Baya ağır Anksiyete vardı ve ilaç kullanıyorum şimdi düzeldi ama bu sırada şu an böyle bir sıkıntım var ve uyku sorunum derin rem yok gibi hiç uykum gelmiyor gibi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Lanet anksiyete ilaçları böyle yapıyor ben de çok unutkan oldum biliyorum ama beş dk sonra geliyor aklıma. Çok yorucu ve sinir bozucu 😬
Evet nasıl geçecek bu uykum da düzelmedi 😔😔
Ben bıraktım ilacı daha rahatım b12 dil altı hapı tavsiye ederim
Kullanıyorum omega 3 de ama uykum da düzelmedi ilaç kullanıyorum bi yandan da hafıza bağırsak problemleri
VeNatura iyi direkt dil altı kana karıştırıyor, özellikle bağırsak geçirgenliği olmayan insanlar için çok çok iyi
Bende onu kullanıyom
Bu hafıza ile uyku nasıl düzelecek siz hangi ilaç kullandıNız anksiyete için
Ben ara verdim 1 aydır iyice unutkanlığım arttı konuşurken kelime gelmiyor dilime
Evet aynı
Uyku hala düzelmedi ya öğlenden önce kafam açılmıyor fibromiyalji de var bende. 2023 Lustral kullandım aşırı iştahımı açtı hayatımda almadığım kiloyu aldım bıraktım. Sonra ara verince her şey daha beter oldu. Bu sefer ikinciye prozac başlattılar. Prozactan sonra zayıfladım iştahım önce kapandı sonra normale döndü. Ama o da bir süre sonra etki etmemeye başladı. Vücud alışıyor. Hep bu döngü devam ediyor antidepresanlarla. Anksiteyi artıran şeylerden uzak duracağız yapacsk pek bir şey yok maalesef. Ben tabiatla vakit geçiriyorum bol bol. Kalabalık ortamı yapı itibariyle de sevmiyorum. Sınav dönemlerin falansa çok zor. İlacı bırakırsan limon melisa çayını tavsiye ederim sakinleştiriyor. Sarı kantaron da var ama o biraz uyuşturuyor uyutuyor.
Hangi ilaç du
Ben de şu an selectra kullanıyorum ve uyku için ketya
Yani ilaçlardan verim alan görmedim. Kısır döngü alışıyorsun dozu artıyor, dozu arttıkça kendine yabancılaşıyorsun uyuşuyorsun, kilo uyku problemleri alıp başını gidiyor
Johann Hari Kaybolan Bağları okumanı tavsiye ederim pdf i var. Bizim gibi anksiyetesi vs olan bir adamın arayış sürecini anlatıyor. Adam bir sürü insanla görüşüyor sonuç olarak gözlemlediği şu: bütün bu hastalıkların temelinde bireyselleşme yalnızlaşma var.
Off evet
Algım odağım hafızam düzelse uykum kabızlık hepsi düzelecek de işte
8 farklı ilaç denendi hepsi aynı
Ne olacak böyle yan
Yaa
Siz de şu an var mu sıkıntılar
Hem stres hem de bu kimyasal ilaçlar bağırsağa zarar veriyor. Hazır paketli gıdayı kesip biraz kür yapsam da rahatlarsın aslında. Spor da şart. Bol bol yeşillikle ağaçla tabiatla temas gerçekten iyi geliyor
Yani ben şu an evde sakin sakin oturuyorum anlamam zor 😄 ama kendimi bildim bileli böyleyim kalabalık sevmem sınav stresine gelemem yeni ortamlar insanlar beni gerer yine de zorlayıp üstüne gidiyorum çünkü özümde sosyalim
Bende öyle
Ya afedersin dışkıyı kendim getiriyorum acayip kabızlık falan
Kuzum sabahları yürüyüş şart ya da evde YouTube dan başla muhakkak birlikte başlayalım hatta 😄 limon maydanoz kürü sabahları bir bardak iç bak cildin bile ışıl ışıl olacak çok iyi geliyor bağırsağa
şu an da ilaç içiyorum ama onlar da etkiliyor 😔
Limon maydanoz kürü ilaçla içilebilir zararı olmaz. Biraz zorlasan kendini dışarıya yürüyüşe çıksan tetikliyor mu seni?
Çıkarım yapacam
😔😔
Hafıza ve uyku beni etkiliyor hele hafıza dün ne yedim günlerden ne mevsim ne yok yani
Ben de yarın uykudan gebersem de kalkıp gitcem serinlikte sabah sahile 😍 dışarı çıkınca uyku açılıyor zaten tak kulaklığı miss
İstiyorsan takip at detaylı konuşuruz birbirimizi gazlarız
Ne güzel ben yatamıyorum uyusam da anlamıyorum ve bölünüyor sanki sadece zaman geçiyor
Ben de sabah 4 de yatıyorum üç aydır böyleyim
Uyuşabiliyorsan yine iyi benim öyle olsa yatabilsem gene iyy
Yav aynisi bende de oluyor antidepresandan sonra başladı
Aynen benim de
Bir anda ne düşündüğümü yani 2 sn önce ne düşündüğümü unutuyorum ve bir daha gelmiyor sanki tamamen silindi gibi
Evet aynı
Omega 3 iyi geliyor
Kullanıyorum
Yine de böyle