Biliyorum burası bunu sormanın yeri değil ama doktor randevuma 15 gün var ve ben merak içerisindeyim 🙄
Aranızda doktor ya da radyolog var mı😐
Biliyorum burası bunu sormanın yeri değil ama doktor randevuma 15 gün var ve ben merak içerisindeyim 🙄
Aranızda doktor ya da radyolog var mı😐
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bana eko deme 6 aydır bu eko ile uğraşıyorum bu ay yine test verecem. En sonunda ya söküp alacaklar ya da krize sokacaklar
Geçmiş olsun 😪
Sağol
Bakabilir miyim sonuçlara bende zamanında çok eko çektirdim kalbime 3 haftada 1 iğne oldum deposilin 1.2
Senin kalbinde ne sorun var geçmiş olsun
Sıkışma, çarpıntı ve daralma. Ama strese bağlıyorum.
Dideral mi içiyorsun
Yaş kaç peki
Hayır o ne bilmiyorum. Modet kullanıyorum venöz yetmezlik için
Sonuçları atabilirsin özelden istersen bakayım
Aşağıda paylaşmıştım. Yapay zekaya da sordum. Sıkıntı görünmüyor
Göremedim nerde
( ) Sinüs ( ) Af ( ) TTE ( ) TEE AORTA VE AORT KAPAĞI Kapak Yapısı : TRİCUSPİS Aortik kök (2.0-3.7): NORMAL Kapak açılımı (1.5-2.6): NORMAL Çıkan aort (2.0-3.7): 3,1 cm Aort yetmezliği : YOK Velosite (1.0-1.7): 1,6 m/sn Gradinet (max/ort) : PULMONER ARTER VE PULMONER KAPAK Kapak yapısı : NORMAL Pulmoner arter çapı : NORMAL Pulmoner yetmezlik : + Pulmoner arter basıncı: SPAB: 21 mmHg Velosite (0.6-0.9) : 0,9 m/sn Gradiyent (max/ort): MİTRAL KAPAK Kapak yapısı : NORMAL Kalınlık : Kalsifikasyon: Mobilite : Subvalvuler yapı : Kapak alanı (4-6) : Mitral yetmezliği : MIN MY Velosite (E/A) (0,6-1,3): E>A Gradient (max/ort): TRİKÜSPİT KAPAK Kapak yapısı : NORMAL Triküspit yetersizliği: MIN 1 TY Velosite-gradient (0.3-0.7): Genişlik SEK Trombüs Sol Atrium (1.9-4cm) 3,0 Sağ Atrium NORMAL Sağ Ventrikül (0.9-2.6) NORMAL RV FONK GÖRSEL NORMAL Perikard: NORMAL SOL VENTRİKÜL Diyastolik çap : 4,0 cm Sistolik çap : Diyastolik Volumü: Sistolik Volümü: Atım Volümü: Ejeksiyon Fraksiyonu: % 60 Fraksiyonel kısalma: Duvar Kalınlığı (0,6-1,1): IVS: 1,0 SVAD: 0,9 Duvar hareketleri : NORMAL İAS DEN RENKLİ DOPPLER İLE GEÇİŞ İZLENMEDİ IVC NORMAL SOLUNUMSAL VARYASYONU MEVCUT SUPRASTERNAL İNCELEME NORMAL
Ekledimde yazamıyorum bakar mısın sonuçlarınız normal ama senin ki psikolojik nefes darlığı oluyor sanki nefes alamıyor gibi demi
Evet bende zaten strese bağlıyorum
Yazamıyorum bakar mısın
Üzgünüm dm kapalı
Ekledim seni
Evet anlarım, geçmiş olsun
teşekkürler
Rica ederim
Ben doktor değilim ama bir kuzenim var oda doktor değil
😒
:)
pek anlamam geçmiş olsun
Teşekkürler
At bakayım
( ) Sinüs ( ) Af ( ) TTE ( ) TEE AORTA VE AORT KAPAĞI Kapak Yapısı : TRİCUSPİS Aortik kök (2.0-3.7): NORMAL Kapak açılımı (1.5-2.6): NORMAL Çıkan aort (2.0-3.7): 3,1 cm Aort yetmezliği : YOK Velosite (1.0-1.7): 1,6 m/sn Gradinet (max/ort) : PULMONER ARTER VE PULMONER KAPAK Kapak yapısı : NORMAL Pulmoner arter çapı : NORMAL Pulmoner yetmezlik : + Pulmoner arter basıncı: SPAB: 21 mmHg Velosite (0.6-0.9) : 0,9 m/sn Gradiyent (max/ort): MİTRAL KAPAK Kapak yapısı : NORMAL Kalınlık : Kalsifikasyon: Mobilite : Subvalvuler yapı : Kapak alanı (4-6) : Mitral yetmezliği : MIN MY Velosite (E/A) (0,6-1,3): E>A Gradient (max/ort): TRİKÜSPİT KAPAK Kapak yapısı : NORMAL Triküspit yetersizliği: MIN 1 TY Velosite-gradient (0.3-0.7): Genişlik SEK Trombüs Sol Atrium (1.9-4cm) 3,0 Sağ Atrium NORMAL Sağ Ventrikül (0.9-2.6) NORMAL RV FONK GÖRSEL NORMAL Perikard: NORMAL SOL VENTRİKÜL Diyastolik çap : 4,0 cm Sistolik çap : Diyastolik Volumü: Sistolik Volümü: Atım Volümü: Ejeksiyon Fraksiyonu: % 60 Fraksiyonel kısalma: Duvar Kalınlığı (0,6-1,1): IVS: 1,0 SVAD: 0,9 Duvar hareketleri : NORMAL İAS DEN RENKLİ DOPPLER İLE GEÇİŞ İZLENMEDİ IVC NORMAL SOLUNUMSAL VARYASYONU MEVCUT SUPRASTERNAL İNCELEME NORMAL
Her şeyin özeti şu:
Kalp yapısal olarak sağlam görünüyor. Pompalama gücü normal.
Raporda geçen “hafif kaçak”lar çoğu zaman klinik olarak önemsiz olur ama eğer şikayetlerin varsa (çarpıntı, nefes darlığı vs.), doktorunla paylaşmalısın. Bu sonuç tek başına endişelenecek bir şey göstermiyor.
Teşekkürler
Rica ederim, kalbin sağlam oldukça her şey yolunda demektir 😊 Kendine iyi bak
Sağol :)
Var teyzem😂
😒
Muayene ücretini yatır bakalım😂
😑.
Hayat kısa, kuşlar arabama mıçıyor, vizite peşin, teşekkür ederim😂
Kuşları bem yolladım😑
Belli, tek bildiğin marifeti de öğretmişsin😂😂
göster bakıyım
Anlar mısın🙄
yes gönder bakalım
sıkıntı yok sigara içiyosan zalt kapakçıklar falan normal strese bağlı ağrıların olabilir ama genel oalrak iyi sorun yok
Sigara kullanmıyorum. Bende strese başlamıştım kontrol amaçlı çekildi her ihtimale karşı. Teşekkürler.
önemli değil ıban atıyorum ücreti gönderirsin
Ama böyle anlaşmamıştık :)))
anlaşalımmı demedimki
Iban gönderiyorsun ama :))
sen ankaralıydın dimi :)
Evet:)
belli neyseee:)))
Pinti mi dedin bana :)))
yorum yok ulu orta yerde şimdi akdkaskdsa
Pekii :))
sonra bi ara söylücem :)
Sence var mıdır