Fikrinizi almak istıyorum destek?

Merhabalar aranız da yenıyım kımseye derdımı anlatamadığım için burdayım 4 yıllık evliyim 27 yaşındayım görücü usulu bır evlilik oldu uzun süre konustugum bırı vardı aılem ıstemedı ayırdı bızı cok bunalıma gırdım zaten sevgısız buyuyen bır cocuktum Allah kahretsın dedım ve ıstedıklerı bırıne tamam dedım eşim iyi ama oda bır kere bana sevgısını ılgısını göstermedı tek cocuk aılesıyle aksama kadar beraberiz geceleri evime cıkabılıyorum maaşının yarısını annesıne verıyor memelektıne ev yaptırıyorlar destek miş annesi cok cımrı ıstıyor kı bız yemeyelım gezmeyelım bırıktırelım herseye karısıyor kalbını kırıyorum her seferın de gene aynısını yapıyor evlendıgımden berrı hastalıklarım bıtmedı egzema sac kıran tıreoıd hormon bozuklugu boyun fıtıgı bel fıtıgı dızde kayma mıgren sımdı de topuk dıkenı çıktı ve hep kortızon kullandım o da çok kılo aldırdı her gittiğim dr. zayıfla dıyor ama elımde degıl sevgısız kaldıkca yemege sarılıyorım aılemden kaçmak isterken daha cok doluya tutuldum haberım yokmus esımın elınde telefon gozu gördüğü yok beni aileme gidiyom herşeyı benden beklıyorlar dinlenmeye fırsat yok. Allah razı olsun eşim arada gezdırıyor o kadar boşansam baba evi daha beter çok bısey ıstemedım sevgı ılgı ne para da gözüm vardı ne baska bısey de okumadıgıma o kadar pısmanım kı gercı okumama fırsat yoktu 14 yasında elıme verdıler işi cocukluk yasıyamadım genclik yasıyamıyorum ev işi yapcam dıye neyse soruma gelirsek ben diyet yapmak ıstıyorum olmuyor ne yapayım sızce onerıde bulunur musunuz bıraz uzun oldu ıcımı döktüm hakkınızı helal edın.

Fikrinizi almak istıyorum destek?