çok agır bi uyku problemi yaşıyorum uyumak içinde elimden geleni yapıyorum ama bi türlü düzen tutturamıyorum ilaç kullanıyorum istemsizce ona karşı koyuyorum buda beni şarhoş gibi yapıyor bi önerisi olan var mı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Melatonin al uyuyamamak bedeni hasta eder
hali hazırda kullandıgım ilaç var bide vücudu dinlendiren şeyler içiyorum
Ne içiyon alkol alıp gevşemen gerekiyor bence
şuandada votka içiyorum :d benim sorunun melankolik bir kafada veya hayattan nefret ediyorum tribi degil biraz kaygı problemi yaşıyorum uyudugumdada genelde zıplayarak geri uyanıyorum
Neyden korkuyorsun anksiyeten tavan
ya misal veriyorum biriyle tartıştım sabaha kadar onun tartışması devam eder bende veya birini kıracak bişe söyledim kendi içimde sabaha kadar özür dilerim taktıkça takıyorum
Anladım zor olur ama böyle sakinleş
dedin ya hemen sakinleşiyorum :) lasmdkasndkl bak senide taktım ha şu an benmi anlatamadım acaba kendimi diye
Hemen sakinleşiyorun mu dedim takıksın anladım ama bu böyle eziyet
teşekkür ederim ilgin için tersim biraz k bakma :) valla rahatlamaya çalışıyorum ama aslında sabahlara kadar içki karşısında dinlicek biri lazım ama öyle kendi derdini anlatmicak kendini benle kıyaslamicak herkesin derdi kendine zor sonuçta
Hea tam adamına denk geldin tamam dinliyorum anlat mathilda
yok be senden bahsetmedim ama direk dinleme moduna geçtin helal olsun valla :) iyi bi insansın daha çok arkadaşım dostum la şuanda yok gerçide o yakınlıkta biriyle dertleşmekten bahsettim :) en azından isminde cvp sahibi yazmayan biriyle :)
Onlar da bi yere kadar ya herkesin derdi var susup dinlemez ki seni. Neyse ben sana dinleyebilirim dedim beğenmedi bi de haha 😂 tamam tamam dinlemiyom hıhh
dur allah aşkına tribe sokma beni :) çsöandkjsndkja
ama teşekkür ettimki :) iyi bir insan oldugunuda söyledim :)
😂😂😂 sen zaten triplerdesin bence kaşınıyorsun anlat hadi gitcem bak jdjdjdjd
:) yani genel olarak naif bi insanım insanların düşüncelerine çok önem vermem ama kırmaktan zarar vermekten korkarım 2 yıl önce birini kaybettim 1 saat öncesinde büyük bi tartışma yaşadık psikolok bundan olabilecegini söyledi
Tamam teşekkğr ettin kestim tatavayı iyi biriyim yuppi 😂
sevinmene sevindim :)
birine birsey diyecegimde sanki son sözlerimmiş gibi geliyor her an kaybetme korkusu yaşıyorum ya karşımdakinin son duydugu şey benim tarafımdan kırılmaksa
Kırıyorsan belki de böyledir ama ince nezaketli biri isen de olabilir bu korku ama asıl kimliğin nasıl acaba? 😂 şu an vodka tesirindesin
yani genel olarak uysal biriyim eskidende uysaldım ama son dönemlerde bu arttı kabuguma çekildim iyice burada yazılan cvplara bakınca gerçek kimligin nasıl demeni çok iyi anlayabiliyorum başka bi insan yüzünden mesuliyet altında kalmak kötü bi durum ha bak buda çok canımı sıkıyo sapık muamelesi görmek neden ya
ama votka nasıl tadlı bi bilsen :D
Sapık muamelesi yapmıyorum öyle bir durum hissetmedim. Uysalların dili fena olur nerden mi biliyorum biliyorum işte 😊 vodka evet diri tutar melankolia katar ve ağır birisi kendisi 😂 Gerçek kimliğinde nasılsın gerçek hayatta? Sen kendini böyle uysal olarak mı tanımlarsın
yani sen kimsin desen naif uysal kimseye karışmayan biriyim kavga dövüşle işim olmaz genelde yalnızım balık tutmayı severim sessizlikten hoşlanırım kendi kendime yetebilen biriyim çıkıntılık yapmam hiç bi yerde
Hiç konuşmaz mısın? Ortamda arkadaşlarınla? Sessiz olan insanlardan ürkerim ben
aslında sessizlik gibi degilde karşında anlamicak olmalarının bunalımı var bende çok konuştum susmayı tercih ettim hiç bir işe yaramicagnı bilipte konuşmamayı tercih etmek benimki sevdigim insanlarla çok güzel gırgır yapmasınıda bilirim ama tercihen yalnız kalmak ruhuma daha iyi geliyo gibi hissediyorum
O zaman öyle ise herkesi sen anlayabiliyorsan herkes te senden bir parça vardır oralardan tuttur sen onları anla değiştiremeyeceğim şeyler noktasında ben kendim değişirim.
bak sana içimi dökebiliyorum ya tanımadıgım için ya da dinledigini hissettirdigin için tanımadıgın halde bu dinleme halin bana bu özgüveni veriyo belkide veya tanımadıgın için yargılanma veya beni yalandan dinliyomuş gibi yapmicagını düşündügüm için bide direk dinledin ilgilendin ya bendede bu ahlak oldugu için yakın hissettim sanırım
o zamanda beni anlamayan insanların yanında ne işim var diyorum dogru degilmi
Önemli değil tanısam da neden yargılayayım ki ben kimseyi yargılamam hoşgörülüyümdür insanlara açığım bu dil din ırk mezhep cinsiyet fark etmiyor kısacası. Yalandan dinleme gibi bir çabam da hiç olmadı makara da bir yere kadar insan insana her zaman muhtaçtır dinleme Arzum hep vardır.
helal ya birine bişe anlatıyon seni dinlerken bir sonraki dicegi şeyi düşünüyo insanlar bencil bencil :) sevdim seni
İnsanlar seni anlamıyorsa sen onları anlamalısın silip atamayız insanları aradığın değerler bu ülkede nadiren var biliyorum ama sebebimiz çok kaotik bir toplumuz.
ben anlıyorumda nereye kadar birşeyler veriyosam birşeylerde almam gerekmezmi sagolasın şimdi dinliyon beni birazdan bi derdim var desen ben dinlemesem ne hissedersin
Bende şu an hiçbir zaman anlamaya çalışmadığım hatta kaçtığım küçük grupların arasındayım ve mecburum. Onları anlamak zorunda kalınca ortak yönler geliştirebiliyorsun mesela 🙂
senin için normal olabilir ama çok iyi geldin biliyomusun rahatladım diyemem ama iyi geldigi kesin
herkesin dert sahibi oldugu bu tomlumda bu yaşam standartlarında kaliteli sohbet bulmak çok zor
Kendini neden sürekli vermeye endeksliyorsun almaya da açsana biraz ama almaya kapalısın bence 😉
Bir derdim yok olan dertlerimi de seviyorum zaten sen anlat sorun yok ahh bi de biram olaydı 😅
ama neden bunu istiyim olması gerekn bu degilmi sen beni dinlediysem adabtır bende seni dinlemeli ve öncelik tanımalıyım diger türlü çıkarcılık olmazmı
ısmarlamayı isterdim ama maalesef şansına küs :)
Hayır neden çıkarcılık olsun ki ben sorununu gördüm geldim zaten bunlar zamanla konuşmanın süreci ve kalitesi ilerledikçe olur. Alışveriş ya da takas mantığından bakma
o kadar çok çıkarcı insan girdiki hayatıma empoze ettiler bu düşünceyi bana vefriyosam alırım mantıgını düzgününe raslamadıkki
Şimdi çıksam açık mıdır diye düşünüyorum 😂
bu saattede çıkma ya allah korusun delisi var sapıgı var katili var dışarı arınma gecesi gibi
İnsanlar kendilerini rahat hissettikçe alır ve verirler sen demek ki hep veriyorsun ama alamıyorsun. Karşına düzgün biri de çıkıp seni anlamak istese geçmişe takılı kaldığın travmalarını tuttuğun sürece ona hiçbir şey veremezsin seni anlamıyor diye de düşünebilirsin yani.
Yürüyemem zaten asla kediden köpekten bile korkarım 😅
bazı şeylerden kurtulmam lazım bunun farkındayım bende keşke makasla kesilip ayrılabilecegim bişe olsaydı bu durumdan memnun degilim ama elimdede degilki bu benim hatammı sence
:D olsun çıkma vallahi dert ederim bişemi oldu diye :D sen bendeki manyaklıgın farkında degilsin :D
Hata demeyelim de direttiğin noktalar diyelim benim de vardır herkesin vardır elbette bunlar seni mutsuz ediyorsa kurtulmalısın deneyerek yavaş yavaş adım adım farkında olarak hayır bu böyle değil şöyle olmalı diyerek ve tamamen iyi niyetle karşındakine güvenerek hareket etmelisin
güvenecegimi nasıl anlayabilirim peki?
😁😁 tamam çıkmıyorum ayık bir biçimde devam edelim zaten
:) bir sohbete bi sarhoş yeter söz yarında sen iç ben seni dinliyim tamam mı :)
Güvenebileceğini nasıl mı anlarsın sen kendini ifade noktasında red ederken ısrarla sana soru soran biri varsa.🙂 Nedenleri merak eden insan değerlidir herkes yoksa yargılar umursamaz bile.
Yok ya benimkisi hafiften keyifli bir sarhoşluk 😅
ilgilenen biri yani :)
:) bende öyle bayılana kadar içmem çakır oldummu yeterli
İlgilenmek ve zaman ayırmak bence sana zamanını ayıran biri var ise onu red etme bunu kendim için söylemiyorum genel anlamda zaman değerlidir
Aynen gerek yok dozların belirleyicisi biziz ki zehir olmasın keyfimi önemserim.🙂
anladım :) kaçıncı söyleyişim bilmiyorum ama teşekkür ederim sana dedigin gibi zaman degerli bana ayırdın :) ben sabaha kadar konuşurum rahatsız oldugunda veya uyucagında söylemen yeterli :) rahatsız etmek istemem
helal be :) zehir bile keyfinde güzel :)
Rahatsız olmadım ki bu sayfa da nadiren beni anlayabilecek ve aktarım yapacağım biriyle karşılaştım ve onun bana ihtiyacı var diye düşündüm konuş konuşabildiğin kadar uyur kalırsam merak etme ama :))
çıkmicam dedin zaten uyuya kalırsın bunu bildigimden rahatım şu an tek sıkıntım seni bir daha nerden bulurum oldu şimdi düşününce yarın konuşmak istersem burayamı yazcam çok kullanmayı bilmiyorum burayı
ihtiyacım oldugunu bilmiyodum ama konuşunca ihtiyacım varmış sana :)
Sağolunuz efenim her zaman bir uyarıcı gibiyim sanırım afyon gibi 😂 uyarıcı jdjdjd
harbi keyifcisin gibi geldi hayırlısı :)
Biz sizi ararız efenim :)) tamam birazdan uyuya kalırım sanırım fazla vaktim kalmadı ekliyim sizi o halde
benim bişe yapmam gerekiyomu direk senmi ekliyosun
noldu şimdi ekleyen sensin heralde mesaj atamadım 3 seviye olman lazım dedi :s
Kendimdeki bir özelliği uyaran olmayı yani afyona benzettim gibi jdjdjd evet keyif insanıyım ödün vermem zor 😅
:) iyisin iyi :)
Ben kabul ettim bakalım
sen yazabiliyosan sen yaz belliki ben yazamıyorum sanki çok garip bi sistemi var buranın sanrıım neden yazamadıgımı anlamadım
Telefonu bırakmak
yataga yatıp boş boş gözümü kapatıp beklesem bile olmuyor bu seferde üstüme bi agırlık basıyor daralıyorum