Sağlık Büyüme hormonu salgılmak boy uzatır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 20 yasındayım plaklarım kapalı ama büyüme hormonu salgılıyorumboyum uzadı bu arada 3 cm Büyüme hormonu salgılmak boy uzatır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ryndiaa Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Kapalı olma ihtimali yok 3cm baya fazla kapalı olsa 1 cm anca atardin 0 7 Yorumla Soran 10 ay fazla değil Yorumla Soran 10 ay sırt çalışınca boyun uzamiyormu uzuyor 7 cm bile uzar ama spor yapmayı bırakırsan eski hâline gelir . ben kilo verdim Yorumla Ryndiaa 10 ay Yuh ne 7 cm si alakası yok esneme germe yapıp 2,3 cm maksimum uzuyor Yorumla Soran 10 ay yo uzuyor insanlar omurgası eyik olanlar Yorumla Ryndiaa 10 ay Yok lan yokkkkk Yorumla Soran 10 ay var skolyoz Yorumla Ryndiaa 10 ay Konuşma ulan son uyarim Yorumla
romantizmbeyi Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 108% 10 ay Cidden mi Büyüme hormonunun salgilandigini nerden anladin 0 0 Yorumla
mn777 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 10 ay Büyüme hormonu salgılanan nedir bana söyle bende yapim ya 18 yasinsyaim 1 7 Yorumla Soran 10 ay bilmiyorum zaten salgılıyorsun herkes salgılıyo yaş aldıkça kulakların burunun büyüyor Yorumla mn777 10 ay İşte nasıl salgiliyosun onu söyle Yorumla Soran 10 ay nereden bilim bunlar hormon bazen çok salgılanır bazen az Yorumla mn777 10 ay Sen nerden anladın ki buyudugunu Yorumla Soran 10 ay burnum büyüdü Yorumla mn777 10 ay Bendede burnumda kemer oluştu çok kotu Yorumla Soran 10 ay benim burnum düzgün ama şişti Yorumla
Matraktan Takip Et Xper 2 Yaş: 24 10 ay Nasıl salgılıyosun ki 19 yaşındayım bende yapayım 0 1 Yorumla Soran 10 ay bilmiyorum Belki başka bir hastalık Yorumla
İrem16242 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 10 ay Plaklar kapalıysa uzamazsın, ellerin ayakların büyür. Buna akromegali denir 0 2 Yorumla Soran 10 ay 37 numara elerim çok küçük ama burnum büyümüş olabilir Yorumla İrem16242 10 ay Burun da olabilir evet Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 10 ay plakların kapalıysa uzaman imkansız 0 1 Yorumla Soran 10 ay kapalı olduğunu düşünüyorum çünkü 20 yasındayım gidip röntgen çektirmedim Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. Peki salgilamayi biraktiginda ne olacak. 0 6 Yorumla Soran 10 ay sende salgılıyorsun fakat bu boy uzatmaz herkes salgılıyor yaş aldıkça kulak Burun büyüyor Yorumla yancys 10 ay Oyle olsa herkes o hormonu alir ve istedigi boya ulasir.Boy ssdecd hormonla ddgil gen ile alakalidir. Yorumla Soran 10 ay belkide yerde uyuduğum için kaslarım gevşemizdir benim sırtımda deve hogucu vardı oda giti kilo verdim 30 kilo Yorumla yancys 10 ay Bende 20 kilo verdim 4 ayda dahs dik duruyorsun ve eskiye gore uzun gorunuyorsun. Ama boy uzamiyor sen oyle hissediyorsun Yorumla Soran 10 ay yok uzadı 175 ti 178 oldu Yorumla yancys 10 ay Tamwm. sensin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kapalı olma ihtimali yok 3cm baya fazla kapalı olsa 1 cm anca atardin
fazla değil
sırt çalışınca boyun uzamiyormu uzuyor 7 cm bile uzar ama spor yapmayı bırakırsan eski hâline gelir
. ben kilo verdim
Yuh ne 7 cm si alakası yok esneme germe yapıp 2,3 cm maksimum uzuyor
yo uzuyor insanlar omurgası eyik olanlar
Yok lan yokkkkk
var skolyoz
Konuşma ulan son uyarim
Cidden mi
Büyüme hormonunun salgilandigini nerden anladin
Büyüme hormonu salgılanan nedir bana söyle bende yapim ya 18 yasinsyaim
bilmiyorum zaten salgılıyorsun herkes salgılıyo yaş aldıkça kulakların burunun büyüyor
İşte nasıl salgiliyosun onu söyle
nereden bilim bunlar hormon bazen çok salgılanır bazen az
Sen nerden anladın ki buyudugunu
burnum büyüdü
Bendede burnumda kemer oluştu çok kotu
benim burnum düzgün ama şişti
Nasıl salgılıyosun ki 19 yaşındayım bende yapayım
bilmiyorum Belki başka bir hastalık
Plaklar kapalıysa uzamazsın, ellerin ayakların büyür. Buna akromegali denir
37 numara elerim çok küçük ama burnum büyümüş olabilir
Burun da olabilir evet
plakların kapalıysa uzaman imkansız
kapalı olduğunu düşünüyorum çünkü 20 yasındayım gidip röntgen çektirmedim
Büyü anneem everces seni
Peki salgilamayi biraktiginda ne olacak.
sende salgılıyorsun fakat bu boy uzatmaz herkes salgılıyor yaş aldıkça kulak Burun büyüyor
Oyle olsa herkes o hormonu alir ve istedigi boya ulasir.
Boy ssdecd hormonla ddgil gen ile alakalidir.
belkide yerde uyuduğum için kaslarım gevşemizdir benim sırtımda deve hogucu vardı oda giti kilo verdim 30 kilo
Bende 20 kilo verdim 4 ayda dahs dik duruyorsun ve eskiye gore uzun gorunuyorsun. Ama boy uzamiyor sen oyle hissediyorsun
yok uzadı 175 ti 178 oldu
Tamwm. sensin
inşallahj