumunuz için çokça teşekkürler tekrardan. 🙏
Kafam karıştı şimdi ya... 😊 Ama şey de olabilir: Gözleri çizdirip, numarasız gözlüğü arada takmak da olabilir. Çerçeve konusunda nasil bir sey olabilir ki mesela? Yuvarlak gözlük camlı, ince bir Çerçeve gider mi sence?