Ganglion kisti.. sık tekrar el bilek hareketlerinde olan bir şey.. ağrı yoksa ameliyata gerek yok.. para ile bastırıp geçti diyenler var... kese oluşuyor orada içinde su olur.. bem oldum ameliyatını 2 sene önce ağır işten dolayı
Kanserle alakası yok yıllar önce bende olmuştu. Metal 1 tl yi mendile sarip bileğime bağlamıştım. Zamanla geçti. Bilek fıtığı demişlerdi
0
3 Yorumla
Soran
11 ay
Yaaaa bana ablam gitem doktora boşuna diyor ama açıkçası korkuyorum napmaliyim birkaç ay oldu neden oldugu hakkında bilgilendirdielrmi bdie acılı islemmi
Öncelikle Korkucak bir şey yok 👐🏻 ben de yaklaşık bir senedir vardı, doktora gittim kist olduğunu söylediler. Tedavi yöntemleri varmış ; ilk olarak şırınga ile o kistin içindeki sıvıyı alıp yerine tekrardan yenilenmemesi için ilaç sıkıldı ama bu ben de işe yaramadı tahmini 1 ay geçti ya da geçmedi tekrardan yenilendi, doktor eğer tekrarlarsa ameliyat dedi ve öyle de oldu.
Bu senin acı eşiğine baglı bir durum :)) ama endişelenme çok agrılı ya da acılı bir şey değil. Anestezi bölgesel olarak yapılıyor yani sadece kolun uyuşturulur.