Sağlık Evde yatalak hastası olan evlerde zorluklarla mücadele için neler yapılmalıdır? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Tüm hijyen kuralları sağlandı. Misafir kabulü sınırlı ya dahası Güncellemeler11 ay Yatalak hasta olan: ANNEM ve sabaha kadar pür dikkat bakıyorum ona Evde yatalak hastası olan evlerde zorluklarla mücadele için neler yapılmalıdır? Cevapla Evlilik Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 11 ay Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tek konu hijyen ve hasta olan kişi icin ziyaret iyi olur aslında canı sıkılmaz vakit kolay geçer ona 0 3 Yorumla Soran 11 ay Konuşmuyor, yiyip içmiyor, mama ile besleniyor mideden, ve boğazına da çip var nefes alması için Yorumla u inciitanesiii 11 ay Allahim yardımciniz olsun sizinde psikolojiniz için birileri ile görüşün sohbet edin Yorumla Soran 11 ay Benim psikolojim 6 aydır gitti. Yorumla
Askozade Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Evde yatalak hasta bakmak zor, destek al, planlı ol, kendi sağlığına da dikkat et. Hasta yatağı ve ekipman kullan, temizlik ve hijyene özen göster. 0 1 Yorumla Soran 11 ay Zaten gerekli her eylem yapılarak taburcu ettik
Gizli Üye (36-45) 11 ay Acil şifalar dilerim mümkünse odasına misafir geçmesin enfeksiyon kapmasın 0 4 Yorumla Soran 11 ay Teşekkür ederim Yorumla Soran 11 ay Neden gizlisini ki Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bu ne şimdi hayır gizli olmasam ne değişecek Yorumla Soran 11 ay Merak işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tek konu hijyen ve hasta olan kişi icin ziyaret iyi olur aslında canı sıkılmaz vakit kolay geçer ona
Konuşmuyor, yiyip içmiyor, mama ile besleniyor mideden, ve boğazına da çip var nefes alması için
Allahim yardımciniz olsun sizinde psikolojiniz için birileri ile görüşün sohbet edin
Benim psikolojim 6 aydır gitti.
Evde yatalak hasta bakmak zor, destek al, planlı ol, kendi sağlığına da dikkat et. Hasta yatağı ve ekipman kullan, temizlik ve hijyene özen göster.
Zaten gerekli her eylem yapılarak taburcu ettik
Acil şifalar dilerim mümkünse odasına misafir geçmesin enfeksiyon kapmasın
Teşekkür ederim
Neden gizlisini ki
Bu ne şimdi hayır gizli olmasam ne değişecek
Merak işte
Ziyaretin kısası. makbul